Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Ролер 85
Модератор: nkolev66
-
- научил се да хвърля
Re: Ролер 85
Ааа, не е ли с 2-3 ластика 16-ки - не е хуманно спрямо животното. Скаридата трябва като преброи ластиците и сама да се гъта.
Иначе еваларката...!

Иначе еваларката...!
Като гледам темата уеко придоби криминален характер
.
Наборе мани майтап ама я по добре презентирай това убавото дека е на втори план
Ако нема тема за таквие работи може да отвориш една
Айде със здраве ПИЧОВЕ големи зевзеци сте

Наборе мани майтап ама я по добре презентирай това убавото дека е на втори план

Ако нема тема за таквие работи може да отвориш една

Айде със здраве ПИЧОВЕ големи зевзеци сте

- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Австралия, за камерата ли думаш? Ами купих я скоро и не мога да и се нарадвам, все си играя с нея, но във вода ще влезе до 2-3 дена...надявам се до четвъртък да падне морето и да подалдисвам....още е "девствена" в моите ръце, не съм я потапял, но ще направя някой клип, та спецовете да си кажат мнението, аз под вода никога не съм снимал 

-
- научил се да хвърля
Да ти е честита! Вече всяко гмуркане ще има да ти носи тройно удовлетворение.
One fo the money,
2 fo the show,
3 to get ready
& ...
One fo the money,
2 fo the show,
3 to get ready
& ...
Трагедия братцы, трагедия настоящая наступила
Disaster
Да се оплача...
Тъкмо довършвам едно чудовище тука (дето го правя със стиснати зъби, буквално) и се оказа, че ме споходи идея, как може да стане 20 пъти по-удачно, по-лесно и пак да работи на същия принцип.
Да му се невиди макар....
Дали да взема да го довърша,че да видя дали самия принцип на работа ще сработи, и съм на прав път или направо да го джаскам в камината ?
Помагайте с мнения

Да се оплача...
Тъкмо довършвам едно чудовище тука (дето го правя със стиснати зъби, буквално) и се оказа, че ме споходи идея, как може да стане 20 пъти по-удачно, по-лесно и пак да работи на същия принцип.
Да му се невиди макар....

Дали да взема да го довърша,че да видя дали самия принцип на работа ще сработи, и съм на прав път или направо да го джаскам в камината ?

Помагайте с мнения

Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
-
- научил се да хвърля
Ако накрая няма да го покажеш тука, бий го у земята и газ за камината!
А чаркаляците - "за бий се народе"... и снимай...
После филмчето пак тука...

А чаркаляците - "за бий се народе"... и снимай...
После филмчето пак тука...

....аве дваесе пъти ти казвам , къде направо , къде на лични - ела се пресели в Бургаско , цял дърводелски цех имам на разположение - празен ...мятаме производството и ши ги продаваме в ....Китай ...на всеки китаец - по два харпуна - туй ши и новия девиз на партията там ...България ши стани световна сила , единствено и ако залее китайските пазари с българска качествена и ефтина стока

Tе, китайците Черно море си нямат, ама ако всеки от тях гребне по две кофи вода от нашето, вместо за кефали с харпуна, на Мириус ще ходиш за кенгура с чифтето . И вместо да чупиш плавници, ще има късаш опинци по каманаците.
Мързи ме вече ве Булти...
Хич не ми се бачка нещо...
То затова се тюхкам, щото още един харпун ще трябва да правя.
Поне се успокоявам,че не баш традиционен харпун.

Между другото, китайците открили страхотна военна стратегия (тука на вниманието на Баретата, че и без това станахме за дърпане на ушите). Прегрупират се на малки групи, когато атакуват, за да дезориентират врага.
Всяка група наброява по.... 1 000 000 бойци.

Мързи ме вече ве Булти...

То затова се тюхкам, щото още един харпун ще трябва да правя.
Поне се успокоявам,че не баш традиционен харпун.

Между другото, китайците открили страхотна военна стратегия (тука на вниманието на Баретата, че и без това станахме за дърпане на ушите). Прегрупират се на малки групи, когато атакуват, за да дезориентират врага.
Всяка група наброява по.... 1 000 000 бойци.
В същност, за да не спамим по темата, и да я превърнем в поредния говнярник, бих искал да споделя едно мое лично наблюдение.
Напоследък май традиционния ластичен харпун, като направата му и неговата философия, стана скучен. Като че ли се поизчерпа.
Правят хората харпуни, но имам чувството, че показвайки ги по форумите, публиката едва ли не, се опитва да прикрие прозявките си. И не е само тука.Отстрани погледнато, темата за традиционния ластичен харпун, сякаш е изчерпана.
В средиземноморския форум сега почти никой не показва нищо от тях. Най-много някой да покаже някое карбоново творение по темата. Новите неща основно се изчерпват в тунинга на дъгите пневматици. Борят се хората с разни ми ти дълги чудовища, като борбата основно е с два проблема - да направят сполучлива и удобна зареждачка или как да уплътнят цевта около стрелата, та го превърнат от пневматичен харпун в пневмовакуумен такъв.
С ролерите нещо се мълчи
. При всички положения много хора правят прототипи, но това че малко от тях се "обнародват" ме навежда на мисълта, че или опитите са неуспешни (в смисъл стрелбата не оправдава очакванията) или харпуна, ако и да е успешен като стрелба е неудобен от към обслужване под водата.
Е... може би има и такива, които са избегнали проблемите, но просто не искат да споделят опита си. Абе.... с една дума има поле за действие в тая насока.
Какво мислите
Напоследък май традиционния ластичен харпун, като направата му и неговата философия, стана скучен. Като че ли се поизчерпа.
Правят хората харпуни, но имам чувството, че показвайки ги по форумите, публиката едва ли не, се опитва да прикрие прозявките си. И не е само тука.Отстрани погледнато, темата за традиционния ластичен харпун, сякаш е изчерпана.
В средиземноморския форум сега почти никой не показва нищо от тях. Най-много някой да покаже някое карбоново творение по темата. Новите неща основно се изчерпват в тунинга на дъгите пневматици. Борят се хората с разни ми ти дълги чудовища, като борбата основно е с два проблема - да направят сполучлива и удобна зареждачка или как да уплътнят цевта около стрелата, та го превърнат от пневматичен харпун в пневмовакуумен такъв.
С ролерите нещо се мълчи

Е... може би има и такива, които са избегнали проблемите, но просто не искат да споделят опита си. Абе.... с една дума има поле за действие в тая насока.
Какво мислите

- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Има, имаааааааа
...трябва ми малко време, надявам се месец и дано мога после да се похваля 

- Jack Daniels
- разбира нещата
То верно че няма риби,ама и ролки не видях 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
-