Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от stonetales »

Леле-мале:)
В тая тема само за "сокове" се говори и за фобии:)
Весо - Ма ти отива тая бутилка. Следващия път, кат се видим ще опитаме и по едно такова, Джимбиместо:)

Годзи - радвам се , че ме подкрепяш с такива уникални примери от детството ти.
Предстоят постове за "малките мисли" и за " мисловните постановки", в които ще припомня и твоите фобии.

Държейки (докато) тези "детски преживявания" в главата си,(които за тогава са си били изключително сериозни) ще се радваш докрай на "резултатите" им.

Само не ми казвай, че голям мъж като теб не може да ги изкара от главата си! Това вече ще го сметна за подигравка!
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

Телескоп написа: Колега @Jack ,направо съм разочарован от теб!? :D Да не би да си "изневерил"на това :
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=JfsQEVDxuFI
Изображение
Нищо подобно, това сам си го пия :lol:
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

После - "защо не си остана на сокове"?:)
Ами - все нетрезвен ще си ходя:)

ХА ХАХАХАХААААААА:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Jack Daniels написа:
Телескоп написа: Колега @Jack ,направо съм разочарован от теб!? :D Да не би да си "изневерил"на това :
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=JfsQEVDxuFI
Изображение
Нищо подобно, това сам си го пия :lol:
Егоист !!! :lol:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Jack Daniels написа: ...Хич не се трови с домашните шльокавици, е тука е истината - чуждоземен зърнен спирт , барем няма да окьоравееш от метила :drinkers:
Не става дума за метиловите боклуци, а за натурални питиета употребявани от поколения дълголетници. Има производители с много хубави колекции. И хубави пари искат за тях, също.
А когато бях малък/ както казва GODzillata/, съседската баба на 96 г. не се разделяше с лимонаденото шише, от ония с топче отгоре - 250 мл всеки ден, няма как да е било лошо питието! Иначе пред репортери от ТВ казват, че пият сама по 50 мл, ама то е от притеснение пред камерите.
Някак си не ми се пие Jack Daniels с шопска салата или печени чушки и овче сирене.
Имах една позната, която пиеше Бомбая с посочените тук ингредиенти :lol: !
За това ставаше дума, иначе ако съм на коктейл ще пия, разбира се от питиетата дето си ги показвате с Телескоп.
Ама никой не почерпи досега :D !
Само приказки и снимки май!
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Кво да ви кажа - като пътувам по работа из страната - а аз пътувам буквално навсякъде, тубата с ракията ми е като част от инструментариума:)

Кой докачи - все си пийва:)
А аз - все на Сокове:)

Тия дни пак тръгвам:)

Георги - звънни ми на 0885835998. Личните са унавейлибъл:)
Ако преча на модовете с публикуване на тел - нека си оправят сервиза на личните:)

Ееее - на "Телескоп"-а подписа ме изкефи:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Здравейте,пичове.Жив и буден съм,макар че в 04.00 часа шофирах 90 км,от 06.45 съм стоял прав до 17.30 с директен телескоп в ръце,после имах кардио-изкачване на стръмнината от около 700 м силен наклон към импровизирания паркинг и още 90 км шофиране по тъмно в обратната посока,все планински маршрут с много завойчета.Е,пих кафета-мафета,а сега си пия мойто-МП+Айр:lol:Чета обаче,гледам и не вярвам на...слабините си :!: :shock:Развихрили сте се по фобиите?И аз,когато не бях дърто копеле,бях дете и като на Годзи,и на мен фобиите ми бяха причинени от по-големи деца.Много кофти бяха,ама после ги изживях.Първата фобия беше "страх от кръвопийци в тъмното". Тогава живеехме в малко градче над р.Арда,в миньорско блокче на три етажа с два входа.Във входа имаше тъмен подход за избените помещения.Летните вечери,когато съм бил 5-6 годишно пуфче,обикновено се събирахме всички деца от блока от задната страна и по-големите разказваха истории.Любими теми им бяха разни фантасмагории-ужасии -за Синьото око в гардероба;за Червената ръка в килера;за кръвопийците,които с кървави брадви се крият в избите.Така ме бяха наплашили,че не смеех да се прибера.За да се кача до втория етаж,трябваше да премина край тъмния отвор /без врата /за избените помещения.Не смеех,отивах от предната страна на блокчето и виках с всички сили на майка ми да слезе и да ме преведе по стълбището край избите.После по цяла нощ в къщи треперех и се кокорех в тъмното,очаквайки да дойде Страшното...Гадна работа,добре,че всичко мина,щото ако беше останало,нямаше да мога да да си имам професията даже.Сега,имам страх само от тъпи политици,и леки притеснения от сорта,че рибата няма да кълве например.И да приключа в контекста на соковете и питиета,нещо като лозунг,който ни обединява" "Да живеят всички питиета по всичките земни кълбета".:drinkers: и лека нощ без страхове. :)
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Кажи нещо за риболова?
За километри и часове зад волана написа,за денивелацията също, а за рибите - нищо!
Фобиите ще си ги нищим цяла зима!
Като чета, а знам и себе си - фобии да искаш.
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

ХА ХАХА:)
Лелееее:)
Днес си говорехме с човека, дет му правя баня. Еди кой си, еди къде си по морето правел "страхотни" консерви от риба. Добре, супер били!
Ами ти - направи ли си - кат живееш на морето? - ме пита.
Казах му на човека:
"Ами моята риба туристите я изядоха - нищо не остана" И си беше истина - каквото бях наловил напролет - остана около 2-3 кг.

Тази година "открих " Резовска. На пролет даваше като бясна. През лятото намаля, а наесен нищо нямаше - даже и местни да седят по бреговете и.
Сега, като се прибера, ще ида няколко пъти -за да е реален резултата- и ще проверя какво е "останало" от лятото:)

Забелязвам, че темата предразполага хората към "отваряне". И те самите се чувстват все по-добре.
Е- ТОВА ме кефи:)

Хай по един сок за лека нощ:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Фобиите са просто "остатъци" в главите ни. Не им давайте сила от себе си и изчезват.
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Проклетата графомания не ми дава да заспя!
Та за фобиите.
Ще пропусна детските години, сега на моята "средна" възраст развих фобия от жени!
Винаги много съм ги харесвал, обичал и много съм им угаждал, понякога е било взаимно, друг път - не.
Обаче, забелязах, че сексът значително намаля, за сметка на експлоатацията / на мен, разбира се/.
И сега, като видя позната жена да ми се усмихва, веднага усещам, че иска да ме изгърби за нещо и познавам, да го е.а!!!
Казвам им го директно, че искат да ме използват, но не така както аз бих желал, и в отговор даже и не трепват. Приемат го за напълно нормално. Сякаш съм им включен в нотариалния акт.
И в един момент се оказа, че жени - много, гърч - много, секс - понякога!
Имаше и период в който ми пречеха и на риболова, ама с неистови усилия успях да се откопча. Сега риболова е "забранена тема", и няма поле за преговори.
А от тази фобия няма отърваване :lol: !
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Петков - не разбрах къде е фобията в последния ти пост.
Това си е чиста проба интуиция и житейски опит.
"Страх" те е, че няма да има секс ли - не разбирам. Не долових такова нещо между редовете?

А, че е графомания - съгласен:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

stonetales написа:Само не ми казвай, че голям мъж като теб не може да ги изкара от главата си! ...
Що се касае до отварянето на бутилка с шампанско - НЕ я отварям.
Крушки обаче сменям, нищо, че там се касае до двойна фобия, защото пак като малък, бях бръкнал в един лампион и така ме тресна тока, че ми се одърви ръката до рамото.

По отношение на страховете на Петков... :roll: ...и аз имам проблеми със секса.
Сутрин го правиме с жената, после, излизайки за работа, оправям комшийката, след това минавам да си взема баничка и оправям каката - продавачка. Вече на бач - има :ANAL: с няколко колежки....навръщане минавам през една позната, после комшийката от другия етаж, вечерта пак с жената, а след като тя заспи, се мъча да онанирам, но нещо не мога да го вдигна....та явно имам проблем, а? :roll: :mrgreen:

Ай, добрютро! :D
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Добро утро!
Кире, дано те хващам при баничарката, земи една баничка и за мен бре :lol: :lol:

Прочетох дългото пост за храненето и ми изникна един впрос.
Абе вие взимате ли стопаджии? Как ги подбирате или сте всеядни и всевозни?

Аз примерно качвам само баш стопаджии.
Няма ли раница / мешка отпада!
Няма ли туристически обувки / кецове отпада!

Преди правех изключения за хора с дамаджани, но вече НЕ!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

stonetales написа:Петков - не разбрах къде е фобията в последния ти пост....
"И сега, като видя позната жена да ми се усмихва, веднага усещам, че иска да ме изгърби за нещо и познавам, да го е.а!!!"

Какъв секс бе, само мислят как да ме използват :D !
Е това ми е фобията.
Заключено

Обратно към “Разни”