Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Какво стана днес на Мартен, че нямах възможност да дойда?
Победителят е Роман Радев от Русе с щука 4.400кг
Честито на ромбата!!! Остава да почерпи

Above us only sky
Чудесен резултат! Чакам снимки 

От цяло Русе няма ли някой да се похвали, че лови големи мрени? На мене вчера ми писна на 10-тата от по 600-700 гр и си заминах.

На бял червей, на пиявица. Някъде бъркам ли според теб? Отворен съм за предложения и иновации 

Последно промяна от kasabinho на Пон Окт 31, 2011 2:24 pm, променено общо 1 път.

- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега прочетох за успехите ти с бялата мряна и понеже другата седмица смятаме с едни авери да ходим към Ряхово би ли споделил къде мога да я потърся тази риба на фидер в този район итересуват ме и дали се ловят скобари там също?kasabinho написа:На бял червей, на пиявица. Някъде бъркам ли според теб?

Не са чак големи успехи колега. Миналата седмица имам 25 риби и само една 2 кг. А относно Ряхово не мога да ти помогна, не съм ходил никога в този район. Знам, че има някакви буни и като за първи излет бих отишъл да пробвам там. Мрените обичат много камъните. Бих заложил на риболов привечер, а и аз само такъв практикувам относно мряната.

- Whassup
- ще става разбирач
А има ли специална храна за фидера или и с обикновена става (относно мряната) ?
- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Благодаря ти точно на буните смятаме да ходимkasabinho написа:Не са чак големи успехи колега. Миналата седмица имам 25 риби и само една 2 кг. А относно Ряхово не мога да ти помогна, не съм ходил никога в този район. Знам, че има някакви буни и като за първи излет бих отишъл да пробвам там. Мрените обичат много камъните. Бих заложил на риболов привечер, а и аз само такъв практикувам относно мряната.

-
- ще става разбирач
Колега заставаш над 5та буна на анафора и ловиш на фидер Другата опция е под нея и останалите пръчки хвърляш за мряна точно между 4та и 5та буна по средата под върбите. Като ЦЯЛО ШАНСА ДА ТИ УДАРИ РИБА НА ТВА НИВО Е МИНИМАЛЕН буните са относително плитки и добри резултати има на ниво между 2 и 2.80 м квота но все пак можеш да пробваш предпологам че фидера може да спаси положението
Това за Ряхово ли му говориш?tenesista_ написа:Колега заставаш над 5та буна на анафора и ловиш на фидер Другата опция е под нея и останалите пръчки хвърляш за мряна точно между 4та и 5та буна по средата под върбите. Като ЦЯЛО ШАНСА ДА ТИ УДАРИ РИБА НА ТВА НИВО Е МИНИМАЛЕН буните са относително плитки и добри резултати има на ниво между 2 и 2.80 м квота но все пак можеш да пробваш предпологам че фидера може да спаси положението

Ако имаш път към Русе, мога да ти кажа къде да застанеш да ловиш скобари. Не са големи, но поне ти гарантирам, че без риба няма да се върнеш. Само, че ще ги ловиш на плувка най-вероятно.fishing.ivo6a.com написа:Благодаря ти точно на буните смятаме да ходимkasabinho написа:Не са чак големи успехи колега. Миналата седмица имам 25 риби и само една 2 кг. А относно Ряхово не мога да ти помогна, не съм ходил никога в този район. Знам, че има някакви буни и като за първи излет бих отишъл да пробвам там. Мрените обичат много камъните. Бих заложил на риболов привечер, а и аз само такъв практикувам относно мряната.

-
- ще става разбирач
Да за Ряхово говоря като цяло на тва ниво единствено дълбочини има на мартен но там бракониери не липсват В момента там ловят морунаж и скобар на щеки на дупката и от буната на директен