Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дунавски Скобари Част 2
-
- ще става разбирач
Дунавски Скобари Част 2
Днес реших да посетя отново реката да видя дали са все още така активни скобарите и мрените на фидер . Пристигнах на мястото около 6 часа и какво да видя беше пълно с хора .За жалост не успях да застана на своето място и слязохме надолу към неперспективните места.След 1-2 часа хранене упорство и постоянна промяна в стратегията рибите бяха пред нас
. Излизаха предимно едри скобари между тях се вреждаше и някоя платика и мряна до кило.

Re: Дунавски Скобари Част 2
Браво колега добри излети с доволно рибета,това на Мартенските буни ли е или греша?
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Нямаш спирка колега, браво
Събота, неделя може да се засечем някъде по Реката....и сняг да вали(както обяснява един синоптик на когото вяра нямам) пак съм там...и без това сега идва времето на хубавите скобари и морунажи, а и за мряната има време
Отново голямо браво

Отново голямо браво

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
-
- научил се да хвърля
Браво,отличник си ти!
Ако имаш желание кажи малко повече за монтаж,захранка и стръвта на която ги ловиш.Много успехи и за напред!

Браво градски, разбираш им ти на скубитата
. Я, кажи, колегите на преспективните и нетолкова преспактивни места около вас как се представиха?

Above us only sky
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да това за другите колеги е интересно...Въпреки че дори и да са на т.нар. "дашно място" пак може да си зле от към улов....а и ден с ден не си приличат, особено на Дунавlfc_boy написа:Браво градски, разбираш им ти на скубитата. Я, кажи, колегите на преспективните и нетолкова преспактивни места около вас как се представиха?

поне да беше обадил коодинатите че събота да са облажим и ние с некое скуби че цело лято само капота,не че от работа има време за риболов ма за некой друг час моем отскочим

-
- ще става разбирач
Еми така се случи че аз и баща ми хванахме най много риба някъде около 14 - 15 кг. Имаше колеги с по 3-4 скобара а тези на моето място доста слабо се представиха
е всеки с късмета си нали знаешtenesista_ написа:Еми така се случи че аз и баща ми хванахме най много риба някъде около 14 - 15 кг. Имаше колеги с по 3-4 скобара а тези на моето място доста слабо се представиха

-
- ще става разбирач
Bachoivo много хора си мислят че като научат къде са местата и ще хващат в промишлени количества и те
Аз не мисля така Всяко място си има особености Колкото до събота и неделя там риболова е невъзможен 

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Е т'ва имам аз предвид...не е само до мястото, и тактика и захранка и стръв...всичко си оказва влияни...и късметtenesista_ написа:Еми така се случи че аз и баща ми хванахме най много риба някъде около 14 - 15 кг. Имаше колеги с по 3-4 скобара а тези на моето място доста слабо се представиха

Другия път повече

Не казвам за там, а по принцип съм по Реката, ако ще и небето да се продъниtenesista_ написа:Bachoivo много хора си мислят че като научат къде са местата и ще хващат в промишлени количества и теАз не мисля така Всяко място си има особености Колкото до събота и неделя там риболова е невъзможен

И преди съм казвал, че мразя да съм в навалицата. То става една-викане, крякане, бомбардиране на водата с к'во ли не, оплитания, караници....пък като извадиш 4-5 риби и се почва-на к'во, ама как, мятат отгорети, ако може и пред теб да застанат....нахалитети много....
не ми е проблем да обясня и да помогна с нещо, ако мога, и тежести и куки и плувки съм давал, но много малко хора оценяват жеста и почват да нахалстват много....както и да е-отклоних се много от темата, извинявам се за което

Последно промяна от bachoivo на Вто Ное 08, 2011 10:07 pm, променено общо 1 път.
- venkov71
- научил се да хвърля

Прав си,че не е само до мястото...
ако можех да превърна хобито си в професия......
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка: