Бяла

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Аватар
nikitov74
новобранец
новобранец

Бяла

Мнение от nikitov74 »

Някой може ли да ми каже каде мога да си пусна надуваемата лодка до Бяла освен в пристанището им.Нали се сещате пет лева са си пет лева.
Аватар
atanasov1589
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Бяла

Мнение от atanasov1589 »

От тук може,само да не е кално,че пътя малко ковти
Снимка05376700.JPG
И да няма вълна,че как се излиза на открит плаж
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
vakril.k
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vakril.k »

Абе вместо да си търсим нови места за пускане не може ли да си потърсим правата и да се направи нещо срещу това пълно дерибейство и беззаконие.Да плащаш за това че си пускаш от пясъка ебати наглоста.
Boqn
новобранец
новобранец

Мнение от Boqn »

vakril.k написа:Абе вместо да си търсим нови места за пускане не може ли да си потърсим правата и да се направи нещо срещу това пълно дерибейство и беззаконие.Да плащаш за това че си пускаш от пясъка ебати наглоста.
Да ,напълно съм за!...струва си наистина да проучим на какво основание вземат такса за достъп до плаж... :?:
Аватар
androalex
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от androalex »

Не съм за 5-те лева , ама наистина и според мен е незаконно. Ние реално си пускаме лодките от плажа не от буната или някакво общинско съоръжение.
vakril.k
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vakril.k »

Тя и буната най вероятно е държавна а не общинска.
vakril.k
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vakril.k »

И аз не съм за петте лева но ни правят на маймуни.На квитанцията не пише абсолютно нищо освен лодка,ама за какво за що-нищо.Последния път гледах и какво пише там на заповедите от кмета -лодкостоянка за 24ч-5лв и паркинг за ден-5лв , ние не ползваме нито едното нито другото.
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Е де!До автора на темата-пускай от където тий кеф,защо питаш?!След като не ти се плаща,карай си лодката до "прокоратурата",до там има асфалт.А ако има вълна-нали знаеш- 5 кинта и ти си човека :wink:
И още нещо-пичове,не си пускате лодките от пясъка,а от пристанището,щото от там се влиза дори,ако има по-сериозна вълна!
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
vakril.k
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vakril.k »

И според теб кой го е правил това пристанище данеби общината или тоя документ без касов бон е законен.А ще ми кажеш ли в кой джоб отиват тези 5лв или поне 90% от тях?Както казахме не сме за 5лв а за овчедушието ни.
vakril.k
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vakril.k »

Ей таз биляжка ти дават
Изображение
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Ами според мен,точно общината го е правила пристанището,ама туй-друг филм!Въпросът беше-откъде,освен...
Море голямо-отдет вий кеф,ама всеки се натиска за пристанището,щото парен каша духа!
И още нещо-плащат се тези пет кинта,защото ако не ги взимат и няма бариера представяте ли си,на какво лодкошествие ще са подложени местните рибари с целогодишни лодкостоянки ,които междувпрочем плащат годишен или месечен абонамент.
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
vakril.k
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vakril.k »

Лодконашествието е едно и също, с и без 5лв да не се чудиш само като ти сложат утре такси на Болата и на всякъде другаде по светлия пример на Бяла.А в европа има слипове под път и над път и те са безплатни но там хората са други и не дават да ги рекетрат разните му местни бекове дерибеи.
Аватар
nikitov74
новобранец
новобранец

Мнение от nikitov74 »

Никъде другаде го няма това с плащането само в Бяла .По спецялни ли са там?Разбирам да ползвам нещо в което са вложели пари просто си пускам лодката от пясъка и това е.съгласен съм да се плаща за лодкостоянка но в нашият случай?
valio_suzumar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от valio_suzumar »

Аз предлагам да се обадим на Господари на ефира.Кой е с мен?
valio_suzumar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от valio_suzumar »

Когато ти вземат пари трябва да има защо.Никакви удобства,затъва ти колата като пускаш лодката.Няма охрана да ти пазят колата.Колегата е прав за Болата,Бяла с какво е по различна?
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”