Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Каде за шаран като съм от Пловдив
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Каде за шаран като съм от Пловдив
Колеги ако може да кажете някой язовир край Пловдив и Асеновград?
Благодаря!!!
Благодаря!!!

- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Защоооо????
Защо не кажете къде? няма да изловим всичката рибаНиколай Ангелов написа:Река Марица, над моста на околовръстното. А на платено - напоследък нашумя язовира в с. Куклен.

Аз бях на Артемис, има и шаран, но основно ловиха сом и толстолоб при това доста едри екземпляри. Аз лично като запалена, но доста слаб риболовец хванах малко сомче, но много се гордея

- gorkata_petrov
- разбира нещата
-
- ще става разбирач
Я разкажете за тва артемис,червен или каквото е!Дайте малко по-подробно инфо.
Иначе pehoo тва е интересна тактика на Куклен!аз мисля ,че на жива рибка може да излезе само едър костур какъвто там няма много.Незнам ти какво ловиш там с тази рибка,но ще ми е интересно да споделиш.Иначе моя валат може и да се дължи и на многото вятър.Аз попринцип за Куклен знам една тайна там щото съм местен.Пишете на лично който се интересува(става дума за много добро място)
Иначе pehoo тва е интересна тактика на Куклен!аз мисля ,че на жива рибка може да излезе само едър костур какъвто там няма много.Незнам ти какво ловиш там с тази рибка,но ще ми е интересно да споделиш.Иначе моя валат може и да се дължи и на многото вятър.Аз попринцип за Куклен знам една тайна там щото съм местен.Пишете на лично който се интересува(става дума за много добро място)

То риба има ама водата е повече.
- gorkata_petrov
- разбира нещата
-
- ще става разбирач
Невярвайте на всичко което се пише или се казава
Сом???несъм сигорен дали има вобще,толстолоб няма със сигурност!!!
а за малката рибка аз несъм хванал нищо
но колегата до мен ги изкърти на симион,за нула време 10 удара,резултат,един амур към 2-3 кила и останалото шарани!!!
Колкото до Червен несъм ходил
но имам доста приятели които ходят и си хващат доволно
,но казват че номера е през седмицата да ходиш,излизали сомчета от двеста грама на перо до 6 кила,и другото като на всеки останал водоем,шаран амур и каракуди!!!
Жорка каде се беше изгубил бе човек ари звъни да се чуем и да организираме нещо,търсих те няколко пъти ти или не дигаш или няма обхват!ари звъни ако ходиш някаде! 

Колкото до Червен несъм ходил

Който го може го може,останалите гледат!