Какво кълве на яз Ивайловград ?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Какво кълве на яз Ивайловград ?

Мнение от MITKO70 »

hanibal написа:
MITKO70 написа:За риболова през ноща си е така,забранен е,но малко хора го спазват . Това си една недомислица в закона ,и сигурно след време ще я оправят. :wink: А от колко до колко е разрешено,това е в зависимост от изгрева и залеза на слънцето,не е фиксирано и има един тънък момент ,сумрак преди стъмване ,пак може да си ловиш.
е да ама на Ивайловград щеш не щеш го спазваш :axe:
Искаш да кажеш,че обикалят през ноща ,и то всяка вечер?Малко ме съмнява това,а и всички да го спазват :? ,ама щом казваш.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
big chopar
новобранец
новобранец

Мнение от big chopar »

Благодарско Митко,да разбирам в случая ,че забраната се отнася за тъмната част на денонощието,а да обикалят всяка нощ не ми се вярва,но всеки с късмета си.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Обикалят,уверявам ви в това.Друг е въпроса че няма как да минат през всеки,но ако някои иска да рискува си е за негова сметка.Няма сила на земята която да Ви отърве от актовете,които са доста солени - там връзки и рушвети не вървят.Също така,вписвайте улова и излета в билета си,не задържайте повече риба от упоменатото в закона и не задържайте маломерни риби,особено шаран,проблема е сериозен.не трябва да сме толкова лакоми,нека има риба и да я опазим заедно с общи усилия за да има винаги риба и да се радваме на трофейни екземпляри.Искам да ви кажа че има хора,които благодарение на хората зарибяващи и пазещи водоема,за първи път им се усмихва късмета да хванат риби които са си трофейни,нека да дадем на всеки тази възможност,връщайте трофейните риби обратно,нищо ще се наядете с тях за цял живот,нито ще забогатее човек ако ги продаде.Радостта обаче която тази риба ще донесе на още някои,няма равна на нищо.Успех и спазвайте правилата,ние зарибяваме,вие ни помагайте за да продължим да го правим !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
big chopar
новобранец
новобранец

Мнение от big chopar »

ОК.Кроки,мерси за инфото,явно всеки язовир в България си има собствени правила,друг е въпроса кой колко ги спазва,но лично аз играя по правилата,нали се сещаш ,че един корав акт е..ва майката на целия пейзаж-но не знам друг язовир поне около Бургас да правят проблем за нощен риболов ,имам в предвид нормален риболов-с въдици.Не е ли малко пресилено да отнесеш акт,че в 21часа не си искарал пръчките от водата,защото било тъмно,а от другата страна на язовира някой пуска мрежи ,токове,бомби и тн.
Аватар
kombat
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Дайте инфо за Ивайловград.

Мнение от kombat »

Някой има ли прясна информация за Ивайловград,че смятам да заседна една седмица на Малки Воден от понеделник 17.10.
acko
новобранец
новобранец

Мнение от acko »

минат ли иара през ноща имашли въдици във водата гориш 200лв акт на човек
Аватар
simeonnn
новобранец
новобранец

Мнение от simeonnn »

acko написа:минат ли иара през ноща имашли въдици във водата гориш 200лв акт на човек
Аз изгорех преди 2 год, :D и тая година си платих :rolleyes: с лихвите 220 :D
Umrem da hodim za riba
Аватар
big chopar
новобранец
новобранец

Мнение от big chopar »

Всичко е до късмет пичове,за 1на седмица на язовира нямахме проверка,но никой не знае кога ще му излезе "ГЪЗмета".Според мен тази простотия за нощния риболов трябва да се промени,защото всеки рибар с билет има право да си направи кефа,а хищника е активен най много през нощта.
Аватар
bzzzt75
новобранец
новобранец

Мнение от bzzzt75 »

Аз съм израснал в с.Бориславци и във всеки удобен момент съм на язовира. Около селото са ми добре познати местата а и пътищата в района.Ако искате ориентир питайте.Там може да те проверят по всяко време на денонощието и ако си в грешка акта е сигурен.Там бомбаджий няма ама мрежите са нещо редовно.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Има ли колеги скоро ходили на язовира, и ако има, да дадат малко инфо за там.Благодаря предварително. :D
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
kalin73
новобранец
новобранец

Мнение от kalin73 »

Мда ако някои е ходил ще е добре да сподели какво се случва там ,чух че и моста между Бориславци и Малки воден е паднал ако някои колега е ходил ще е хубаво да сподели какво се случва на наи хубавият язовир в БГ :idea:
Аватар
bzzzt75
новобранец
новобранец

Мнение от bzzzt75 »

Аз не съм ходил скоро но имам инфо, моста е паднал и няма път м/у Малки Воден и Бориславци. Заобикаля се около 40 км. през с.Орешец. Още не излиза нищо друго освен кефал. Нивото на водата е много ниско.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

bzzzt75 написа:Аз не съм ходил скоро но имам инфо, моста е паднал и няма път м/у Малки Воден и Бориславци. Заобикаля се около 40 км. през с.Орешец. Още не излиза нищо друго освен кефал. Нивото на водата е много ниско.
За моста знаем.Мерси за инфото колега :D
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
kalin73
новобранец
новобранец

Мнение от kalin73 »

А дали някои скоро е ходил да сподели за ниво какво дава и тн.
kalin73
новобранец
новобранец

Мнение от kalin73 »

А дали някои скоро е ходил да сподели за ниво какво дава и тн.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”