Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

марица 4 км под моста
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
марица 4 км под моста
Здравейте
Снощи бях за малко с новите ми примамки GOLDY под моста на 6 км но ... нито удар..
имаше още едно момче с воблери ... и той така ... на дъно се вадеше по някоя малка мрянка и това .. може би защото водата се качваше и почна да става мътна??/.. Направи ми впечатление ,че колкото бяхме рибарите толкова бяха и "парашутите" направо отврат .... Маи наистина трябва дас е вземат мерки срещу тях 4е...
успешен риболов на всички
Снощи бях за малко с новите ми примамки GOLDY под моста на 6 км но ... нито удар..
имаше още едно момче с воблери ... и той така ... на дъно се вадеше по някоя малка мрянка и това .. може би защото водата се качваше и почна да става мътна??/.. Направи ми впечатление ,че колкото бяхме рибарите толкова бяха и "парашутите" направо отврат .... Маи наистина трябва дас е вземат мерки срещу тях 4е...
успешен риболов на всички
Последно промяна от maznislav на Пет Юли 13, 2007 3:55 pm, променено общо 1 път.
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
edimi написа:С разни "скромни" индивидуални/солови акции, нищо не ще им направим на тез` олигофрени. Някой от тях четат форума и се смеят яката.![]()
Приказваме си просто....
Наистина трябва да се направи нещо и то доста бързо .. Миналата седмица на Широка поляна извадих парашут с 2 - 30 см кефала полуразложени... направо ни се приплака на рибарите там ... Забих го на един кол заедно с рибите белким някои се сети другия път каква вреда се нанася с това...
- riboxva6tacha
- ще става разбирач