Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

Една мечта по малко :D
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Една мечта по малко :D
Страхотен излет Тишо винаги се кефя на вашите излети
-
- сериозен играч
ivalpetkov написа:Тишо ...много хубави рибоци си хванал...чудесен излет...браво.Все се чудя по твоите снимки какво е туй нещо като кабел на спирала дето все излиза в кадър?![]()
![]()
абе извини ме мен невежата...ама все пак да питам...
То това нещо и на предишните снимки го има...

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аз съм Бургазлия, убожавам града си, обичам морето. Не съм сериозен рибар, но гледам снимките и ти се възхищавам.
Първо да влезеш толкова навътре с това малко нещо и то за да ловиш риба. После В този студ да се измокриш така...
Колко време си в морето с каяка? От каде влизаш?
Първо да влезеш толкова навътре с това малко нещо и то за да ловиш риба. После В този студ да се измокриш така...
Колко време си в морето с каяка? От каде влизаш?
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз май съм го виждал това кану на Болшевик Януари или Февруари тази година.За това не се притеснявай че му е студено.
-
- сериозен играч
Здравейте , колега Желязков.
От вашата уста прозвуча като някакво геройство но нещата стоят по съвсем различен начин. Това е просто съчетаване на две хобита и два спорта , които сами по себе си са прекрасни а съвкупно нещата изхвърчат в космоса . И като такива за да носят удоволствие трябва на първо време да се прецени риска и да бъде намален до минимум за пълно удоволствие . В този аспект екипировката е най-важна. Сухия костюм подплатен отдолу с термо-дрехи позволяват да седиш мокър(само външно) часове наред и да отдадеш изцяло на красотата и прекрасните настроения.
Поздрави !
От вашата уста прозвуча като някакво геройство но нещата стоят по съвсем различен начин. Това е просто съчетаване на две хобита и два спорта , които сами по себе си са прекрасни а съвкупно нещата изхвърчат в космоса . И като такива за да носят удоволствие трябва на първо време да се прецени риска и да бъде намален до минимум за пълно удоволствие . В този аспект екипировката е най-важна. Сухия костюм подплатен отдолу с термо-дрехи позволяват да седиш мокър(само външно) часове наред и да отдадеш изцяло на красотата и прекрасните настроения.
Поздрави !

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Хе,хе,хе...много ми е готино да те чета и гледам!
...пак си ми ровил в градинките
...при това успешно
...дай некъв линк или повече инфо за тоя сух костюм ...

...дай некъв линк или повече инфо за тоя сух костюм ...

-
- сериозен играч
Здравей !
Прочетох ти патилата . Използвал си гащиризона по много грешен начин. За да е безопасен , трябва да се пристегнеш в кръста с колан (върху гащиризона) Някои имат гайки . Второто нещо е да го използваш с яке , горница-водонепропусклива , което е без цип и с гумени маншони на врата и ръкавите и неопренов пояс долу с възможност отново за пристягане. В краен слуаей може да не са маншони а само добро пристягане но не е така сигурно .
Отгоре задължително жилетка.
Иначе тук пише доста
ЦЪК
Прочетох ти патилата . Използвал си гащиризона по много грешен начин. За да е безопасен , трябва да се пристегнеш в кръста с колан (върху гащиризона) Някои имат гайки . Второто нещо е да го използваш с яке , горница-водонепропусклива , което е без цип и с гумени маншони на врата и ръкавите и неопренов пояс долу с възможност отново за пристягане. В краен слуаей може да не са маншони а само добро пристягане но не е така сигурно .
Отгоре задължително жилетка.
Иначе тук пише доста