Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Има ли колеги тук във форума които снимат за "Хоби ТВ"?
Модератор: dantho.mihov
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Има ли колеги тук във форума които снимат за "Хоби ТВ"?
Катцарски,за твоя информация -за 4часа риболов на Марица от двама души около Оризари, се хванаха точно 139 шаранчета между 300-800гр,които сега са в нов дом-езерото.Това дали си заслужава да се снима.Не знам какво целиш с пускането на тази тема-да опорочиш труда на риболовци,които по някакъв начин ви правят съпричастни на излетите си и споделят своите "тайни в риболова" или искаш да се правиш на голямата работа.Избери си свободен ден и отиваме заедно на Марица,който хване по-малко шаранчета поема разноските на другия.Всичко ще бъде документирано и не забравяй да се избръснеш,че гримьорката е в отпуск
Колегите,търсещи шарани на свободни водоеми си взимат по 15 дена отпуск,захранват с чували и пак някои са без слука.Ти искаш за 3-4 часа някой да хване шаран,много несериозно ми се вижда писаното от теб.Помисли си за офертата,даже качвам на двойно покриване на разноските +бонус няколко килограма подхранка и осигуряване на 6 месечно безплатно пазаруване на стръв от магазина.
Ако не са тия "аквариуми с риби" как ще разбереш къде грешиш в риболова,дали си избрал правилната кука,правилната дебелина на влакното и още много?С един -два пропуснати удара на свободен язовир ли ще разбереш това.
Катцарски,да не се уплашиш сега и да не дойдеш за почистването

Ако не са тия "аквариуми с риби" как ще разбереш къде грешиш в риболова,дали си избрал правилната кука,правилната дебелина на влакното и още много?С един -два пропуснати удара на свободен язовир ли ще разбереш това.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- pacho109
- сериозен играч
Без да се намесвам в спора,тези шаранчета да не изпуснати от някой рибарникbutnik написа:Катцарски,за твоя информация -за 4часа риболов на Марица от двама души около Оризари, се хванаха точно 139 шаранчета между 300-800гр,които сега са в нов дом-езерото.Това дали си заслужава да се снима.Не знам какво целиш с пускането на тази тема-да опорочиш труда на риболовци,които по някакъв начин ви правят съпричастни на излетите си и споделят своите "тайни в риболова" или искаш да се правиш на голямата работа.Избери си свободен ден и отиваме заедно на Марица,който хване по-малко шаранчета поема разноските на другия.Всичко ще бъде документирано и не забравяй да се избръснеш,че гримьорката е в отпускКолегите,търсещи шарани на свободни водоеми си взимат по 15 дена отпуск,захранват с чували и пак някои са без слука.Ти искаш за 3-4 часа някой да хване шаран,много несериозно ми се вижда писаното от теб.Помисли си за офертата,даже качвам на двойно покриване на разноските +бонус няколко килограма подхранка и осигуряване на 6 месечно безплатно пазаруване на стръв от магазина.

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Така си мислят доста хора,но не са.това си е поколение от реката.През 2005 год. по време на наводнението в реката попадат доста шарани от рибарника в Три водици и сега те се отплащат за новия си дом.Още през 2007 се хващаха малки шаранчета в района на 9-ти км.Тази година са още повече.
- pacho109
- сериозен играч
Тези,съдейки по големината и че са в свободен водоем,без охранване ,тряба да са2-3 годишниbutnik написа:Така си мислят доста хора,но не са.това си е поколение от реката.През 2005 год. по време на наводнението в реката попадат доста шарани от рибарника в Три водици и сега те се отплащат за новия си дом.Още през 2007 се хващаха малки шаранчета в района на 9-ти км.Тази година са още повече.

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Шарана в Марица нараства с доста бързи темпове.
Ами може би са двугодишни, тъй като лятото в началото ловях от тези, но бяха колкото шамар, сега са с 3-4см по-големи а за тези 3-4 месеца е нормален разтеж за реката. До година дай боже лятото да ги ловим по 700-800 грамови вече.
-
- ще става разбирач
Хахаха,колега не съм от страхливците.Ще идем на Марица за шаран.Аз голям не съм хващал досега,но малките сам съм им правил по 100 бройки(плуващи другаде) за ден.Това са като каракуди,нито са хитри ,нито имат придобити навици за самосъхранение.butnik написа:Катцарски,за твоя информация -за 4часа риболов на Марица от двама души около Оризари, се хванаха точно 139 шаранчета между 300-800гр,които сега са в нов дом-езерото.Това дали си заслужава да се снима.Не знам какво целиш с пускането на тази тема-да опорочиш труда на риболовци,които по някакъв начин ви правят съпричастни на излетите си и споделят своите "тайни в риболова" или искаш да се правиш на голямата работа.Избери си свободен ден и отиваме заедно на Марица,който хване по-малко шаранчета поема разноските на другия.Всичко ще бъде документирано и не забравяй да се избръснеш,че гримьорката е в отпускКолегите,търсещи шарани на свободни водоеми си взимат по 15 дена отпуск,захранват с чували и пак някои са без слука.Ти искаш за 3-4 часа някой да хване шаран,много несериозно ми се вижда писаното от теб.Помисли си за офертата,даже качвам на двойно покриване на разноските +бонус няколко килограма подхранка и осигуряване на 6 месечно безплатно пазаруване на стръв от магазина.
И да добавя,че не се заяждам с никой.Просто Маришкия шаран,не се хваща като на рибарник и тези методи които се ползват на язовир,не могат да имат резултат както на река!
На Марица шаран се лови и в бързата вода,аз съм хващал.Колкото и да е невероятно.Е не беше слон,ама какво да се прави-съдба!
Последно промяна от Атанас Катцарски на Чет Окт 27, 2011 10:20 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
На някой места даващи шаран по Марица,наблюдавам че взеха да излизат над 300грамови шаранчета,а лятото излизаха по около 100.Може и рибата да се преорентира,но знае ли се.sunnen написа:Ами може би са двугодишни, тъй като лятото в началото ловях от тези, но бяха колкото шамар, сега са с 3-4см по-големи а за тези 3-4 месеца е нормален разтеж за реката. До година дай боже лятото да ги ловим по 700-800 грамови вече.
Винаги съм се чудил на реката къде ходи рибата през зимата.Айде на язовира е ясно-на дълбокото.Ама на реката като го няма-какво правим!?И да има те се броят на пръсти,а едва ли всичката риба се е събрала там.То тогава жална и майка,бракониерите ще я разсипят.
-
- и господ не е толокова добър
Господин Катцарски, говорете за риба, не за зарибител

