Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Гълабин Боевски арестуван с 2кг. кокаин...
Модератор: dantho.mihov
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Гълабин Боевски арестуван с 2кг. кокаин...
аз му вярвам - неговите куфари са се скъсали от тежестта на стоката, затова си е купил "усилени" колумбийски 

- ivalpetkov
- разбира нещата
Относно това,което става си мисля,че няма голям спортист в България,шеф на спортна федерация или нещо от този сорт,който да не е набъркан с далавери,мутри и други незаконни неща...Първо някой ги прави големи спортисти....после стават биснесмени и накрая се почва с далаверите....то и в други държави има такива случаи,но в България са повечко примерите за това...И в света на модата е така...
И в шоу бизнеса е така...крачката от славата до престъпленията и злоупотребите е твърде малка.Аз затова певици,манекенки ,спортисти,политици ги смятам за едно цяло,не ги гледам с добро око...и затова ходя за риба...вместо на избори. 

- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко
и не помнел от кой магазин,а и касовия бон хвърлил,всичко е против него,ще лежи дълги години, и после ще го дават по дискавъри в предаването-арестувани зад границаТедо написа:аз му вярвам - неговите куфари са се скъсали от тежестта на стоката, затова си е купил "усилени" колумбийски
НИКОГА КАПО,,,,
- М. Сталев
- разбира нещата
http://www.sportal.bg/news.php?news=332612
Това яко е вярно ,май ще си го прибират във черен чувал !
Това яко е вярно ,май ще си го прибират във черен чувал !