Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Бомбандират Огняново
Модератор: dantho.mihov
Бомбандират Огняново
http://dnes.dir.bg/news/kaskadyor-nepob ... 90188?nt=4
На Огняново явно е като на война, след като чак и каскадьори загиват
Представям си какво става с рибата, която и без това е кът
Вече пратих мейл на ИАРА с предложение да искат някой лев от продуцентите за възстановане на щетите(зарибяване), но съм скептик дали ще си мръднат задниците!Пращам и до някои телевизии- да не ни третират като аборигени и да ни избиват рибата безплатно, а те да си трупнат няколко милиона печалба от тъпия си екшън
Който иска да подкрепи, 'щото ако е само един, никой няма да обърне внимание!!
На Огняново явно е като на война, след като чак и каскадьори загиват

Който иска да подкрепи, 'щото ако е само един, никой няма да обърне внимание!!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: Бомбандират Огняново
Тез каскадьори с лопата да ги ринеш
Инъче ще искат умряла риба или поне снимки на такава,за доказателство,за да си мръднат пръста.

Инъче ще искат умряла риба или поне снимки на такава,за доказателство,за да си мръднат пръста.
Аз там съм пораснал...
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
виждам противоречие... хем нямало риба, хем каскадьорите са я изтрепали...
Няма не значи, че като бройка е 0. Няма риба, т.е. малко е и е кът, а с бомбите, които се самовзривяват китайците - псевдо каскадьори, я плашат, унищожават това, което е останало и наглите американци за пореден път ще се "налапат" на гърба на домакините (Както го направиха в няколко страни през последните няколко години. Какво ли му пука на Чък Норис или Шварцнегер, че аз обикновения риболовец, повече няма да мога да хвърля евтиния си такъм, там където той ще направи филм за 80 млн. долара, след което ще си купи няколко стотин български декара в Родопите и то за жълти стотинки, на които някой простоват земеделец ще се радва до края на мизерния си живот.
Какво ни остава, освен да преглътнем чашата с вода, която вероятно вече, дори не е студена.
Винаги съм мразел Америка! Сега я мразя и винаги ще е така....., но да не изпадам в подробности ... за "Непобедимите" ще кажа, че мен ще хванат за
(наистина непобедимия).
Поздрави Любо!
Какво ни остава, освен да преглътнем чашата с вода, която вероятно вече, дори не е студена.
Винаги съм мразел Америка! Сега я мразя и винаги ще е така....., но да не изпадам в подробности ... за "Непобедимите" ще кажа, че мен ще хванат за

Поздрави Любо!
-
- вече хвърля и на тежко
Лошо е колега, че не са ни виновни Американците.Виновниците са Българи. 

Абе колеги идеята ми беше много проста
- ако Огняново е ваша дестинация и не ви струва нищо, да разпратите по някой мейл и да дръннете някой телефон, за да се създаде усещане за масовост и дано се сети някой да изпроси едно зарибяване на язовира- муха ги е ухапала продуцентите и вероятно няма да имат нищо против...
А вие тръгнахте света да оправяте

А вие тръгнахте света да оправяте

- akoto13
- ще става разбирач
Бате Наско кажи къде си пратил имейл, и каде си се обадил,да се обада и аз.Нищо не ми коства!И не само на мен.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
ИАРА, МОСВ- мейл, Господари на ефира, Нова тв, БТВ- телефон. От "контакти" на сайтовете им.akoto13 написа:Бате Наско кажи къде си пратил имейл, и каде си се обадил,да се обада и аз.Нищо не ми коства!И не само на мен.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Ми с това трябваше да започнеш,сега мразели американците,виновни за това,виновни за онова.И за слънчака са виновни,от там е дошъл,сега и BAS -балък искат да ни вкарат.naskobo написа:Абе колеги идеята ми беше много проста- ако Огняново е ваша дестинация и не ви струва нищо, да разпратите по някой мейл и да дръннете някой телефон, за да се създаде усещане за масовост и дано се сети някой да изпроси едно зарибяване на язовира- муха ги е ухапала продуцентите и вероятно няма да имат нищо против...
А вие тръгнахте света да оправяте![]()
Ами ако бяха рашаните,не им пука,и риба бол при тях,и колко са ни насадили...
А не може и така...
Избиха нищото...
Подхвърлете риба,умряла,снимки,да се разсмърди работата.
Булгаристан така става

Аз там съм пораснал...