Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз Ивайловград ?
Модератор: Paublo_Eskobar
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Какво кълве на яз Ивайловград ?
Искаш да кажеш,че обикалят през ноща ,и то всяка вечер?Малко ме съмнява това,а и всички да го спазватhanibal написа:е да ама на Ивайловград щеш не щеш го спазвашMITKO70 написа:За риболова през ноща си е така,забранен е,но малко хора го спазват . Това си една недомислица в закона ,и сигурно след време ще я оправят.А от колко до колко е разрешено,това е в зависимост от изгрева и залеза на слънцето,не е фиксирано и има един тънък момент ,сумрак преди стъмване ,пак може да си ловиш.

Всичко може,но не всеки го можe.

- big chopar
- новобранец
Благодарско Митко,да разбирам в случая ,че забраната се отнася за тъмната част на денонощието,а да обикалят всяка нощ не ми се вярва,но всеки с късмета си.
- krokibg
- учете се от него
Обикалят,уверявам ви в това.Друг е въпроса че няма как да минат през всеки,но ако някои иска да рискува си е за негова сметка.Няма сила на земята която да Ви отърве от актовете,които са доста солени - там връзки и рушвети не вървят.Също така,вписвайте улова и излета в билета си,не задържайте повече риба от упоменатото в закона и не задържайте маломерни риби,особено шаран,проблема е сериозен.не трябва да сме толкова лакоми,нека има риба и да я опазим заедно с общи усилия за да има винаги риба и да се радваме на трофейни екземпляри.Искам да ви кажа че има хора,които благодарение на хората зарибяващи и пазещи водоема,за първи път им се усмихва късмета да хванат риби които са си трофейни,нека да дадем на всеки тази възможност,връщайте трофейните риби обратно,нищо ще се наядете с тях за цял живот,нито ще забогатее човек ако ги продаде.Радостта обаче която тази риба ще донесе на още някои,няма равна на нищо.Успех и спазвайте правилата,ние зарибяваме,вие ни помагайте за да продължим да го правим !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- big chopar
- новобранец
ОК.Кроки,мерси за инфото,явно всеки язовир в България си има собствени правила,друг е въпроса кой колко ги спазва,но лично аз играя по правилата,нали се сещаш ,че един корав акт е..ва майката на целия пейзаж-но не знам друг язовир поне около Бургас да правят проблем за нощен риболов ,имам в предвид нормален риболов-с въдици.Не е ли малко пресилено да отнесеш акт,че в 21часа не си искарал пръчките от водата,защото било тъмно,а от другата страна на язовира някой пуска мрежи ,токове,бомби и тн.
- kombat
- вече хвърля и на тежко
Дайте инфо за Ивайловград.
Някой има ли прясна информация за Ивайловград,че смятам да заседна една седмица на Малки Воден от понеделник 17.10.
минат ли иара през ноща имашли въдици във водата гориш 200лв акт на човек
Аз изгорех преди 2 год,acko написа:минат ли иара през ноща имашли въдици във водата гориш 200лв акт на човек

Umrem da hodim za riba
- big chopar
- новобранец
Всичко е до късмет пичове,за 1на седмица на язовира нямахме проверка,но никой не знае кога ще му излезе "ГЪЗмета".Според мен тази простотия за нощния риболов трябва да се промени,защото всеки рибар с билет има право да си направи кефа,а хищника е активен най много през нощта.
- bzzzt75
- новобранец
Аз съм израснал в с.Бориславци и във всеки удобен момент съм на язовира. Около селото са ми добре познати местата а и пътищата в района.Ако искате ориентир питайте.Там може да те проверят по всяко време на денонощието и ако си в грешка акта е сигурен.Там бомбаджий няма ама мрежите са нещо редовно.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Има ли колеги скоро ходили на язовира, и ако има, да дадат малко инфо за там.Благодаря предварително. 

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Мда ако някои е ходил ще е добре да сподели какво се случва там ,чух че и моста между Бориславци и Малки воден е паднал ако някои колега е ходил ще е хубаво да сподели какво се случва на наи хубавият язовир в БГ 

- bzzzt75
- новобранец
Аз не съм ходил скоро но имам инфо, моста е паднал и няма път м/у Малки Воден и Бориславци. Заобикаля се около 40 км. през с.Орешец. Още не излиза нищо друго освен кефал. Нивото на водата е много ниско.
- Антон Тонев
- сериозен играч
За моста знаем.Мерси за инфото колегаbzzzt75 написа:Аз не съм ходил скоро но имам инфо, моста е паднал и няма път м/у Малки Воден и Бориславци. Заобикаля се около 40 км. през с.Орешец. Още не излиза нищо друго освен кефал. Нивото на водата е много ниско.

Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
А дали някои скоро е ходил да сподели за ниво какво дава и тн.
А дали някои скоро е ходил да сподели за ниво какво дава и тн.