Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
На Суходол-до околовръстното в момента пастърва на болдо на рибе на блесна също
Плащаш само 8лв на вадица
Плащаш само 8лв на вадица
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Лелееее само 8 лв на вАдица?robybobby написа: Плащаш само 8лв на вадица
Незнам какво е това,ама явно има и по скАпи...

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
qno_zloo написа:Знаеш че не се сърдя, а и марката има значение единствено за този който я ползва.PREDATORst написа:Е как къде!?Той Яно само на Богров ги може.
Пусни го на Батак да видиш ко капо ше си врътне.
Са ше ми се разсърди,пък исках да ме светне във фидер риболова ама аз с мойте такъми........нема да ме земе той само с Шимано лови
Аз бях днес На Богров , поспах малко хванах една 11-ка шаро и горе долу това беше.
Звънях на 10-на човека на различни платени и не платени и те ми викат че са Капочино , какво стана днес, какво беше това атмосверно, някакво мъртво време.??????????????
Днеска на Богров обиколих и 2та гьола на спинингче блеснички,воблери,какво ли не ... за костур,за клен,за щука ... немах удар,пък колегите и те ... пълно мъртвило ... отделно отбих се на Искъра до караулката (моста) беше пълно около 10-15 рибаря ... и там немат верно ... ужас е ,а пък на гьола сутринта беше ебааа М'глата ... пък после едно хубаво време и тамън стана 12 часа като се раздуха
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Aз днес бях на Слаковци с още 17 човека, за 6 часа 15 риби.Radoy написа:qno_zloo написа:Знаеш че не се сърдя, а и марката има значение единствено за този който я ползва.PREDATORst написа:Е как къде!?Той Яно само на Богров ги може.
Пусни го на Батак да видиш ко капо ше си врътне.
Са ше ми се разсърди,пък исках да ме светне във фидер риболова ама аз с мойте такъми........нема да ме земе той само с Шимано лови
Аз бях днес На Богров , поспах малко хванах една 11-ка шаро и горе долу това беше.
Звънях на 10-на човека на различни платени и не платени и те ми викат че са Капочино , какво стана днес, какво беше това атмосверно, някакво мъртво време.??????????????
Днеска на Богров обиколих и 2та гьола на спинингче блеснички,воблери,какво ли не ... за костур,за клен,за щука ... немах удар,пък колегите и те ... пълно мъртвило ... отделно отбих се на Искъра до караулката (моста) беше пълно около 10-15 рибаря ... и там немат верно ... ужас е ,а пък на гьола сутринта беше ебааа М'глата ... пък после едно хубаво време и тамън стана 12 часа като се раздуха
Ти колега на платеното не повъртя ли малко, има добри щуки там .
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Жоре, разказаха ми за бабушки на Челопочене, нищо вярно ли няма в тая приказкаG.Petkov написа:Същата работа и при мен, на Челопечане.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
qno_zloo
до платеното не стигнахме ... сутринта нали ти казвам една мъгла,едни чудесий немаш никаква видимост,първоначално незнаех на кой гьол сме ... след това се поизясни и почнахме воблери,блесни,клатушки а-у ... нема братко ... тръгнахме м първия .... яко въртене метане,то риба нито играеше,нито нищо .... пък на висчкото отгоре имаше 2-3 селски бека ... къде с по 5 пръчки наредили обградили целия бряг метали за щука ... пълно капо,после като си тръгнахме към 1 минахме през платения там имаше поне 50 човека ... и се отказахме ... и оттам на Искъра,пълно капо там беше всеки ... и оттам у дома
щуки,муки,костури мустури
разноглед ме направиха смених поне 15 блесни
до платеното не стигнахме ... сутринта нали ти казвам една мъгла,едни чудесий немаш никаква видимост,първоначално незнаех на кой гьол сме ... след това се поизясни и почнахме воблери,блесни,клатушки а-у ... нема братко ... тръгнахме м първия .... яко въртене метане,то риба нито играеше,нито нищо .... пък на висчкото отгоре имаше 2-3 селски бека ... къде с по 5 пръчки наредили обградили целия бряг метали за щука ... пълно капо,после като си тръгнахме към 1 минахме през платения там имаше поне 50 човека ... и се отказахме ... и оттам на Искъра,пълно капо там беше всеки ... и оттам у дома

chirusa_bg написа:Жоре, разказаха ми за бабушки на Челопочене, нищо вярно ли няма в тая приказкаG.Petkov написа:Същата работа и при мен, на Челопечане.
То и на Богров имало бабушки гиганти,но вчера същия този колега,който ми разказа беше пълен валат от сутринта до обяд,а човека си беше със сериозен асортимент от захранки,такъми и прочие...
м/у казаха ми,че на Враждебна(дупката),където я зариват от Софийското Метро,мин седмица някъв дядо измъкнал 10 кг щука,та му счупи все кепа и въдицата ...

На Негован платеното 3 пастърви до към 10.30 - 11.00ч . и изведнъж рибата се отряза като бита с ''ток'' , а хем си калвеше на всички колеги и отраз ГРЕДА.Незнам какво да мисля. Колега посещаващ водоема редовно каза че било често срещано явление
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Излъгаха ниchirusa_bg написа:Жоре, разказаха ми за бабушки на Челопочене, нищо вярно ли няма в тая приказкаG.Petkov написа:Същата работа и при мен, на Челопечане.

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
До тук имаш два отговора, и двата верниchirusa_bg написа:...Жоре, разказаха ми за бабушки на Челопочене, нищо вярно ли няма в тая приказка

Не сме се страрали много, но нямаше пипане, а и колегите само се движеха напред -назад.
Тъй-като трапезата беше с изглед към езерото - цял ден нито една рибка не изигра на повърхността.
И друг път се е случвало, та го приехме спокойно.
Бях ти писал едно ЛС, ама не получих отговор. Работи ли системата или още не ?
-
- научил се да хвърля
Пътувах извън Сф. посока Благоевград и преди отбивката за Дрен видях табела : "Спортен риболов " . Някакви идеи......
- MITKO70
- кандидат преподавател
Тази година го отвориха,клечат много .И аз минавах и ги погледах малко ,някой хванаха по някоя пъстърва.Аз на такова не ходя,не ме кефи такъв риболов 

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- научил се да хвърля
Ясно 
Мерси Митак

Мерси Митак
-
- новобранец
инфо от 777
някои

-
- научил се да хвърля
Колеги дайте информация за язовир Искър. Тръгнаха ли костурите и уклеите
.