Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Първа щука на тапа!
- lfcpordim
- научил се да хвърля
Първа щука на тапа!
Днес бях на река Осъм край Летница и резултата е една щука 1кг на тапа.Всъщност това е първата ми щука изобщо.Ето я и нея...

- eroucma
- разбира нещата
Re: Първа щука на тапа!
Колега не че нещо, но това ме съмнява да е щука-килограм. Но поне е мерна така че браво за нея и за напред още много и все по големи. 

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач
-
- сериозен играч
- CERRUTI
- сериозен играч
Е какво?Дане би да е излъгал колегата......това си е бебе щука...какво кило!dundurma написа:Айде пак... професори. Хубава рибка пич. Браво
Тази ако е кило,значи тая е 4кила!:
Аз такива щуки (на моята снимка,обувката е 43номер)връщам без да се замисля,а пък за тази на колегата изобщо не ги бавя и за снимка,директно във водата!

Такава риба се връща на момента,какво ще и ядеш?200гр.месо без главата,опашката и костите!

- maranzika
- сериозен играч
Щуката е не-повече от 500гр.Но все пак е първата на колегата в живота му,така че да му простим.По-нататък вярвам ще разбере за какво му говорим... 

Точно така.И аз и давам не повече от половин кило,но си замълчах да не правя дразги.Съжалявам колегите които мислят,че това е "хубаво парче" 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- ще става разбирач
Естествено, че рибата няма килограм, но какво от това ?? Първо е мерна! Второ не сте Вие хората, които да го съдят и трето, избора дали да я пусне или не си е напълно негова, а вие
какво правите по водоемите на дали някой го е еня, освен ако не искате да споделите с Нас-Вашия риболовен излет. Благодаря, лека вечер !
какво правите по водоемите на дали някой го е еня, освен ако не искате да споделите с Нас-Вашия риболовен излет. Благодаря, лека вечер !

- mitko ribara
- ще става разбирач
Добре де що веднага създавате дразги и преебавате темата вижда се ,че щуката няма кило но все пак му е първата и не ее толкоз фаталноо след време като удари някоя голяма щука ще ги връща тези и така..Поздрави от мен и на колегата му пожелавам
по големи щуки!
по големи щуки!

Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
Първо-никой не създава дразги.Второ никой не е нагрубил или обидил колегата.Трето-просто изказваме мнение,затова му се казва форум 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Ако на първата си щука човек не й прибави половин килце, може и да не случи на по-голяма
Така, че смело напред, ще се научиш и как става номера със снимките, така че да изглеждат двойно по-големи 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Браво,пич!не ги слушай кво ти говорят.
- maranzika
- сериозен играч
Добре бе,читателите,къде виждате някой да го е обидил човека.Просто съвети му даваме,ама то нали е по-лесно да цъкате по клавиатурата,отколкото да четете..............
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ще продължа изречението.....ПрАжи си писалки!kanara написа:Браво,пич!не ги слушай кво ти говорят.

Да вкарам малко хумор,че много на сериозно го взехте.Голем праз,колко такива измират секи ден!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн