Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Платен кеф,.....ама кеф.
- indalo
- фен клуб-скобар
Платен кеф,.....ама кеф.
След голяма чуденка де да хвана за риба, Реката или Извево, прецених че ше го бъде платена либов, заради недашната река напоследък. Не че съм ходил, но такива са отзивите. Но след консултация, Павката ме нави да посетиме Мелниците/ за което хич не съжълявам/. Без да ви отегчавам накратко 4ма души. Павката- 18 шарана, повечето от които около и над 5 кг. Росен- 13-14 риби със същите размери , моя милост10-11 риби пак така. Яд ме е, че не си премерих най голямата риба, но е поне 7ца, съдейки по един премерен шаран на Павле със същите кг..Тримата ловяхме на щека на 13 метра. Само Сашко на мач не направи нормата, но не остана капо- 2 риби. Извода ми е , че определено има тръпка и по такива гйолове. Бах ма.а му че не се дърпат. 1.8 ластик кво разпиняне му се случи.... А пропуснах да отбележа, че имах и 6 откачени риби, гимнастика яка се получи. Моя такъм беше плувка грамче, основно- 0.18, повод 0,16 и 0,145.- кука Дренан Wide Gape 12 и неква престън 14. Е това е от мен . Пожелавам на всички да изпитат такива емоции, макар и на платено.
Сега малко снимки .
Росен и Павката в дует/ имаше и триа
/

Павката със една 7ца.

Росен и той с рибка.

Ей ме и мене с рекорда.

Още малко рибки от мен.

Е това е най малкият ми улов днес.

Сега малко снимки .
Росен и Павката в дует/ имаше и триа

Павката със една 7ца.
Росен и той с рибка.
Ей ме и мене с рекорда.
Още малко рибки от мен.
Е това е най малкият ми улов днес.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Платен кеф,.....ама кеф.
Евалата банда, имало е разпънати ластици и гимнастика !
п.п.какви бяха условията на мелниците и би ли ставало за фидер ? Поздрави !!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- кандидат преподавател
Кефа си е бил истински,такива риби на "не платено" са много трудна и рядка слука.Жив и здрав и 

- indalo
- фен клуб-скобар
2лв.вход в комплека и от днес/за зимния период 3лв. за риболов, само събота и неделя си е 8 лв./ Рибата се връща или се плаща. Що да не става за фидер, става, но гйостерицата си е гйостерица.Ribko написа:Евалата банда, имало е разпънати ластици и гимнастика !п.п.какви бяха условията на мелниците и би ли ставало за фидер ? Поздрави !!
![]()

Мерси за инфото колега, жив и здрав и много едри !

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
колега може ли един лаишки въпрос - не съм запознат с риболова на директен
подариха ми един 6м. пълен карбон , нямам ластик за него, досега съм ловил само малчугани - до 500 гр
големи риби като тези - около 5 кг - директен без ластик ще може ли да издържи ?
подариха ми един 6м. пълен карбон , нямам ластик за него, досега съм ловил само малчугани - до 500 гр
големи риби като тези - около 5 кг - директен без ластик ще може ли да издържи ?
- indalo
- фен клуб-скобар
Колега мисля, че няма шанс. Но според мен на директния не слагаи ластик, а с жило си ги ловкай, кефа е на макс. До 2кг. мисля, че не са проблемни.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Става колега, "но на Богров щото на мелника са много голями рибите"playback написа:колега може ли един лаишки въпрос - не съм запознат с риболова на директен

Индало евала за кефа, и на мен ми се ходи.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
побъркали сте рибата еи....браво юнаци.мое да си дадете заявките за националния та да не се излагаме догодина пак...

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Страхотни шарковци а най-голямата риба колко кг е в този водоем ?
Риболова е хоби.Наслука 

- koda33
- разбира нещата
Браво колеги , кой е казал че като си платиш не е е*не
поздарвления за рибоците

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Евала Ивкин, голямо дърпане е паднало.
Ще се запалиш и ти по риболова на прасита
Qnooo, Qnoo, на Богров ще си останета само дънари, то тие говеда по 15кг не са за рибари-плувкари.
Ще се запалиш и ти по риболова на прасита

Qnooo, Qnoo, на Богров ще си останета само дънари, то тие говеда по 15кг не са за рибари-плувкари.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
chirusa_bg написа:Евала Ивкин, голямо дърпане е паднало.
Ще се запалиш и ти по риболова на прасита![]()

Що бе Брат, аз преди дни за малко да си купя щека, къде мислиш щеше да е теста и

Чудя се ако е яка щеката дали не може да се сложи въже, ремак от някаква машина, вместо ластик.