Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Благодаря за отзивчивостта
Модератор: sapuna
- ustata
- новобранец
- Обратна връзка:
Благодаря за отзивчивостта
след като на 10-ти т.м поисках инфо за р. тунджа до Червенаково и всички колеги които са били там се втурнаха да ми пишат (с излючение на колегата strijok , за което съм му благодарен)
реших да отида до там и сам да видя за к'во иде реч. та в края на краищата колко са 90 км за един добър риболов.иначе този уикенд които смятам да прекарам там пак щях да сам като'' на сватба без..............'' и така сега инфото е от мен
Нивото на реката е добро, на 8м от брега дълбочината е от 2.5-3 м , по навътре достига и до 6м, става въпрос за ''острова'' дъното е обрасло с водорасли което не ми се нрави особенно. природата е убиствена, до самия остров се стига като трябва да се пресече реката , като на това място тя е плитка,около 25-30см и с каменисто дъно . по брега има доста паднали дървета. бях си взел едната рибобоика с мен, за 5 минути без захранки и тем подобни , два прилични костура и две дребни червеноперки. имаше няколко мургави колеги с плувки като паметници и корди като важета които казаха че имаЛО шаран и щука ,но за това
толкова за сега, повече като се върна

Като нямаш това което искаш-искаи това което имаш