Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

И аз на море за риба
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- и господ не е толокова добър
И аз на море за риба
Тъй като живея на морето а не ходя често за риба днеска реших да отскоча да видя какво дава.Минах през Ахелой взех блатни и отидох за риба на бункера след кънпинг Ахелой.На брега бяха опънали въдиците старите морски лъвове и ме гледат с интерес.Аз както винаги распитвам и тогава хвърлям,но те нямаха нищо.Времето било лошо,водата много и т.н.Искарах едина шаранска въдица и хвърлих по навътре,след пет минути удар и една елария 20см излезе да се поздравим.Аз я откачих и хвърлих във водата и колегите като ме емнаха защо я пускаш"ни неможем да хванем а ти я пускаш"Както и дае,зачесах едни барбуни около10бр и колегите ме заобградиха и се наложи да се преместя на едно старо място,до бункера има едни бетони кейчета и на първото хвърлих.След малко удари и скарах много голяма елария даже я помислих за платерина.И така до обяд 7 еларии и 12 барбуна.Апарата ми е на сервиз и направих снимки с телефона,но немога да намеря кабела за компа.Няма значение,все пак бях за риба на море.Не бях ходил от забраната,иначе ходя на Несебар за калкан.Утре пак съм там а отдруги ден на палатка. 

-
- разбира нещата
-
- учете се от него
Камбата изобщо не става дума за калкан
. Sneqk след като си калканджия отидете и пробвайте в Поморие или в Сарафово за ватоси и морски котарани - оставете ги тез дребни иларийки да пораснат
. Иначе барбуните ги има много - бяхме на палатка на Перла (залива Мириус) и с маската ги гледах,но лапините и драконите не им позволяваха да стигнат до червея. Наслука при всички дестинации
.

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- учете се от него
Чудех се няма ли някъде местенце на,около или до пристанището на Влас където може спокойно да се лови калкан. Имаше едно дървено мостче до Робинзона - там дава ли или е много плитко.
Иначе мислех да ходя на Сарафово за ватоси, но със Заргански решихме да пробваме на яз.Бата - шъ ли имаме късмет този път или като миналия - валат.
Иначе мислех да ходя на Сарафово за ватоси, но със Заргански решихме да пробваме на яз.Бата - шъ ли имаме късмет този път или като миналия - валат.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка: