Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
Нивото на реката продължава да пада. Вчера с много труд успяхме да излъжем по някоя рибаtoliooo1 написа:Знаеш ли нещо за някакви места м/у Княжево и Срем ...

Но като цяло много труден риболов,като рибата не се влияеше по никакъв начин от храната.
-
- вече хвърля и на тежко
колега ходил ли си на мойто село скоро? дали е много разкаляно?излиза ли?нещо не ми се отваря личното затова тук питам.ако искаш ми пиши на маила kamaka@mail.bg
Хора има много,ама Човеци вече няма............
-
- вече хвърля и на тежко
помниш ли дето ти обиснявах за захранката дето щеше да ходиш за риба..отиваи сега е момента на местата дето ти казах..... ходил ли си на мойто село скоро? дали е много разкаляно?излиза ли?нещо не ми се отваря личното затова тук питам.ако искаш ми пиши на маила kamaka@mail.bgMAGARETOOO написа:Днес се отървах от капото с тая щука хваната на тапа 2.200 kg.
Хора има много,ама Човеци вече няма............
- malkapluvka
- фен клуб-скобар
До "ШЕЛ" в момента положението е меко казано трагично, има риби, но не вземат, вчера само един алай 600-700 грама за цял ден, иначе щеше да е капо, един колега на отсрещния бряг хващаше пипери някакви, една щука изкараха, всички останали - скръб - некакви рядки бебета. Стига вече с тези пинки, бели, жълъдови и подобни.
Само сланина и хляб. И за рибите, и за мен. 

ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Не съм ходил по въпроса за захранката нито в твоето село защото точно сега съм по 14 часа на трактора гледам да си свърша работата остават ми около 5-6 дни после няма да имам никаква работа до 10 15 ти февруари и ще съм почти секи ден за риба абе след около седмица щи дам някво инфо.
-
- новобранец
Здравей те и от мен. Вчера на бонбонена от 3 до към 5 ,10-тина гърбавици,но бих казал дребни! рибата кълвеше в краката ми боквално.м/у другото евала на един дядо. За пръв път виждам дядка да пуска дребни риби!
КОТУИ, ТАКОЗ"
Здрасти ето резултата от събота на село Срем долу до моста.Риболова започна след 12 часа след добра захранка и стреляне на бял,стръв само желъдов ,основно морунаж и един кефал
- Прикачени файлове
-
- 3.jpg (97.68 KiB) Преглеждано 1135 пъти
-
- 2.jpg (76.62 KiB) Преглеждано 1135 пъти
-
- 1.jpg (79.33 KiB) Преглеждано 1135 пъти
- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Добре си ги надърпал колега 

-
- новобранец
Здравейте! Как мислите дали ще кълве утре в студа?Ако имате прясно инфо от днес ще ми е от полза.Утре смятам да се засиля със пълна сила към реката.
КОТУИ, ТАКОЗ"
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хич не се чуди, бий си камшика на реката, при всички положения ще ти е по-гот от стоенето пред компаgodalione написа:Здравейте! Как мислите дали ще кълве утре в студа?Ако имате прясно инфо от днес ще ми е от полза.Утре смятам да се засиля със пълна сила към реката.

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
mita4eto написа:Хич не се чуди, бий си камшика на реката, при всички положения ще ти е по-гот от стоенето пред компаgodalione написа:Здравейте! Как мислите дали ще кълве утре в студа?Ако имате прясно инфо от днес ще ми е от полза.Утре смятам да се засиля със пълна сила към реката.Наслука

-
- новобранец
Ходих,но пак се забавих в града и около 11:30 бях на реката.Рибата кълвеше,но към 14часа слънцето се скри и риболова свърши.Стана много мрачно и просто спря.300 метра над мен имаше двама герои които хванаха една щучка,но единия падна в реката за сметка на рибата. В крайна сметка 8 гърбавици и 3 кефала. Понеже не взимам фотото с мен (още ми се свиди) а пък и риба не ям,затова нямам снимки
. Тва е от мен!!

КОТУИ, ТАКОЗ"
Браво за успешния риболов колега.godalione написа:Ходих,но пак се забавих в града и около 11:30 бях на реката.Рибата кълвеше,но към 14часа слънцето се скри и риболова свърши.Стана много мрачно и просто спря.300 метра над мен имаше двама герои които хванаха една щучка,но единия падна в реката за сметка на рибата. В крайна сметка 8 гърбавици и 3 кефала. Понеже не взимам фотото с мен (още ми се свиди) а пък и риба не ям,затова нямам снимки. Тва е от мен!!
Това в кой район на реката и с какъв размер бяха рибите.
-
- новобранец
рибите бяха един калибър гърбавиците около 300 гр кефалите малко по едри
.Района е Завой!!!

КОТУИ, ТАКОЗ"
Благодаря колега, щом е имало такава активност, предполагам след застудяването, сутринта с подходяща захранка и стръв нещата ще са още по - добре.godalione написа:рибите бяха един калибър гърбавиците около 300 гр кефалите малко по едри.Района е Завой!!!