Попови прасета

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Whassup
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Попови прасета

Мнение от Whassup »

Попринцип и аз ровя в кравешките, но излизат само 2-3 големи, иначе двусантиметровите са стотици, но те не вършат работа. А идеята с копаенето във водата ми хареса и ще пробвам.
dodo16
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dodo16 »

Ивчо, поповото прасе трябва да е стационарно, само така привлича сома. иначе за от лодка ти препоръчвам рибе или дроб/ама то според зависи/. А и на попови прасета удрят не само малки сомчета, но и мъздруги. Таз година първите липсват, ама другите сигурно ще да започнат доста да излизат.
Та тоз конощип си е нож с две остриета. Хем има сом, хем не е баш сом. :D Виж там пробвай и с изкуственни примамки та дано стане. Щото тази година по Дунава рибата неще. то и нивото динамично, ама ........ :roll:
Аватар
ivcho79
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от ivcho79 »

dodo16 написа:Ивчо, поповото прасе трябва да е стационарно, само така привлича сома. иначе за от лодка ти препоръчвам рибе или дроб/ама то според зависи/.
Колега,dodo16 знаеш ли от колко години обикалям Дунава.Точно от както мога да ходя :lol: понеже там съм проходил :) за риболова на кльонк не е толкова важна стръвта,но аз предпочитам поповите прасета за Дунав пред всички други видове стръв тъй,като най голям успех съм имал именно на тях,но мисля,че се отклонихме от темата и ще ни се карат вече :D :D :D
Кльонка във ръката и напред във водата!!!
Аватар
KrasimirK
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от KrasimirK »

Брех каква криза е настъпила за попови прасета. :lol: Преди няколко дни си копах торен червей за риболов на плувка и срещнах десетки попови прасета и то доста големи в едни стари краварници до гр.Суворово. Жалко обаче, че на теб ти е далечко. Дали ще издържат по куриер в тая жега? :roll: В други ден ще ходя пак за червейчета........
iodzhakov
новобранец
новобранец

Мнение от iodzhakov »

Колеги моля ви,трябват ми спешно попови прасета! Ако някой знае от къде да си намеря нека пише.Без значение, дали в магазин или в тор! Да е близо около софия.
Аватар
Whassup
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Whassup »

Ами прочети цялата тема, коолега. Затова са изписани тия 2-3 страници - за да четеш, не да задаваш такива въпроси. В София имате достатъчно риболовни магазини и достатъчно краварници, откъдето да си купиш/изкопаеш попови прасета ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”