Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Здравейте,имам питане за една електронна примамка
Модератор: sapuna
- Ton4o_84
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравейте,имам питане за една електронна примамка
Здравейте риболовци,понеже съм алергичен към стъв(всякакви видове червеи) и към захранки,особено към тях,да не ви разправям и как ми се възпаляват лигавиците от тях след 3-4 дена риболов подред,стръвта бързо смених със стереопор или протеинови топчета,но захранката не успях докато не се натъкнах на едно уредче
инфото:
За максимално удоволствие от любимото Ви занимание"
Електронна примамка за сладководни и морски риби - Fish MaxEl
Искате ли значително да увеличите улова на риба? При това и в морски и в сладководни басейни?
Fish MaxEl привлича сладководната и морска риба чрез излъчване на специфични електрически импулси. Те имат много по-голямо въздействие върху хищните риби като провокира тяхната агресия. Чувствителността на рибите към йонизацията на водата превежда рибните пасажи непосредствено до кукичката на въдицата, която използвате за риболов.
Fish MaxEl не изисква предварителна подготовка за използване и се активира автоматично с потапянето на двата антенни проводника на възможно най-голямо разстояние един от друг.
Зоната на влияние върху рибите е около 15 - 20м. за сладки води и много повече в солени.
Fish MaxEl се използва за риболов от лодка, за риболов на плувка, на дъно, морски пристанища, кей, речен бряг или в дупки под леда. Уредът не шокира и не зашеметява рибите и не е забранен за употреба.
та питането ми е дали си заслужава да го купя и има ли ефект ако някой друг го притежава да каже,ще съм му благодарен

инфото:
За максимално удоволствие от любимото Ви занимание"
Електронна примамка за сладководни и морски риби - Fish MaxEl
Искате ли значително да увеличите улова на риба? При това и в морски и в сладководни басейни?
Fish MaxEl привлича сладководната и морска риба чрез излъчване на специфични електрически импулси. Те имат много по-голямо въздействие върху хищните риби като провокира тяхната агресия. Чувствителността на рибите към йонизацията на водата превежда рибните пасажи непосредствено до кукичката на въдицата, която използвате за риболов.
Fish MaxEl не изисква предварителна подготовка за използване и се активира автоматично с потапянето на двата антенни проводника на възможно най-голямо разстояние един от друг.
Зоната на влияние върху рибите е около 15 - 20м. за сладки води и много повече в солени.
Fish MaxEl се използва за риболов от лодка, за риболов на плувка, на дъно, морски пристанища, кей, речен бряг или в дупки под леда. Уредът не шокира и не зашеметява рибите и не е забранен за употреба.
та питането ми е дали си заслужава да го купя и има ли ефект ако някой друг го притежава да каже,ще съм му благодарен
Рибата се дели на три вида:малка,средна и тази която изтървах 
Непрофесионален,средно интектуален рибохващач

Здравейте на всички,приятно ми е

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ако имаш късмет и да те улепат от ИАРА че си топнал тая джажа у водата директно си го отнасяш кат се едно че трепеш рибата с ток ! Извъобще няма да се трогнат ( ни те ни горските па даже и полицаи , общински служител , член на легитимен риболовен клуб ) от това че си се подвел от разни реклами но за сметка на това нямаш нищо в живарника
пп - абе Тончо да те питам : не се ли гласеше мастер мухар да ставаш

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Ton4o_84
- новобранец
- Обратна връзка:
Мда я,как позна,да не си медиум и ти кат менПавел Иванов написа:Ако имаш късмет и да те улепат от ИАРА че си топнал тая джажа у водата директно си го отнасяш кат се едно че трепеш рибата с ток ! Извъобще няма да се трогнат ( ни те ни горските па даже и полицаи , общински служител , член на легитимен риболовен клуб ) от това че си се подвел от разни реклами но за сметка на това нямаш нищо в живарника![]()
![]()
![]()

пп-че аз съм мастер по всичко

- GODzillata
- GODzillata
Скивайте к'ви риби се ловят на нея: http://www.homeshopping.bg/catalog/popu ... 19cbfd017f 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- kocet0
- вече хвърля и на тежко
:)
Накрая няма нищо в живарника,но рибата си остава унищожена... за какво го перавите бе хора...всъщност хора ли сте ...Павел Иванов написа:Ако имаш късмет и да те улепат от ИАРА че си топнал тая джажа у водата директно си го отнасяш кат се едно че трепеш рибата с ток ! Извъобще няма да се трогнат ( ни те ни горските па даже и полицаи , общински служител , член на легитимен риболовен клуб ) от това че си се подвел от разни реклами но за сметка на това нямаш нищо в живарника![]()
![]()
![]()

SPINING FOREVER 

- Ton4o_84
- новобранец
- Обратна връзка:
ЕТО ТОВА,ЕТО ТОВА СЕ ОПИТВАМ ДА ОБЯСНА,мерси колега за пояснениетоbutnik написа:тази джаджа служи да подмами рибата Коцето,не да я зашемати.или е като захранка но електронна.в този форум има колеги които са се занимавали с хиляда пъти по-гадни работи ,тъй,че чети.

- GODzillata
Аз пък смятам да си я поръчам и да я пробвам, че ми писна, бе!
Не съм чувал звънчето на дънните това лято.
Във Видин и по магазините вече няма риба.
Зат'ва въобще няма да се замисля за тази джаджа, само дето си мисля, че за 25 кинта не мога да очаквам някакви чудеса от нея.
Не съм чувал звънчето на дънните това лято.
Във Видин и по магазините вече няма риба.

Зат'ва въобще няма да се замисля за тази джаджа, само дето си мисля, че за 25 кинта не мога да очаквам някакви чудеса от нея.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- GODzillata
- GODzillata