Отриване на щукарския сезон.

Модератор: sapuna

Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Re: Отриване на щукарския сезон.

Мнение от koda33 »

Pavel_interneta_Peev написа:Абе, ма*ка му ще еба! Как има хора, които не ги е срам? Днес отивам на водоема да хвърля една тапа и гледам един колега седнал с тапата на 10 метра от мен. Хвана едно щукле едва ли имаше и 30см. и аз му викам "Браво, колега! Като за начало е добро.." и очаквам да го пусне, а тоя взе, че го сложи в един плик!? Направо ми кипна и започнах да му се карам, а тоя ми вика, че и други вземали малките щуклета.. Т'ва ни е проблема на нас, българските риболовци, всеки като си каже "и другите ги взимат малките.." и за т'ва ще се чудим къде в Гърция да ходим за риба.... Малко е извън темата, но просто много се дразня, като видя някой такъв индивид....
Иначе, днес открих с една забатка 3.300кг. на тапа с 2-ка кука. Снимка няма, защото предимно с 2-ка кука там където ходя се ловят по 200-400гр. и не си правя труда да ги снимам...
ти що не му наби кола с тапата дето не огрява слънце :butthead: :lol: :lol: :lol: , или са звъннеш на ИАРАТА
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Аватар
maramebara
новобранец
новобранец

Мнение от maramebara »

Относно случката на Pavel_interneta_Peev, и аз им се дразня, само се чудя защо не му я извади от пликчето и да я хвърлиш у водата? Аз това съм го правил 2 пъти. И аз побеснявам като видя копелета дето взимат малките екземпляри и ги хвърлят после на котките, защото и за един тиган не стават! Щуката е страхотен хищник и заслужава уважение!

А сега по темата :
В неделя ето това излезе на стара и тежка руска клатушка. Разбира се пуснах рибата обратно веднага и да не Ви казвам какви коментари имаше около мен от "колегите", които нищо не бяха хванали цял ден на столчето с тапите. Аз бях единствения на спининг в лошото време и за 2 часа - 2 щуки по килце. Хем разходка - хем рибка. И двете хубавици са свободни, а аз квалифициран като идиот от публиката на водоема.
Както и да е. Наслука на рибарите и....под 2 кила пускайте! Не сме умрели от глад, риба в Метро има евтина. Да им дадем шанс да се развиват.
Прикачени файлове
IMG_1529-small.jpg
IMG_1529-small.jpg (109.1 KiB) Преглеждано 591 пъти
IMG_1526-small.jpg
IMG_1526-small.jpg (114.89 KiB) Преглеждано 591 пъти
IMG_1527-small.jpg
IMG_1527-small.jpg (106.49 KiB) Преглеждано 591 пъти
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Изображение
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Аватар
mitko ribara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitko ribara »

:smt038 :smt038 :smt038
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
saske99
новобранец
новобранец

Мнение от saske99 »

Аватар
ПавкатаКТМ
новобранец
новобранец

Мнение от ПавкатаКТМ »

Изображение

Тя, тази си е директно за връщане във водоема, за да можеш след година да я хванеш на 5-6 метра от брега и да ти направи удоволствие.
Павел, о878 І7878з
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”