Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
- ivalpetkov
- разбира нещата
Re: САФРИД 2011
Илия Бояджиев....кореборемонтния завод в Бургас.....
някой излизал ли е с лодка пред варна тия дни? дайте малко инфо!
... защото утре аз ще влизам за сафрид и нищо няма да кажа после
... защото утре аз ще влизам за сафрид и нищо няма да кажа после

A Болата има ли излизали?

в целия варненски залив има сафрид. по - точно граца(с размер на цаца).
днес пробвах от траката до галата на няколко места. навсякъде докато пуснеш и излиза граца. на всеки 10 граци един приличен сафррид, а на всеки 20 един дребен чернокоп.
днес пробвах от траката до галата на няколко места. навсякъде докато пуснеш и излиза граца. на всеки 10 граци един приличен сафррид, а на всеки 20 един дребен чернокоп.
- ivalpetkov
- разбира нещата
на всеки 40 по един дребен паламуд...на всеки 80 по един черноморски кит-истински наш-роден....хахахах...Шегичка.....
Ехаа хубава ракийка....

Ехаа хубава ракийка....

за паламуда не взех чепаре, но видях, че някои влачеха.не видях да вадят обаче 

- ivalpetkov
- разбира нещата
Важното е да пробват хората...между другото тука по бургашко го има сафрида....поне така сочат социологическите проучвания..
..но само от лодка е май....от брега никой не се е похвалил днес... 

Е тогава да се похваля.Днес на Маслен нос по 2 кила на 4овек.Голямо жаскане от скалите заболя ме ръката. Колко лодка имаше пред носа не е истина.
Броихме около 54 лодки баси.Рибата беше смес граца и хубав сафрид.Хаиде наздраве.
И ха слука.Дано съм бил полезен с инфото.

Малко спам.Едно РК мина на пълен ход през средата на сабралите се лодки.Не мога да повярвам какъв е тоз ве,
На мамата.
Що за хора има на този свят. Извенете за спама ама не мога да изтрая да споделя с Вас колеги. 

Явно това си е редовен номер там на Маслен нос ,защото когато бяхме на 20 октомври,преживяхме същия изблик на простотия от страна на РК-тата (тогава не едно ,а 5 такива минаха)vanko h написа:Малко спам.Едно РК мина на пълен ход през средата на сабралите се лодки.Не мога да повярвам какъв е тоз ве,На мамата.
Що за хора има на този свят. Извенете за спама ама не мога да изтрая да споделя с Вас колеги.

Аз утре мисля да вляза от Бяла с лодката и да пробвам да намеря малко по нормалния като размер сафрид за това време на годината...Така ,че очаквайте прясно инфо от Бяла...тези дни времето ще е перфектно ,така че който може да напада за последно
...и наслука на останалите колеги! 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Има си курвенски номер за такива ситуации.Boqn написа:Явно това си е редовен номер там на Маслен нос ,защото когато бяхме на 20 октомври,преживяхме същия изблик на простотия от страна на РК-тата (тогава не едно ,а 5 такива минаха)vanko h написа:Малко спам.Едно РК мина на пълен ход през средата на сабралите се лодки.Не мога да повярвам какъв е тоз ве,На мамата.
Но се налага малко да се набуташ.
40м въже 12мм,почваш свободно да го дърпаш на 50м пред носа на РК,
като прецениш че си на разстояние 50/50 - пусни го.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Днес на Маслен нос направихме добър риболов. Много хубав едър сафрид на моменти излизаше и граца. Двама човека в лодката - 25кг. А за РК-то което мина през лодките, просто нямам думи за каква идиотщина става на въпрос
Просто пуснете официална жалба в Морска Администрация. Ако трябва няколко пъти. Те и без това много си падат по ръждиви РекеТА.
-
- вече хвърля и на тежко
здравейте ,дойде момента и аз да се похваля(че не бях ходил около 15-20 дена).За около 40 минути на Германката -капо без удър,пълна скръб.Събрах си багажа и за Бургас.
За мен май сезона свърши-може да ме разобеди само някой хубав репортаж от южното черноморие.Успех на всички и нека има повече инфо за да се знае къде какво

За мен май сезона свърши-може да ме разобеди само някой хубав репортаж от южното черноморие.Успех на всички и нека има повече инфо за да се знае къде какво