марица 4 км под моста

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

марица 4 км под моста

Мнение от maznislav »

Здравейте
Снощи бях за малко с новите ми примамки GOLDY под моста на 6 км но ... нито удар..
имаше още едно момче с воблери ... и той така ... на дъно се вадеше по някоя малка мрянка и това .. може би защото водата се качваше и почна да става мътна??/.. Направи ми впечатление ,че колкото бяхме рибарите толкова бяха и "парашутите" направо отврат .... Маи наистина трябва дас е вземат мерки срещу тях 4е...
успешен риболов на всички
Последно промяна от maznislav на Пет Юли 13, 2007 3:55 pm, променено общо 1 път.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

колега моста е на 6-ти км.а парашутите ги има винаги,пукай гуми ако си сам.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от edimi »

С разни "скромни" индивидуални/солови акции, нищо не ще им направим на тез` олигофрени. Някой от тях четат форума и се смеят яката. :evil: :evil: Приказваме си просто.... :!:
малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

edimi написа:С разни "скромни" индивидуални/солови акции, нищо не ще им направим на тез` олигофрени. Някой от тях четат форума и се смеят яката. :evil: :evil: Приказваме си просто.... :!:

Наистина трябва да се направи нещо и то доста бързо .. Миналата седмица на Широка поляна извадих парашут с 2 - 30 см кефала полуразложени... направо ни се приплака на рибарите там ... Забих го на един кол заедно с рибите белким някои се сети другия път каква вреда се нанася с това...
Аватар
debeloto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от debeloto »

освен парашутистите виновни са и тия дето ги продават, половината малокалибрени рибарски магазинчета. миналата събота на дущанци то не бяха мрежи, то не бяха телевизори и парашути и най-тъпото е, че разни татковци учеха децата си как да ловят риба с мрежи :cry:
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от riboxva6tacha »

колеги днес бях на марица и видях двама рибари разпънали 6 вадици от,които 3 на пара6ут отидох по-надолу и кво да вида двама разпънали мрежа.искаь да ги снимам ама не мозах,за6тото телефона ми не мозе6е да прати до там :x :x :? :(
Gele
новобранец
новобранец

Мнение от Gele »

И като ги снимаме какво ние ги снимаме те си бракониерстват и до там,а ако им кажеш нещо може и бой да ядеш. Докато може да се подкупват горски и шуробаджинаштината върви ще е така.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”