Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
robybobby
новобранец
новобранец

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от robybobby »

На Суходол-до околовръстното в момента пастърва на болдо на рибе на блесна също
Плащаш само 8лв на вадица
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

robybobby написа: Плащаш само 8лв на вадица
Лелееее само 8 лв на вАдица?
Незнам какво е това,ама явно има и по скАпи... :lol:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Radoy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Radoy »

qno_zloo написа:
PREDATORst написа:Е как къде!?Той Яно само на Богров ги може.
Пусни го на Батак да видиш ко капо ше си врътне.
Са ше ми се разсърди,пък исках да ме светне във фидер риболова ама аз с мойте такъми........нема да ме земе той само с Шимано лови
Знаеш че не се сърдя, а и марката има значение единствено за този който я ползва.

Аз бях днес На Богров , поспах малко хванах една 11-ка шаро и горе долу това беше.
Звънях на 10-на човека на различни платени и не платени и те ми викат че са Капочино , какво стана днес, какво беше това атмосверно, някакво мъртво време. :shock:??????????????

Днеска на Богров обиколих и 2та гьола на спинингче блеснички,воблери,какво ли не ... за костур,за клен,за щука ... немах удар,пък колегите и те ... пълно мъртвило ... отделно отбих се на Искъра до караулката (моста) беше пълно около 10-15 рибаря ... и там немат верно ... ужас е ,а пък на гьола сутринта беше ебааа М'глата ... пък после едно хубаво време и тамън стана 12 часа като се раздуха
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

Radoy написа:
qno_zloo написа:
PREDATORst написа:Е как къде!?Той Яно само на Богров ги може.
Пусни го на Батак да видиш ко капо ше си врътне.
Са ше ми се разсърди,пък исках да ме светне във фидер риболова ама аз с мойте такъми........нема да ме земе той само с Шимано лови
Знаеш че не се сърдя, а и марката има значение единствено за този който я ползва.

Аз бях днес На Богров , поспах малко хванах една 11-ка шаро и горе долу това беше.
Звънях на 10-на човека на различни платени и не платени и те ми викат че са Капочино , какво стана днес, какво беше това атмосверно, някакво мъртво време. :shock:??????????????

Днеска на Богров обиколих и 2та гьола на спинингче блеснички,воблери,какво ли не ... за костур,за клен,за щука ... немах удар,пък колегите и те ... пълно мъртвило ... отделно отбих се на Искъра до караулката (моста) беше пълно около 10-15 рибаря ... и там немат верно ... ужас е ,а пък на гьола сутринта беше ебааа М'глата ... пък после едно хубаво време и тамън стана 12 часа като се раздуха
Aз днес бях на Слаковци с още 17 човека, за 6 часа 15 риби.

Ти колега на платеното не повъртя ли малко, има добри щуки там .
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

G.Petkov написа:Същата работа и при мен, на Челопечане.
Жоре, разказаха ми за бабушки на Челопочене, нищо вярно ли няма в тая приказка :?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Radoy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Radoy »

qno_zloo

до платеното не стигнахме ... сутринта нали ти казвам една мъгла,едни чудесий немаш никаква видимост,първоначално незнаех на кой гьол сме ... след това се поизясни и почнахме воблери,блесни,клатушки а-у ... нема братко ... тръгнахме м първия .... яко въртене метане,то риба нито играеше,нито нищо .... пък на висчкото отгоре имаше 2-3 селски бека ... къде с по 5 пръчки наредили обградили целия бряг метали за щука ... пълно капо,после като си тръгнахме към 1 минахме през платения там имаше поне 50 човека ... и се отказахме ... и оттам на Искъра,пълно капо там беше всеки ... и оттам у дома :finga: :lol: щуки,муки,костури мустури :finga: :rolleyes: разноглед ме направиха смених поне 15 блесни
Radoy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Radoy »

chirusa_bg написа:
Жоре, разказаха ми за бабушки на Челопочене, нищо вярно ли няма в тая приказка :?

То и на Богров имало бабушки гиганти,но вчера същия този колега,който ми разказа беше пълен валат от сутринта до обяд,а човека си беше със сериозен асортимент от захранки,такъми и прочие...

м/у казаха ми,че на Враждебна(дупката),където я зариват от Софийското Метро,мин седмица някъв дядо измъкнал 10 кг щука,та му счупи все кепа и въдицата ... :lol: :lol: Мин.година минах пък и пич беше изкарал невиждан за мен костур поне едно 800 грама беше ... :shock:
Аватар
SMRIK
новобранец
новобранец

Мнение от SMRIK »

На Негован платеното 3 пастърви до към 10.30 - 11.00ч . и изведнъж рибата се отряза като бита с ''ток'' , а хем си калвеше на всички колеги и отраз ГРЕДА.Незнам какво да мисля. Колега посещаващ водоема редовно каза че било често срещано явление
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Офанзива
новобранец
новобранец

Мнение от Офанзива »

chirusa_bg написа:
Излъгаха ни :D
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

chirusa_bg написа:...Жоре, разказаха ми за бабушки на Челопочене, нищо вярно ли няма в тая приказка :?
До тук имаш два отговора, и двата верни :D !
Не сме се страрали много, но нямаше пипане, а и колегите само се движеха напред -назад.
Тъй-като трапезата беше с изглед към езерото - цял ден нито една рибка не изигра на повърхността.
И друг път се е случвало, та го приехме спокойно.
Бях ти писал едно ЛС, ама не получих отговор. Работи ли системата или още не ?
iv4o_pif4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от iv4o_pif4o »

Пътувах извън Сф. посока Благоевград и преди отбивката за Дрен видях табела : "Спортен риболов " . Някакви идеи......
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Тази година го отвориха,клечат много .И аз минавах и ги погледах малко ,някой хванаха по някоя пъстърва.Аз на такова не ходя,не ме кефи такъв риболов :wink:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
iv4o_pif4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от iv4o_pif4o »

Ясно :lol:
Мерси Митак
dankedanke
новобранец
новобранец

Мнение от dankedanke »

инфо от 777 :D някои
tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tegov86 »

Колеги дайте информация за язовир Искър. Тръгнаха ли костурите и уклеите :) .
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”