Спининг край Ямбол

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
rivertundja
новобранец
новобранец

Re: Спининг край Ямбол

Мнение от rivertundja »

Стабилен си брат,ще си закупя нещо оттук
SPINING FOR LIVE...!!!
fisher38
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fisher38 »

rivertundja написа:Честито за новите ти приятели!!!!!Пробвай ги!!!!Къде ще ги пробваш?......а по темата за бракониерите.....мииии ,ако ги вида ще ядат бахура;с 2 думи ще ги троша;незнам номера на ИАРА,НО АКО НЯКОЙ ГО ЗНАЙ ДА ГО ПРАЩА ДА ДРЪНКАМ;кЪДЕ ЩЕ ГИ ПРОБВАШ БРАТ?????..И НАСЛУКА....
ияра ямбол 0887212135
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

С новите приятели днес -3 кефалчета и 2 распера .Рибата не иска и не е там където беше .Относно кефала май е време да закриваме -рибите бяха много студени........Ако някой има идеи ще му бъда много благодарен.Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Те сигурно хващат.................................................................................................
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

Колеги никой ли не ходи по Тунджа Дайте малко инфо.
Wobbler
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Wobbler »

Monev67 написа:Колеги никой ли не ходи по Тунджа Дайте малко инфо.
В понеделник ще пробвам и ще пиша какво е положението.
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

Wobbler написа:
Monev67 написа:Колеги никой ли не ходи по Тунджа Дайте малко инфо.
В понеделник ще пробвам и ще пиша какво е положението.
Миналата събота и неделя бяхме на Червенаково на острова за щука .За два дни -пълен валат.Воблери ,блесни,клатушки ,попери,слайдери,уолкъри..........жива рибка.............не иска.Водата бе кристално-чиста.Ентусиастите бяхме много но според мен всички си останахме само с мераците
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sleeper »

Monev67 написа: Миналата събота и неделя бяхме на Червенаково на острова за щука .За два дни -пълен валат.Воблери ,блесни,клатушки ,попери,слайдери,уолкъри..........жива рибка.............не иска.Водата бе кристално-чиста.Ентусиастите бяхме много но според мен всички си останахме само с мераците
От 2-3 години ходя там, щука не съм видял. Местните яко тарашат с мрежи, чувал съм че преди е имало доста щука, но сега само клен и мирни риби са останали.
А иначе аз бях миналата седмица по реката, но активност от страна на хищника нямаше :(
Аватар
MAGARETOOO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от MAGARETOOO »

Неска аз бях малко към софия и обиколих риболовните магазини разнообразието от воблери е потресаващо останах изумен тука в Ямбол нямаме нищо почти в всеки магазин имаше над 500 воблера накупих си почти цялата серия йозури Л-минноу и нямам търпение да ги пробвам скоро.
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

Мястото на вчерашният излет

Изображение

Изображение

Изображение

Реката е уникално красива и есенно време.Много кефалчета, но само един над кило който всъщност изтървах ,защото ходя без кеп на стръмен бряг.Интересното в случая беше,че имах безброй удари но само дребни риби.Улових от порядъка на 30 и толкова изтървах.На едно и също място при извадени 10 риби продължаваше да кълве....Гонеше на повърхността ,но взимаше долу.Всяко замятане ако успея да прескоча листата(на третата снимка) бе последвано от удар.Не взима както преди-имах много риби закачени по главата или около хрилете .Та въпроса е -защо още рибите са толкова активни и къде са ГОЛЕМИТЕ
Wobbler
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Wobbler »

Аз бях по реката целият понеделник 31.10.2011 и пълно капо, виждаше се подгонвания на щука, но никакъв интерес към воблери, железа и тн., а не е като да нямам разнообразни примамки - та така, че ден с ден и час с час явно не си приличат, просто си улучил актовност. Водата вече е доста студена.
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

Wobbler написа:Аз бях по реката целият понеделник 31.10.2011 и пълно капо, виждаше се подгонвания на щука, но никакъв интерес към воблери, железа и тн., а не е като да нямам разнообразни примамки - та така, че ден с ден и час с час явно не си приличат, просто си улучил актовност. Водата вече е доста студена.

Преди няколко дни бях около Княжево.Там рибите бяха ледено студени.Хванах няколко трудни риби но си е мъка.Вчера бях на много дълбок вир с много бавно течение-явно водата там е с по стабилна температура.Отделно имаше заслон от огромно паднало дърво което убираше листата.Рибите на пипане не бяха толкова студени .Явно в това е ключето но къде са ГОЛЕМИТЕ и защо само малките са хиперактивни Със сигурност има големи -преди месец удряха само около кило

Изображение

Изображение
Аватар
MAGARETOOO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от MAGARETOOO »

Monev67 Това даркая ли е
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

MAGARETOOO написа:Monev67 Това даркая ли е

Не точно но е в онази махала
Kiro Gorskiq
новобранец
новобранец

Мнение от Kiro Gorskiq »

Monev67 написа:.....къде са ГОЛЕМИТЕ
Според мен все още в по-бързата вода.
ALWAYS ONE FISH AHEAD
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

Kiro Gorskiq написа:
Monev67 написа:.....къде са ГОЛЕМИТЕ
Според мен все още в по-бързата вода.

Преди няколко дни хвърлях по бързеите .В бързата вода не даваше - само в края където изтича .Листата много бъркат работата .Реката ги влачи и според мен дезорентират рибата.Отделно температурата на водата е може би различна.Факт е че последния път даваше само малки но много.Дали дебелите са по надълбоко ?
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”