Продавам AUDI A4 1.9TDI-PD 116к.с. S-LINE

Тук се предлага всичко различно от риболова.
Публикувай отговор
Аватар
тони вр.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Продавам AUDI A4 1.9TDI-PD 116к.с. S-LINE

Мнение от тони вр. »

Здравейте,автомобилът е 09.2000г.двигателя е помпа- дюза116к.с. характерен с мн.нисък разход на гориво и по добри динамични качества, обслужен
(ремъци ролки)преди 24000км.масло на 3000км.пълна синтетика.В момента е със зимни гуми fulda kristal давам и почти нови летни mishelin alpin.Колата е на 129000км.карал съм я година и половина занимавам се с внос на автомобили вкарал съм я на 97000км.има сервизни документи беше с ударен преден десен калник който разбирасе е отремонтиран професионално,екстри:климатроник,ESP,ABS,4 AIRBAGS,CD ал. джанти хидравлика,ел. пакет имобилайзер идр.всичко работи безупречно разход на гориво 6л.градско 4,7л.извънграда за повече инфо.тел.0887933449 Цена 6700лв.P.S.има още подробни снимки отвътре и отвън но тук не мога да кача повече, може да се вкара в сервиз за диагностика където реши купувача.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
If fishing isn`t allowed in heaven,then i`m not going!
Аватар
тони вр.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Продавам AUDI A4 1.9TDI-PD 116к.с. S-LINE

Мнение от тони вр. »

тони вр. написа:Здравейте,автомобилът е 09.2000г.двигателя е помпа- дюза116к.с. характерен с мн.нисък разход на гориво и по добри динамични качества, обслужен
(ремъци ролки)преди 24000км.масло на 3000км.пълна синтетика.В момента е със зимни гуми fulda kristal давам и почти нови летни mishelin alpin.Колата е на 129000км.карал съм я година и половина занимавам се с внос на автомобили вкарал съм я на 97000км.има сервизни документи беше с ударен преден десен калник който разбирасе е отремонтиран професионално,екстри:климатроник,ESP,ABS,4 AIRBAGS,CD ал. джанти хидравлика,ел. пакет имобилайзер идр.всичко работи безупречно разход на гориво 6л.градско 4,7л.извънграда за повече инфо.тел.0887933449 Цена 6700лв.P.S.има още подробни снимки отвътре и отвън но тук не мога да кача повече, може да се вкара в сервиз за диагностика където реши купувача.
:arrow:
Аватар
тони вр.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Продавам AUDI A4 1.9TDI-PD 116к.с. S-LINE

Мнение от тони вр. »

Коледна цена 6199лв.Весели прзници колеги и мнооого успехи през новата 2012г.
Публикувай отговор

Обратно към “Продава / Купува (нериболовни)”