Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Първа щука на тапа!
Re: Първа щука на тапа!
Браво колега. Не се вързвай на колегите. Тук има много зевзеци, ама все хубави хора са. Ако не беше казал, че е първата ти щука, щяха да те изядат.
Да ти е на късмет първата. Щом е мерна - няма проблем. Втората - двойна да е. И пак да я покажеш. Успех.

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
jagger1 написа:......Да ти е на късмет първата. Щом е мерна - няма проблем. Втората - двойна да е. И пак да я покажеш.....

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- jean11
- вече хвърля и на тежко
Явно скука е налегнала колегите.Толкова размисли и страсти
......Ама момчето едва ли ще покаже следващата щучка.Май съжалява,че и тази показа.По-толерантни нека бъдем.Кило или половин,това ли беше най-важното?

Дърпай и не му отпускай!
- Rdjambito
- новобранец
Браво за щуката ,малка е но ти е първа. Дано да ти носи късмет .Ако имаше и снимка как си отплува във водата , щеше да е още по-красива гледката .
- danev69
- сериозен играч

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Добре дошъл в клуба на „шашавите щукари”. Пожелавам повече и по-големи.
Няма нищо лошо, че си я прибрал, според мен, защото си е в разрешения размер.
Не трябва да се сърдиш и на колегите, които отправят забележки, защото те имат доста наблюдения за това, че щуките са на изчезване. И моите наблюдения са такива. /Мен честно казано напрао ми се реве, че от четири ходения на световно известни места – само една подобна на тая, а уж съм майстор./
Но човек по-лесно започва да пуска риби след като се е „наловил”.
Мога само да препоръчам – следващия път ако я пуснеш обратно – ще изпиташ по-голямо удоволствие, отколкото от хващането. Ако я снимаш как отплува – ще получиш и безброй похвали – напълно заслужени.
Поздрави и наслука.
P.S.
Не се отказвай да пускаш снимки, но не казвай откъде са. Че стаа страшно. Обаче мнооо трябва да внимаваш с грамажа следващия път – защото тук ще те „изловим” моментално. Аз ще съм пръв.
Няма нищо лошо, че си я прибрал, според мен, защото си е в разрешения размер.
Не трябва да се сърдиш и на колегите, които отправят забележки, защото те имат доста наблюдения за това, че щуките са на изчезване. И моите наблюдения са такива. /Мен честно казано напрао ми се реве, че от четири ходения на световно известни места – само една подобна на тая, а уж съм майстор./
Но човек по-лесно започва да пуска риби след като се е „наловил”.
Мога само да препоръчам – следващия път ако я пуснеш обратно – ще изпиташ по-голямо удоволствие, отколкото от хващането. Ако я снимаш как отплува – ще получиш и безброй похвали – напълно заслужени.
Поздрави и наслука.
P.S.
Не се отказвай да пускаш снимки, но не казвай откъде са. Че стаа страшно. Обаче мнооо трябва да внимаваш с грамажа следващия път – защото тук ще те „изловим” моментално. Аз ще съм пръв.
Escobar, тази да я поръсиш с бял прашец и в тигана - м-м приказка
Ама прашеца да е пшеничен,не от колумбийския

Ама прашеца да е пшеничен,не от колумбийския

- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Питат рибар, свидетел по дело за престъпление:kanara написа:Браво,пич!не ги слушай кво ти говорят.
- Опишете престъпника.
- Амиии, беше към 2.50 - 3 метра, и поне 300килограма.
Айде, айде, всички сме така

Между габровци
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
Колеги,моля ви,стига се правете на"вода не напита"/съдници/!? Няма малка и голяма риба-има в норма или извън нормата на закона !!! Всичко друго са празни приказки и излишно нагнетяване на напрежение в темата на колегата!Rdjambito написа:Браво за щуката ,малка е но ти е първа. Дано да ти носи късмет .Ако имаше и снимка как си отплува във водата , щеше да е още по-красива гледката .

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Абсолютно съм съгласен.Телескоп написа:Колеги,моля ви,стига се правете на"вода не напита"/съдници/!? Няма малка и голяма риба-има в норма или извън нормата на закона !!! Всичко друго са празни приказки и излишно нагнетяване на напрежение в темата на колегата!
По темата:Да ти е честита първата щука,колега lfcpordim.За в бъдаща ти пожелавам все по-големи и по-големи.

Поздрави!!!

Не си прав! Важното е така да го нахрачим колегата, така да го наплюем, такъв престъпник да го изкараме, че да не му стъпи крака във форума. Нали това е целта, само ние да си седим и да се правим на велики?Телескоп написа:Колеги,моля ви,стига се правете на"вода не напита"/съдници/!? Няма малка и голяма риба-има в норма или извън нормата на закона !!! Всичко друго са празни приказки и излишно нагнетяване на напрежение в темата на колегата!Rdjambito написа:Браво за щуката ,малка е но ти е първа. Дано да ти носи късмет .Ако имаше и снимка как си отплува във водата , щеше да е още по-красива гледката .
Не разбирам двусмисления ти пост. Кой се прави на велик, защо и кой е наплютия!?Бат Стан написа:Не си прав! Важното е така да го нахрачим колегата, така да го наплюем, такъв престъпник да го изкараме, че да не му стъпи крака във форума. Нали това е целта, само ние да си седим и да се правим на велики?Телескоп написа:Колеги,моля ви,стига се правете на"вода не напита"/съдници/!? Няма малка и голяма риба-има в норма или извън нормата на закона !!! Всичко друго са празни приказки и излишно нагнетяване на напрежение в темата на колегата!Rdjambito написа:Браво за щуката ,малка е но ти е първа. Дано да ти носи късмет .Ако имаше и снимка как си отплува във водата , щеше да е още по-красива гледката .

Колега lfcpordim, пак ти казвам, не им се вързвай на зевзеците. Хубави хора са всички, ама обичат да се бъзикат. Ама и ти завиждат, да знаеш. Във форума, всеки риболовец трябва да носи на много майтап, без да се сърди и обижда. А ти, за да им затвориш устата, отиди и хвани още една и пусни пак снимката й. Тогава да видим, какво ще приказват
.
п.п.: Я ги накарай да пуснат снимки на първата им щука, да ги видим и техните, ама и малко спомени да разкажат за първата им щука
Моята (първата ми) беше писалка от 20 стотинки. Ако и техните са били такива, как няма да ти викат пусния, пусния първата си ?
Завиждат. Виж, когато започнеш да ги трпеш постоянно, то вече е друга тема. Ама сега, да знаеш, че ти завиждат
.

п.п.: Я ги накарай да пуснат снимки на първата им щука, да ги видим и техните, ама и малко спомени да разкажат за първата им щука

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- lfcpordim
- научил се да хвърля
Първоначално много добре знаех че допустимия размер на щуката е 35см и целенасочено си взех линийка за да я премеря.След като я видях ,че надхвърля доста 35-те см реших да я прибера.
А, нямам предвид теб, вероятно неправилно съм се изразил. Аз съм на твоя акъл, не одобрявам това да се нападат колеги, които на всичкото отгоре не са нарушили закона. Още повече, че на колегата това му е била първа щука.Телескоп написа: Не разбирам двусмисления ти пост. Кой се прави на велик, защо и кой е наплютия!?