Плюсове и минуси на уредите Втора Ръка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Re: Плюсове и минуси на уредите Втора Ръка

Мнение от ivelin_1976 »

Аз на моята жена и взех сушилня втора употреба и си бачка перфектно. Ходи, разгледай и ако има пералня Миеле втора употреба без да се замисляй я взимай, като все пак глидаш да не е някоя антика :wink:. Гаранция, че ще надживее някоя нова китайка :D
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Абе относително е всичко, новото си е ново, но по- добре втора ръка ес класа отколкото нова лада :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

Здравейте колеги,да се включа и аз.Естествено че новото е по-хубаво и като външен вид и изобщо,но има едно НО.Както спомена и Кирето има модели на които някои възли не подлежат на ремонт,изкарват гаранцията и се скапват.Това означава друга пералня например,и нови разходи.Относно втората употреба,преди 16г.поради безпаричие(не че сега ги имам с чувалите) си взех пералня BOSCH V640 втора ръка.До сега само помпа съм сменял поради скупена перка от две гайки които са били в джобовете ми.По същото време мой приятел който не уважава втората употреба си взе нова италианка,после взе някаква друга(пак нова) и сега е без пералня защото и втората се скапа.Не ангажирам никого с мнението си ,просто споделям.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
BatPe6
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от BatPe6 »

Супер, с две думи ако вложа малко повечко парички, ще си взема хубава пералня втора употреба , кояте ще си заслужава парите !!! Като Миеле примерно, защото и аз чух че по-добри няма, и видях и новите колко са ( направо ми настръхна косата ) с две думи заслужава си !!!
А, никой не каза за ония магазин, какви са пералните , хубави , лоши ???
има и едно миеле което е доста скъпичко, към него ли да се ориентирам ???
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”