Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
а след този дъжд не се ли оправи положението с нивото на водата поне малко?
Мисля да отскоча следващата седмица до Симитли - прясно инфо за района?
Благодаря!
Мисля да отскоча следващата седмица до Симитли - прясно инфо за района?
Благодаря!

на ниво е екстра но на цвят е на храна "втора употреба"
скобара е риба проклета

на ниво и цвят реката е почти каквато бе преди дъждовете
това е от днес малко но от съце
това е от днес малко но от съце
- Прикачени файлове
-
- 22.jpg (51 KiB) Преглеждано 1838 пъти
скобара е риба проклета

Днес беше хубаво времето браво , ние в неделя сутринта под Симитли дребни кленчета и един скобар по-малък от тези ... Захранвахме постоянно но нищо не стана вятъра беше непоносим и на обяд си тръгнахме!
коелги никой ли не ходи на реката??? дайте инфо ако имате за Железница или изобщо за някаде мерси 

Колеги не тръгна ли скобара. Ако някой е ходил скоро от Благоевград надолу да казва. Аз мисле петък - събота да ги искарам по Кресненското дефиле. Като се върна ще дам инфо.
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Вчера братовчеда е ходил на моста за село Покровник- Благоевградско и е хванал 19 скобара. Повечето от тях са били над 800-900г. Лови се на троха и бели. Утре брат ми ще ходи там и ще пиша вечерта какво е направил, ако има снимки ще кача и тях. Аз имам желанието да отида за риба в събота около Невестино и ако до тогава има инфо да пише, дали въобще си заслужава да се ходи, и ако има къде. Не съм ходил на риба от 3-4 месеца и незнаете какво ми е на душицата, пък и ще имам време за размисъл за неделя за изборите ако не кълве .
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Ново инфо от Благоевград над моса за село Покровник- сутринта от 7.30ч. до 16.30ч. 9 скобара 1 морунаш и 1 кленче. С много подхранка и се лови на троха от пресен хляб. Реката е малка и бистра, риба има много но не кълве. Дано до събота да има промяна и да се ловят по-добре, тогава ще ходя на Бело поле да си опитам късмета. Ето и улова от днес.
- Прикачени файлове
-
- Снимка0091.jpg (109.67 KiB) Преглеждано 1522 пъти
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Вчера ходихме на Струма при сервиз Монца след Благоевград, от 7.20ч. сутринта до 13.00ч. бяхме капо. Преместихме се на моста за с.Покровник та там спасихме капото с по 4 риби. Бяхме трима колеги и тримата си тръгнахми с 4 риби. Повече излизаше морунаж и по рядко скобар. Реката е бистра, но на по дълбоките местенца, имам предвид тези над 50 см се ловеше по добре но беше навсякъде заето и то предимно около мостовете. Гледам колеги как нарамили багажа и се местят от место на място и само се оплакват, че рибата не кълве. Миналата седмица е било по добре реката е била по-сура и скобарите не са си плашели толкова. Дано тази инфо да бъде от полза някому.
- dandi1383
- фен клуб-скобар
Здравейте на всички колеги!!!
В неделя ходихме по любимата река Струма, сутринта се спряхме над железния мост на Симитли. Колеги имаше още по тъмно, но до 9.30 нямаше извадена риба от никой. Риби има доста от моста се виждат, но е много плитко и бистро и не искат да се хранят. Преместихме се на едно местенце под Железница та спасихме капото. Аз имах закачени 8 скобара, но успях да извадя само 2. Колегата закачи 5 и извади 3. Рибата не се влияеше от никаква храна. Ловях с кука 14 на троха, на бял нямаше нито едно кълване а и никаква друга риба, дори пръскачите са се покрили напълно.
Това беше от мен дано да съм бил полезен и повече колеги да споделят за любимата река!!!
В неделя ходихме по любимата река Струма, сутринта се спряхме над железния мост на Симитли. Колеги имаше още по тъмно, но до 9.30 нямаше извадена риба от никой. Риби има доста от моста се виждат, но е много плитко и бистро и не искат да се хранят. Преместихме се на едно местенце под Железница та спасихме капото. Аз имах закачени 8 скобара, но успях да извадя само 2. Колегата закачи 5 и извади 3. Рибата не се влияеше от никаква храна. Ловях с кука 14 на троха, на бял нямаше нито едно кълване а и никаква друга риба, дори пръскачите са се покрили напълно.
Това беше от мен дано да съм бил полезен и повече колеги да споделят за любимата река!!!
http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
Колеги дайте информация за района на Сандански и село Струма. Тръгна ли скобара, че аз с тая София забравих за родните територии и вече не съм в течение на нещата.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Някой ходил ли е на Пастух при беседката да каже,че на Мурсалево вече я разбиха в събота бяха виснали от 2 часа за местата със щеки 12 метра,а реката беше широка 10

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
Едно мога да кажа преди дъждовете ловях много повече скобар. Рибата е започнала да се събира но реката е мн бистра и малка което предполага труден риболов, а и рибата не се храни така активно. Леко само да смени цвета и кълванетата се увеличават много. Според мен захранката има отрицателен ефект по-голям резултат има със стрелба на бял. Лови се повече морунаж. Това е за благоевград - железница - симитли. Тази снимка е от преди 5-6 дни на Бело поле.
На симитли на моста бе същото само че скобарите бяха много по-големи и стояха във вода 40см.скобара е риба проклета

-
- научил се да хвърля
Днес 08.11 Вторник, на Бело Поле нищо не излезе, водата е по замътена тези дни според местните, имаше движение и почуквания около 11.30 ч. и това си беше. Не видях никой нищо да хване, нито около моста нито на вира след него, колегите си говереха , че имат по една две риби за целия ден !!!
- glarysa
- научил се да хвърля
това бело поле някакво странно място един път се лови много един път не
хмммммм
хмммммм
><((((º> ><((((º> ><((((º> ><((((º> ><((((º>