Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

къде е темата на Ивака
Модератор: dantho.mihov
-
- и господ не е толокова добър
къде е темата на Ивака
Някой знаели какво стана с темата на Ивака,защо изчезна от успешни.

- ribarq
- сериозен играч
Незнам за каква тема става въпрос , но и един отговор по тази тема http://forum.nariba.com/viewtopic8757.html
ми беше изтрит днес
За списание Риболовец ставаше дума
ми беше изтрит днес

За списание Риболовец ставаше дума

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Гърция-3. Сеч под небето.
Ама все пак е редно една тема да се прати за малко в кошчето,преди да се заличи!
Иво има модераторски права все пак над този раздел!
Ако не си я изтрил сам братле,има още трима,които имат тези права!Останалото е хакерска намеса!
Днес след обяд нямах достъп до сайта около половин час!Някой яко буташе из Root документа на MySQL админ акаунта
/преводът ми е мноооого ясен,проблемът също/
Ама все пак е редно една тема да се прати за малко в кошчето,преди да се заличи!
Иво има модераторски права все пак над този раздел!
Ако не си я изтрил сам братле,има още трима,които имат тези права!Останалото е хакерска намеса!
Днес след обяд нямах достъп до сайта около половин час!Някой яко буташе из Root документа на MySQL админ акаунта

Нещо не ми се връзва!Warning: mysql_connect(): Too many connections in /home/www/nariba.net/SiteRoot/forum.nariba.com/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/nariba.net/SiteRoot/forum.nariba.com/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/nariba.net/SiteRoot/forum.nariba.com/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database

-
- разбира нещата
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
sapuna1971 написа:Нещо не ми се връзва!Warning: mysql_connect(): Too many connections in /home/www/nariba.net/SiteRoot/forum.nariba.com/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/nariba.net/SiteRoot/forum.nariba.com/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/nariba.net/SiteRoot/forum.nariba.com/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database/преводът ми е мноооого ясен,проблемът също/
аххахаха и на мен ми иде реч за кво иде някой определено базика форума добронамерено щото иначе да беше изтрил све

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?