И аз на море за риба

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
snegk
и господ не е толокова добър

И аз на море за риба

Мнение от snegk »

Тъй като живея на морето а не ходя често за риба днеска реших да отскоча да видя какво дава.Минах през Ахелой взех блатни и отидох за риба на бункера след кънпинг Ахелой.На брега бяха опънали въдиците старите морски лъвове и ме гледат с интерес.Аз както винаги распитвам и тогава хвърлям,но те нямаха нищо.Времето било лошо,водата много и т.н.Искарах едина шаранска въдица и хвърлих по навътре,след пет минути удар и една елария 20см излезе да се поздравим.Аз я откачих и хвърлих във водата и колегите като ме емнаха защо я пускаш"ни неможем да хванем а ти я пускаш"Както и дае,зачесах едни барбуни около10бр и колегите ме заобградиха и се наложи да се преместя на едно старо място,до бункера има едни бетони кейчета и на първото хвърлих.След малко удари и скарах много голяма елария даже я помислих за платерина.И така до обяд 7 еларии и 12 барбуна.Апарата ми е на сервиз и направих снимки с телефона,но немога да намеря кабела за компа.Няма значение,все пак бях за риба на море.Не бях ходил от забраната,иначе ходя на Несебар за калкан.Утре пак съм там а отдруги ден на палатка. :wink:
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

И тук поздравления :smt038 :smt038 :smt038 :smt038
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Браво , браво . Майстор си както в сладководния , така и в морския риболов :smt023
Таз събота и аз пристигам на морето към Бяла , та казваш да нося шаранджийките а ;)

Може да направим едно морско излетче заедно , стига само с тез телефони и ЛС-та. Гледам растоянието не е много от Бяла до Св.Власи и Ахелой :)
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

А замирисало и е на "буклуджата" на гьол...и затова е налитала...кат луда...а подире и и барбунакито... :lol: ако си беше измил шаранските такъми с вода и веро...щеше да ти остане само плажа... :lol:

Иначе добре дошъл на морето...мани ги тия гьолове, пълни с комари и кърлежи... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Какъв калкан по това време бе,хорица? :? :? :?
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Камбата изобщо не става дума за калкан :wink: . Sneqk след като си калканджия отидете и пробвайте в Поморие или в Сарафово за ватоси и морски котарани - оставете ги тез дребни иларийки да пораснат :lol: . Иначе барбуните ги има много - бяхме на палатка на Перла (залива Мириус) и с маската ги гледах,но лапините и драконите не им позволяваха да стигнат до червея. Наслука при всички дестинации :wink: .
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
snegk

Мнение от snegk »

strijok аз ходя брат за ватоси след кънпинг Европа на буната.А калкан на Влас има обаче е забранено на пристанището и затова не пиша да не дразня колегите. :wink:
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Чудех се няма ли някъде местенце на,около или до пристанището на Влас където може спокойно да се лови калкан. Имаше едно дървено мостче до Робинзона - там дава ли или е много плитко.
Иначе мислех да ходя на Сарафово за ватоси, но със Заргански решихме да пробваме на яз.Бата - шъ ли имаме късмет този път или като миналия - валат.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Ватоса и морската котка как се ловят?Като калкана ли? :?
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
snegk

Мнение от snegk »

Поне аз ги ловя като калкана.strijok на Влас няма места освен на каманите на престанището,но там гонят.На мен Диневи и охраната сами добри познати и ходя само когато няма туристи.На Робин зон винаги е имало калкан,но незнам как е в момента и дали пускат.
Zloto69
новобранец
новобранец

Мнение от Zloto69 »

Кое беше Робинзона?
РОДЕН ЗА РИБОЛОВ,ПРИНУДЕН ДА РАБОТИ
snegk

Мнение от snegk »

Робинзона е до Елените.Тъй като съм влязъл да напиша,че днеска ходих след Ахелой после на бургаски солници до канало ,но нищо не хванах.Аз и не настоявах защото се занимавах с децата,но като цяло няма риба по тези места. :wink:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

а нямя , оня ден взели 8 котки на канала... :wink: а и платеринки също... :lol:
Marto-picha
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Marto-picha »

Кажете изпробвани методи за ловене на калкани, ватоси и котки.
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболовни излети.”