Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дунав
Дунав
В неделя ходихме на остров Люляка до Русе, за пет часа въобще нямаше пипване. Дълбочината беше добре, но реката влачи водорасли и какво ли още не. Такъмите не успявалха да останат спокойни за повече от пет минути, общо взето много разочароващо. Имаше в плиткото само малки бели рибки които гонеха примамката, но без да я атакуват.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- новобранец
това инфо ме накара да се засмея
преди час се върнах от Мизия бях по служебни ангажименти и отидох до огоста над гложенския мост, реката бистра като планинска река и с много ниско ниво. на 2-2.5м дълбочина се вижда дъното
имаше един местен на реката който дебнеше къде са каракудките слагаше пред устата им и ако имаше късмет хващаше по някое и друго рибенце. та това инфо за шараните е вярно толкоз колкото че на Дунав се ловят скатове
колега съжелявам за оффа ама в момента това е релността на реката , пак повтарям инфото което давам е от 2 на обяд 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
е,мойто инфо е позакьсняло с два дена
знаеш ги реките-ден с ден не си прилича-смей се колко искаш-не сьм искал някой да заблуждавам-грешката е моя,защото на дунав и вит бях,а за осьм само ми казаха
ще се вьздьржам занапред..а това,че некьв си местен дебнел каракуди и казал нещо си...грам не може да ми е ориентир-да знаеш
обикновенно льжат,което не мога да си го обясня-не от психологическа-от човешка гледна точка

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- новобранец
целта не е да се заяжадм с теб надявам се да си ме разбал. между другото на мизия бях и преди 5 дни положениео беше почти същото само че дъното не се виждаше на 2метра дълбочина както вчера а на 1.5
определено местния може да ти е ориентир. по цял ден кеси на реката, друга работа няма
при разговора ми с него шаранчета са се ловили но преди месец сега е пълно мъртвило като изключим някое епизодично уклейче 

- GODzillata
По Дунава в района на Видин вече почти никой не излиза за риба.
Всички ентусиасти след много седмици клечане и пълно капо - вече си стоят вкъщи, защото резултата на реката е, че все едно си хвърлил въдиците пред блока.
Всички ентусиасти след много седмици клечане и пълно капо - вече си стоят вкъщи, защото резултата на реката е, че все едно си хвърлил въдиците пред блока.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- GODzillata
Наблюденията ми са от 1. - три поредни вечери и 2. - седем поредни вечери - Ц!TRAP написа:Поне на нощен не излиза ли Сом
Оня ден мой чичо е хванал сомче на обяд.
Аз ще пробвам след няколко дни на кльонкане и ще споделя резултат...само да не е пак в "Неуспешни излети".

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

По стечение на някои обстоятелства не можах да посетя Дунав, макар да се точих и подготвях още от март/април.
Даже си купих и мултипликатор Shimano ..чудя се дали да не го продам.И досега съм в къщи и се възстановявам...и риболовствувам във форумите...Хем не ме е яд много, че не мога да отида..хем ме е яд за това положение на Дунава... и моята маркототевщина..
===========================================
Дано положението да се оправи, че съм готов да хукна по реката..
Ще продължавам да следя какво става по дунав....очаквам добри новини вече.
Даже си купих и мултипликатор Shimano ..чудя се дали да не го продам.И досега съм в къщи и се възстановявам...и риболовствувам във форумите...Хем не ме е яд много, че не мога да отида..хем ме е яд за това положение на Дунава... и моята маркототевщина..
===========================================
Дано положението да се оправи, че съм готов да хукна по реката..
Ще продължавам да следя какво става по дунав....очаквам добри новини вече.
- GODzillata
На 04-05.08 събота и неделя тотално капо на Дунава под Стълпище. Вечерта излезе вятър и студ, нивото много ниско, на прага на о-в Батин провлачват съдовете и тласкачите като се пускат сепарат правят големи вълни, които уплитат въдиците. Нито почукване, нито попче за стръв не клъвна. В неделя като преброих около мене имаше над 30 въдици без кьорав удар през целия ден. 

- GODzillata