Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com
Форум
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
Търси се Часовник Casio
Търси се Часовник Casio
Мой приятел си търси електронен часовник Casio по-възможност със повече екстри до -150 лв и задалжително снимки и за връзка във темата или на лс.Благодаря предварително.
Re: Търси се Часовник Casio
колега,продавам часовник КАСИО-ЕДИФЕЙС,ползван няколко месеца,има гаранционна карта кутия ,касова бележка всичко,уникален часовник,оксидиран в черно с всички екстри!!купен е за 265лв за му искам 190лв,заслужава си всяка една стотинка,продавам го защото ми подариха от щатите часовник много по скъп!снимки ше видя да кача!!!може да се погледне във някой магазин с черен циферблад и тъмно сини указания,засега толкоз.поздрави
имам оргинален касио г-шок,ако те интересува може да се договорим нещо,снимки на скайп или мейл,ще пробам и тук ама 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
дай -скайп колега ,че на тези снимки нищо не се вижда
колега обади ми се на скаип tehnica_sliven имам едно касио екфисе с неонова подсветка, фосфорни стрелки и цифри и супрен корпус и верижка с нормални следи от носене
http://www.uk.all.biz/g58722/
eto tova e modela
за 60 лв. ще ви го дам , като работа е перфектен, с нова батерия сменена в началото на годината, след това съм се къпал по басеини , без проблеми
http://www.uk.all.biz/g58722/
eto tova e modela
за 60 лв. ще ви го дам , като работа е перфектен, с нова батерия сменена в началото на годината, след това съм се къпал по басеини , без проблеми
Димитър Димитров - Сливен - 088 9 61 83 65
Димо имам те във скайпа пратими там снимките .Tehnica написа:колега обади ми се на скаип tehnica_sliven имам едно касио екфисе с неонова подсветка, фосфорни стрелки и цифри и супрен корпус и верижка с нормални следи от носене
Petrov_Kiril
Не влизаш във скайпа колега .kiipo написа:имам оргинален касио г-шок,ако те интересува може да се договорим нещо,снимки на скайп или мейл,ще пробам и тук ама
С този разполагам аз, MRP-700-1AVEF още е в кутия на месец, без горната лепенка на стъклото понеже го сложих за ден-два и после обратно в кутийката, с етикетите 

Корпус от неръждаема стомана и алуминий
Каишка от полимерен материал
Минерално стъкло
За осветяване на циферблата се използва светодиод
Неоново покритие, осигуряващо продължително осветяване на тъмно дори след кратко излагане на светлина
Двойно време (показва часа едновременно от два часови пояса)
Графично изображение на приливите и отливите, в зависимост от географското положение
Лунен календар (отчита фазите на луната)
Хронометър
3 ежедневни аларми, Snooze функция (автоматично подновяване на алармата алед няколко минути)
Календар
Показва часа в 12 и 24 - часов формат
Точност: +/- 30 секунди в месеца
Водоустойчивост: до 100 метра
Размери: 49.5 x 39.0 x 14.2 мм

Корпус от неръждаема стомана и алуминий
Каишка от полимерен материал
Минерално стъкло
За осветяване на циферблата се използва светодиод
Неоново покритие, осигуряващо продължително осветяване на тъмно дори след кратко излагане на светлина
Двойно време (показва часа едновременно от два часови пояса)
Графично изображение на приливите и отливите, в зависимост от географското положение
Лунен календар (отчита фазите на луната)
Хронометър
3 ежедневни аларми, Snooze функция (автоматично подновяване на алармата алед няколко минути)
Календар
Показва часа в 12 и 24 - часов формат
Точност: +/- 30 секунди в месеца
Водоустойчивост: до 100 метра
Размери: 49.5 x 39.0 x 14.2 мм
-
passport97
- новобранец

от къде си колега