Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Овчарица-поредния успешен.......
-
- и господ не е толокова добър
Овчарица-поредния успешен.......
Здравейте колеги.Дойде понеделник и аз пак съм на теца.Някой ще питат дали не ми е омръзнало да ходя на един и същи водоем.Ще кажа,че наистина малко ми умръзна от еднообразието на водоема,но в роболова там постояно има разнообразие.Всеки един ден е различен.В понеделник към 11ч.бях там и почистих мястото,распъване,багажи и чакане.След известно време започнаха сомчета,хапват като невидели царевица,няма косъм няма горна кука те са изроди.Тка мина първия ден и по някой време дойде колегата Велчев на свиждане да се видим и да поговорим.Поговорихме няколко часа и той потегли а аз в леглото.На другия ден сутринта распънах въдиците и като ме лепнаха едни каракуди чак ми омръзна да распъвам.По рдно време следобед удар на ментето и въдицата тръгна,засичам и след известно време шаранче около 3кг.След малко по телефона се звъни вдигам и сгнализатора почва и той,но съм забравил да отпусна аванса и след растърсване на стойката последва късане на повода.И до вечерта още един шаран около 2кг някой сомче и каракуда.На третия ден заложих на хвърлане от ръка и резултата не закасня,към 9ч един амур от големите към 20кг после навътре един около 5-7кг и после един навънка около 10кг.По късно още два шарана около 3кг и два сома канални около 2кила.И днеска заваля и прибрах багажа на буксир и към къщи.Рибата съм я снимал с телефона,но нещо немога да оправя блутута на лаптопа.Правя ремонти,сменям части а с някой програми немога да се оправя.По късно ще ги пусна ако не стане от моя ще ползвам жокер,помощ от приятел.Извода от този риболов е,че трябва да се сменя монтажа ако рибата не върви.На мене ми вървеше на горна кука а колегата до мена на косъм искара 6 шарана до 7 кила.Много е важно мястото и от там стръвта и монтажа.Спецялни благодарноси на колегата Вал който също мина да ме види и ми остави една ароматезирана вървежна царевица.Мога да пожелая успех на всички колеги. 

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
браво на теб, мога да ти завидя искренно за врвмето което можеш да отделяш. аз не мога да отцъствам по толкова. за монтажите си прав. трябва да се пробва. при нас имаше удари на косъма основно , но на полуфиксирано олово. на горен монтаж удар след удар но преобладаваше боклука.
пускай снимките>>>>>>>>>>>>>>>>
пускай снимките>>>>>>>>>>>>>>>>
- doko
- ще става разбирач
Браво!!! Мога да кажа че който си го може си го може. Ходи за риба и хваща. Сменя монгажи стръв и така нататък. Пожелавам ти все по големи риби и емоции дано някой ден се срещнем на този ТЕЦ. А относно пускането на рибата
шапка ти свалям. Колкото повече хора като теб има по водоемите в България толкова повече риба ще има. Риболова е хоби
Още веднъж БРАВО. Продължавай да ни радваш и чакаме снимки. Не си мисли че ще се разминеш без тях. 

- emo vasilev
- сериозен играч