Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

От Струма към Места възможни ли е???
Модератор: Кърцата
-
- новобранец
От Струма към Места възможни ли е???
Здравейте колеги.Имам едно запитване за един маршрут.Искам да отида по работа в Гоце Делчев,но искам да го съчетая и с риболов.Въпросът ми е следният, и много ви благодаря,ако ми помогнете! Може ли ,да направя един риболов на Струма около Сандански, и да мина на пряко през Катунци,Горно Спанчево и да притигна в Гоце Делчев!Някой дали е използвал този път,и ставали за минаване!Предварително ви благодаря, и НАСЛУКА НА ВСИЧКИ!!!
Re: От Струма към Места възможни ли е???
Давай смело . През ,,Попови ливади,, Ще се нагледаш на красоти .vasilevsan написа:Здравейте колеги.Имам едно запитване за един маршрут.Искам да отида по работа в Гоце Делчев,но искам да го съчетая и с риболов.Въпросът ми е следният, и много ви благодаря,ако ми помогнете! Може ли ,да направя един риболов на Струма около Сандански, и да мина на пряко през Катунци,Горно Спанчево и да притигна в Гоце Делчев!Някой дали е използвал този път,и ставали за минаване!Предварително ви благодаря, и НАСЛУКА НА ВСИЧКИ!!!
-
- разбира нещата
че то от там си е по прекия път..минаваш както е казал колегата през папаз чаир и си в района на гоце делчев..
Прохода Папазчаир си е перфектем, скоро минах от там, даже преди Г.Делчев го ремонтират още.
Колега, пътя през Папаз чаир е затворен в момента. Поздрави.
-
- новобранец
Благодря все пак!!!
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
струва ми се, че на Струма при Сандански няма какво да правиш, направо на Места за скобари
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;