Откъде да купя палатка

Избор на палатка и нейното разполагане на избраното място.

Модератор: Ачо ♣

Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Откъде да купя палатка

Мнение от nasco2 »

Заминавам в петък за десетина дена. Старата палатка поостаря доста трябва ми нова. Моля за малко инфо от къде да си купя. Трябва ми двуместна и двуслоина за около 100-тина лева. Казаха ми че в метро имало някакви някои виждал ли ги е и дали са двуслойни.

Благодаря предварително

п.с. Забравих да кажа че съм от София.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

http://www.vidrax-fishing.com/ праскаш си една регистрация,поръчваш си с опция за плащане при доставка и след 1-2 до 3 дни (ако си я поръчаш в петък,защото събота и неделя не работят) ти я доставят,за доставка взимат 5-8 лв зависи от теглото на продукта,ше видиш там,има много голям избор,аз мойта от там я взимах зимата и съм много доволен.Наслика
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
spiner
научил се да хвърля
научил се да хвърля

от къде

Мнение от spiner »

ами няма да е от денонощен магазин или аптека
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Виж и в Практикер рекламираха едни за по 100-130лв.най добре е да се се видят на место.
Gogata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gogata »

Хах! Ако си вземаш палатка ,поне си я вземи като хората ,а не някоя с която да се чудиш какво да правиш и на колко да се свиеш вътре! А тя ще е от 300лв нагоре! :wink:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Гоги,спри се бе братле! :wink: Спамиш във всяка тема!Целта е да се дават само разумни съвети!А я си ги виж твоите - http://forum.nariba.com/search.php?search_author=Gogata
Палатката си е палатка!Има и по 30лв,има и по 3000лв.Зависи колко ще ти отпусне тате!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Благодаря за отговорите е за цените ако трябва ще дам и повечко, то мерак цена няма, Ще ми се да е по лека и лесна за разпъване. Очаквам още мнения.
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

nasco2 написа:Благодаря за отговорите е за цените ако трябва ще дам и повечко, то мерак цена няма, Ще ми се да е по лека и лесна за разпъване. Очаквам още мнения.
Колега търси някаква разпродажба на военни стоки ! Аз си взем мойта палатка за 50 лв хваща 3 нормални човека или 2-ма по едри :) двуслойна е и с гомирано дъно ! има и прозорчета за въздух ! само ципът и е развален ! та аз от такава разпродажба си я взех ! или ако имаш някои старшина познат да го почерпиш и да изпише някоя ! иначе ето адрес може да се обадиш да питаш !

http://www.armyshop.dir.bg/_wm/library/?df=64828
Zloto69
новобранец
новобранец

Мнение от Zloto69 »

Недей ги слуша :!: :!: :!: :!: Най-разумният съвет е за Видракс :!: :!: :!: Аз продавам палатки и мога да ти кажа,че всички вече са от еднакъв материал.Просто на тия от 300лв. пише някоя по-известна марка :idea: :idea: :idea:
РОДЕН ЗА РИБОЛОВ,ПРИНУДЕН ДА РАБОТИ
Zloto69
новобранец
новобранец

Мнение от Zloto69 »

Щом ти трябва за 2-ма,палатка N=400005 ще ти върши чудесна работа :D
РОДЕН ЗА РИБОЛОВ,ПРИНУДЕН ДА РАБОТИ
Gele
новобранец
новобранец

Мнение от Gele »

Приятел,преди седмица си я взех от практикер за 70 лева дават я за 3 души,но могат и 4 да спят спокойно. Паладката се казва Дакота външния слои е промазан и мисля че няма да пропуща вода.дават и 2000ml воден стълб. Но по мое мнение незнам палатка която да непропуща при пороен дъжд. Най-сигурно си е найлона върху палатката, и си спокоен.
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Gele написа:Приятел,преди седмица си я взех от практикер за 70 лева дават я за 3 души,но могат и 4 да спят спокойно. Паладката се казва Дакота външния слои е промазан и мисля че няма да пропуща вода.дават и 2000ml воден стълб. Но по мое мнение незнам палатка която да непропуща при пороен дъжд. Най-сигурно си е найлона върху палатката, и си спокоен.
Найлона върху палатката не е добра идея.... Има палатки с воден стълб от 4000-5000 те са по-добри но в крайна сметка е лято и да завали и да пропусне не е фатално бързо ще изсъхне :lol:
Изображение
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Благодаря колеги вече си купих и изпробвах за 16 дена на яз. Искър валя ме гърмя ме и ветрец силен подуха издържа доволен съм. Модела е джесика 4 или нещо подобно 4-местна с две стаи за по двама, От Практикер 100лв. има ги и в метро около 120лв. А за риболова на искъра ще пусна отделен пост.
isianty
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Откъде да купя палатка

Мнение от isianty »

Аз си купих от КАУФЛАНД преди година за 30 лв :D 3 местна и държи на дъжд :)
FCSH - isianty !
Публикувай отговор

Обратно към “Палатка и Каравана”