Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Бракониер се опържил :)
Модератор: dantho.mihov
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Бракониер се опържил :)
От това разбрахме - чети по-внимателно статията от самото и начало.Младежът е ловял риба с ток
Риболовец,а не рибар съм аз!!
-
- разбира нещата
и аз не го бях видял това ,но...живот е все пак..млад човек..можеше все пак да влезе в правия път..
Абе не е за радост това , колкото и да е сгрешил , не е това начина , а и отношението на колегите към трагедията на момчето и семейството му
Всеки е бил бракониер /поне колкото хора познавам, а не са малко/ и на всеки може да се помогне и покаже правилната страна
Нали Илийка 

Всеки е бил бракониер /поне колкото хора познавам, а не са малко/ и на всеки може да се помогне и покаже правилната страна

-
- и господ не е толокова добър
Само си представи, че си пуска тока и аз съм във водата, от другата страна на тръстиката, няма как да ме види, коя майка тогава ще плаче.Значи той не мисли, че може да отрепе някой, пък аз ще го съжалявам.Има разлика от бракониер и потенциален убиецМитев написа:Абе не е за радост това , колкото и да е сгрешил , не е това начина , а и отношението на колегите към трагедията на момчето и семейството му![]()
Всеки е бил бракониер /поне колкото хора познавам, а не са малко/ и на всеки може да се помогне и покаже правилната странаНали Илийка

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Там, където има токаджии, поне няма харпунджии!
Иначе младежа - ДГД! Както и оня, който го е научил на такива "риболовни" способи.

Иначе младежа - ДГД! Както и оня, който го е научил на такива "риболовни" способи.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- orion30
- разбира нещата
Сега като го изпишат от болницата Иара трябва да го чакат на стълбите с кочана с глобите, а полицайте с пранги и прокурорска заповед.
Но това горенаписаното със сигурност няма да се случи. И да видите че се случва да знаете, че сте за очен лекар.

Но това горенаписаното със сигурност няма да се случи. И да видите че се случва да знаете, че сте за очен лекар.

Eвала на пича,тая година левицата ,догодина десницата ,а за по-натам............ 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- rivertundja
- новобранец
Бракониерите в България са хиляди,не е само това момче;това ще му е за урок,дано повече не трепе рибата така;...а, и да си платят актовете!!!!!
SPINING FOR LIVE...!!!
дано момчето се оправи и след това...
orion30 написа:Сега като го изпишат от болницата Иара трябва да го чакат на стълбите с кочана с глобите, а полицайте с пранги и прокурорска заповед.![]()
Остави само стъпки
Само си представи, че си пуска тока и аз съм във водата, от другата страна на тръстиката, няма как да ме види, коя майка тогава ще плаче.Значи той не мисли, че може да отрепе някой, пък аз ще го съжалявам.Има разлика от бракониер и потенциален убиец
Мног е прав колегата,могат да пострадат невинни колеги риболовци,че като знам какви сме като зяпнем
плуивката много много не ни интересува какво става покрай нас.Дано да си вземе поука младежа.

И дари ни с много сила
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
- glarysa
- научил се да хвърля
Дано момчето се оправи на дали ще лови повече риба
аз съм от Кн и мога да кажа че проблема с бракониерите е голям и никои не прави нищо по въпроса пълен хаос и ужас.......
аз съм от Кн и мога да кажа че проблема с бракониерите е голям и никои не прави нищо по въпроса пълен хаос и ужас.......
><((((º> ><((((º> ><((((º> ><((((º> ><((((º>
- BOBI MITREV
- новобранец
Много прибързани заключения правите!Вчера не пишеше конкретно нищо,някой си журналист чул не дочул пише,да им е пална страницата.Някой колеги от форума, познават момчето лично,разгледайте във форума малко по подробно!
А ето и истината!
17-годишният Владислав Николов закачил с въдицата си далекопровод на водоема между селата Граница и Слокощица
Ученик в 11 клас в кюстендилската Професионалната гимназия по туризъм "Никола Йонков Вапцаров" обгоря, докато ловеше риба на водоем между селата Граница и Слокощица. Инцидентът със 17-годишния Владислав Николов е станал във вторник вечерта, докато с приятели ловял риба в изкуствен водоем между двете села, въдицата на младия риболовец се закачила на далекопровод за високо напрежение и той получил токов удар.
Момчетата са реагирали много бързо, при нас повикването е постъпило в 17.25 часа, каза шефката на Спешен център - Кюстендил д-р Анелия Георгиева. След като го докарали в кюстендилската болница, лекарите установили, че Владислав е с около 5% изгаряния на лявата ръка и краката.
При такива изгаряния най-критични са първите 24 часа, които вече минаха, каза вчера д-р Георгиева. Може би ще се наложи пластика, хубавото е, че нямаше нарушение на сърдечната дейност на момчето, обясни д-р Георгиева.
Малко преди 20 часа Владислав е транспортиран до "Пирогов" в клиниката по изгаряния.
Гимназистът заедно с приятели от селото редовно ходят за риба, не му е за първи път да лови на този водоем, разказаха хора от селото. Младежът бил запален въдичар и често прекарвал свободното си време по реки и язовири.
По-опитните риболовци избягват карбонови въдици около далекопроводите, защото лошото става за секунди, когато замяташ въдицата, коментираха вчера кюстендилци.
А ето и истината!
17-годишният Владислав Николов закачил с въдицата си далекопровод на водоема между селата Граница и Слокощица
Ученик в 11 клас в кюстендилската Професионалната гимназия по туризъм "Никола Йонков Вапцаров" обгоря, докато ловеше риба на водоем между селата Граница и Слокощица. Инцидентът със 17-годишния Владислав Николов е станал във вторник вечерта, докато с приятели ловял риба в изкуствен водоем между двете села, въдицата на младия риболовец се закачила на далекопровод за високо напрежение и той получил токов удар.
Момчетата са реагирали много бързо, при нас повикването е постъпило в 17.25 часа, каза шефката на Спешен център - Кюстендил д-р Анелия Георгиева. След като го докарали в кюстендилската болница, лекарите установили, че Владислав е с около 5% изгаряния на лявата ръка и краката.
При такива изгаряния най-критични са първите 24 часа, които вече минаха, каза вчера д-р Георгиева. Може би ще се наложи пластика, хубавото е, че нямаше нарушение на сърдечната дейност на момчето, обясни д-р Георгиева.
Малко преди 20 часа Владислав е транспортиран до "Пирогов" в клиниката по изгаряния.
Гимназистът заедно с приятели от селото редовно ходят за риба, не му е за първи път да лови на този водоем, разказаха хора от селото. Младежът бил запален въдичар и често прекарвал свободното си време по реки и язовири.
По-опитните риболовци избягват карбонови въдици около далекопроводите, защото лошото става за секунди, когато замяташ въдицата, коментираха вчера кюстендилци.
- ninastefanina
- сериозен играч
Все пак момчето е младо и неопитно.Едва ли ако се оправи,ще посегне пак към тока.
Но нека се въстанови,човек е все пак.
Но нека се въстанови,човек е все пак.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
От случката виждам само хубави неща. 1 че момчето не епострадало сериозно и ще се възтанови и 2 че този младеж едва ли ще пипне повече тока. Не е хубаво това което се е случило ,но и това което е правил не е. Както се казва има Бог!
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- BOBI MITREV
- новобранец
Вие четете ли изобщо?martineti написа:От случката виждам само хубави неща. 1 че момчето не епострадало сериозно и ще се възтанови и 2 че този младеж едва ли ще пипне повече тока. Не е хубаво това което се е случило ,но и това което е правил не е. Както се казва има Бог!