п.п. Гледам в темата за Марица пак даваш сравнение с курви, който не може да пъха и в публичен дом да го закараш, все тая.Ходи за риба, вземи Бутника, Локал или някой от другите можещи колеги да те светнат как се ловят риби по- Мрица, не да пъхаш курви на клавиатурата

п.п. Гледам в темата за Марица пак даваш сравнение с курви, който не може да пъха и в публичен дом да го закараш, все тая.Ходи за риба, вземи Бутника, Локал или някой от другите можещи колеги да те светнат как се ловят риби по- Мрица, не да пъхаш курви на клавиатурата

Последно промяна от snegk на Пет Окт 28, 2011 5:24 am, променено общо 1 път.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Търмъкчиите ще те ориентират къде зимуват рибите.Чакам да си избереш ден.
-
- ще става разбирач
Хахаха,пич хванеш ли голяма риба от Марица,забравяш другите по платените.Ама що ли ти обяснявам и аз.snegk написа:Господин Катцарски, говорете за риба, не за зарибител![]()
п.п. Гледам в темата за Марица пак даваш сравнение с курви, който не може да пъха и в публичен дом да го закараш, все тая.Ходи за риба, вземи Бутника, Локал или някой от другите можещи колеги да те светнат как се ловят риби по- Мрица, не да пъхаш курви на клавиатурата![]()
-
- ще става разбирач
Ами добре.Ще пиша.butnik написа:Търмъкчиите ще те ориентират къде зимуват рибите.Чакам да си избереш ден.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Айде пак старата песен на нов глас!Атанас Катцарски написа:Просто Маришкия шаран,не се хваща като на рибарник и тези методи които се ползват на язовир,не могат да имат резултат както на река!

Не ми влиза в работата,да се меся в теми за р.Марица,но ... с какво тя се различава от Дунав,Янтра или Стара река примерно?Според мен само и единствено в количеството вода!

Всичко останало е постоянство,умения и късмет!Не познаваш ли реката - само ще гледаш и чоплиш семки!

п.п. Хванал съм много риби по реката,но някак си не мога да забравя и да се откажа от удобствата на платените!

- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Катцарски, земи покажи някой хубав шаран уловен от теб на Марица.Атанас Катцарски написа:Хахаха,пич хванеш ли голяма риба от Марица,забравяш другите по платените.Ама що ли ти обяснявам и аз.snegk написа:Господин Катцарски, говорете за риба, не за зарибител![]()
п.п. Гледам в темата за Марица пак даваш сравнение с курви, който не може да пъха и в публичен дом да го закараш, все тая.Ходи за риба, вземи Бутника, Локал или някой от другите можещи колеги да те светнат как се ловят риби по- Мрица, не да пъхаш курви на клавиатурата![]()
Бързай бавно.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Мите,не ми е приоритет риболова на шаран в Марица,нямам нужното оборудване и време.Умишлено не е споделено пред форумите аз и мои приятели колко шарана/над 2кг/ извадихме през сезона инцидентно на фидер.Но заглавието на темата е за филм на такъв риболов.Аз лично не се ангажирам с това,че трябва да си взема няколко дена отпуска ,а и оператора едва ли ще издържи през това време.Но както писах съм 100% сигурен,че за 2-3 дена захранвайки място ще имаме удари.Познавам достатъчно добре Марица и знам къде може да се очаква слука.Но си е късмет да го заснемеш всичко това.За тия пари ,които плащат за филм не си струва висенето за да угодя на някой.Но с радост приемам покани за съвместен риболов на предложен водоем в Пловдивска област.sapuna написа:Айде пак старата песен на нов глас!Атанас Катцарски написа:Просто Маришкия шаран,не се хваща като на рибарник и тези методи които се ползват на язовир,не могат да имат резултат както на река!![]()
Не ми влиза в работата,да се меся в теми за р.Марица,но ... с какво тя се различава от Дунав,Янтра или Стара река примерно?Според мен само и единствено в количеството вода!
Всичко останало е постоянство,умения и късмет!Не познаваш ли реката - само ще гледаш и чоплиш семки!
п.п. Хванал съм много риби по реката,но някак си не мога да забравя и да се откажа от удобствата на платените!