Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
galin don4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от galin don4ev »

Тъй ето го резултата от днес на Звънец шаран 0 бяла 0 само едно попче употребено за стръв .Бяхме срещу караваната на пазачите малко по към стената .Като пристигнахме към 7 имаше едни колеги там към обет си тръгнаха май не бяха хванали и те нищо.По едно време единият от пазач говореше с някои по телефона и му каза че има един уловен шаран и една бяла към опашката .Стръв царевица, торен, бял и жива рибка ,методи дъно фидер и плувка ,захранка някаква на ван де енде и някъква на фиш мания май, неги знам защото не ги ползвам често.Наслука на всички :D
Аватар
ribar4oto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4oto »

galin don4ev написа:Тъй ето го резултата от днес на Звънец шаран 0 бяла 0 само едно попче употребено за стръв .Бяхме срещу караваната на пазачите малко по към стената .Като пристигнахме към 7 имаше едни колеги там към обет си тръгнаха май не бяха хванали и те нищо.По едно време единият от пазач говореше с някои по телефона и му каза че има един уловен шаран и една бяла към опашката .Стръв царевица, торен, бял и жива рибка ,методи дъно фидер и плувка ,захранка някаква на ван де енде и някъква на фиш мания май, неги знам защото не ги ползвам често.Наслука на всички :D
мерси за инфото колега
НИКОГА КАПО,,,,
moskov
новобранец
новобранец

Мнение от moskov »

zdraveite kolegi nqkoi hodil li e skoro na Dobroti4kiq qzovir
Ivan_nikolov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivan_nikolov »

moskov написа:zdraveite kolegi nqkoi hodil li e skoro na Dobroti4kiq qzovir
Колега не знаеш ли как се пише на КИРИЛИЦА ?!?

пп. : извинявам се за заяждането , но това е 10-тото мнение което чета на латиница из форума за два дни .... ЖИВЕЕМ В БЪЛГАРИЯ , АКО НЕ ДРУГО ТО ПОНЕ ДА ПИШЕМ НА БЪЛГАРСКИ :)
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

Ivan_nikolov написа:
moskov написа:zdraveite kolegi nqkoi hodil li e skoro na Dobroti4kiq qzovir
Колега не знаеш ли как се пише на КИРИЛИЦА ?!?

пп. : извинявам се за заяждането , но това е 10-тото мнение което чета на латиница из форума за два дни .... ЖИВЕЕМ В БЪЛГАРИЯ , АКО НЕ ДРУГО ТО ПОНЕ ДА ПИШЕМ НА БЪЛГАРСКИ :)
:smt023
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Ribolubitel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ribolubitel »

Та все пак, да знае някой какво се случва на Добротич, че не съм ходил там от пролетта.
galin don4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от galin don4ev »

Колеги може ли някои да ми каже от кога забраняват Шабла, или вече е забранено там. Ако знаете, къде мога да видя някаква заповед, или наредба нещо ще съм благодарен. :drinkers:
nikawr
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nikawr »

Колега забраната е от 01.11.2011г - 100%
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Ето го и инфото за Кюлевча за вторник: Водата доста студена, активноста на шаро е нулева! За цчл ден трима човека с 6 въдици имахме 1-2 кила дребна таранка!! Риба има много понеже я видяхме как играе , но не ще да кълве , което си го обяснявам с промените във времето из последната седмица!! Големият язовир го точат за почистване , най-хубавото е че рибата не я продават а я ловят с грипове и я местят в малкия!! Пазача каза че сега ще изчистят големия от закачки, ще преместят всичката риба от малкият барабар с водата в големия и ще източат малкич за почистване и после пълнене и зарибяшане! Пазача каза че се надчват за май месец догодина да са готови и двата язовира за риболов!
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

svetlio86 написа:Ето го и инфото за Кюлевча за вторник: Водата доста студена, активноста на шаро е нулева! За цчл ден трима човека с 6 въдици имахме 1-2 кила дребна таранка!! Риба има много понеже я видяхме как играе , но не ще да кълве , което си го обяснявам с промените във времето из последната седмица!! Големият язовир го точат за почистване , най-хубавото е че рибата не я продават а я ловят с грипове и я местят в малкия!! Пазача каза че сега ще изчистят големия от закачки, ще преместят всичката риба от малкият барабар с водата в големия и ще източат малкич за почистване и после пълнене и зарибяшане! Пазача каза че се надчват за май месец догодина да са готови и двата язовира за риболов!
Колега, да не сте объркали нещо "химията" на захранката? На какво ги мъчихте пущините? При толкова много риба - само таранка? :smt102 Ние пробвахме на фидер със стръв бял червей и всеки път удряха таранки. Веднага забравихме този вид стръв. :smt018 Шарковците взимаха на пружина или фидер със царевица на куките. За плочки кюспе - да не говорим :prayer: ! А времето него ден беше отвратително..... :smt039
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

A просто може да сме хванали ,,последния влак'' :D :D :D
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Не знам какво се случи този ден!! Бяхме 10 човека на язовира и никой не хвана шаран!! Освен едно 500 грамово бебе де но това беше всичко!! А ние бяхме с 4 дънни на фиидер с захранка на трапер и сенсас фиидер с леко ароматизиране едната на кръв на ван де енде сух ароматизатор а другата на ягода с ароматизатор трапер ягода!! Стръв: Торен червей , земен червей , бял червей , Царвица ягода на марката Цук и консерва бондьоел!!!!
Пробвахме и с две въдици на леко но там само много дребна каракуда и малки слънчаци!!
Същич ден пуснаха траловете в големия и преместиха адски много тлостолоб и амур в малкия а собственика каза , че това е рибата само ит горната части и че ще преместят още 2-3 тона шаран поне!!
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
ico059
новобранец
новобранец

Мнение от ico059 »

Здравейте колеги.Някой ходил ли е скоро на Одринци .Дайте инфо.
toiko
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от toiko »

ico059 написа:Здравейте колеги.Някой ходил ли е скоро на Одринци .Дайте инфо.
Вчеря бях на Одринци. Нямах кълване цял ден. Колегата с мен извади една бабушка закачена за корема :) Това беше единствената извадена риба за деня. Никой нищо...
Имаше колеги които бяха нощували и за два дни бяха извадили две сулки по 30 см.
Може би е истинала много рязко водата, защото чух че е валял сняг, а и нивото пада.
Очаквах поне някоя червеноперка да клъвне... Лятото на бял червей имах 50-60 риби.
Това беше положението вчера. Не знам дали изобщо ще тръгне пак рибата.
ПРИБИРАЙТЕ СИ БОКЛУКА СЛЕД РИБОЛОВ!
driu
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от driu »

toiko написа:
ico059 написа:Здравейте колеги.Някой ходил ли е скоро на Одринци .Дайте инфо.
Вчеря бях на Одринци. Нямах кълване цял ден.......
Колега, а ей тези сладури не ги ли забеляза -->

Изображение

Това е снимка от преди седмица-седмица и нещо, но едва ли са спрели да пускат мрежите!
Бяха толкова заети да си чистят рибата от мрежите, че дори не дойдоха да ни вземат пари!!
Съответно стояхме от 7 до 12 и се насочихме към морски риболов....
Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи :smt021
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”