Питане за пръчка на Formax

Модератори: Павел Иванов, sestrata

staidaffect
новобранец
новобранец

Re: Питане за пръчка на Formax

Мнение от staidaffect »

Специално за дължина 2,70 съм сигутен, че я има и с двата теста - 10-30 и 10-40.
РТЦ Империя
новобранец
новобранец

Мнение от РТЦ Империя »

Румен Александров написа:Пръта е хубав ,но магазина е кофти....
Румен Александров написа:
Това е най-смешният магазин от 2год. са в ликвидация,измислени отстъпки от по 30-40%....лъжат хората бяха подлудили целия град,но всичко си дойде на мястото. :idea: http://fishing-market.com/

Здравейте Колеги,
във връзка с горе посочения цитат от Колега, кланящ се на "ракия", ние Екипът на http://www.fishing-market.com и Риболовен Търговски Център "Империя" - гр. Плевен, смятаме че сме нападнати и нагрубени в интернет пространството абсолютно НЕОСНОВАТЕЛНО!
Обръщаме се към Вас, всички наши Клиенти, бивши, настоящи и бъдещи, ако някой от Вас е останал недоволен от обслужването ни или пък е останал излъган, нека говори наистина, а не само да обижда с общи приказки, по принцип.
Че имаше Ликвидация, имаше, спор няма. Че имаше отстъпки такива, също е вярно. Ние не отричаме фактите, дори напротив, всичко бе направено в полза на Клиента и наистина "целия град" се оборудва на "тънката лайсна", но кога, какво и кой сме излъгали, така и не става ясно. Ликвидацията бе през сезон 2009, какво общо има тя, тъй като вече сме почти 2012 г. и ако Колегата, който ни напада е учил малко повече, трябва да знае, че Ликвидация освен на магазини, т.е. /да фалират магазини/ може да има и на конкретни програми и пакети от стока. Тази Ликвидация бе направена и след нейния край през зимата на 2009 срещу 2010 г, бе направен тотален ремонт на Магазина, с идеята Плевенчани и всички Клиенти около Плевен да имат възможността и удоволствието да пазаруват в Нов, модерен, съвременен европейски Магазин, каквито има малко в България.
Ако това НЕ Е вярно нека всички Клиенти от Плевен да говорят и споделят..........!
Ние знаем, че не на всички сме приятни, че никога на всички не може да се угоди еднакво, но нека бъдем и коректни идни спрямо други и да казваме нещата такива, каквито са, с аргументи.
Нашия екип държи изключително много на отношението с Клиента и това Клиента да е ВИНАГИ ДОВОЛЕН и никога по никакъв повод не си е позволявал да лъже или мами "Негово Величесто Клиента"!
Това изказване на въпросният Колега Р.А. отдалече намирисва на злоба, завист или още по-лошо, поръчка от Конкурентен Магазин и граничи с глупостта, защото друго обяснение няма, поне според нас.
Всички Вие, нашите Клиенти, било то в сайта или в Магзина, с всеки изминал ден ни показте, че заслужаваме Вашето доверие, за което Ние от Риболвен Търговски Център Империя и http://www.fishing-market.com СЪРДЕЧНО ВИ БЛАГОДАРИМ!

Желаем на Всички Ви НАСЛУКА, Здраве и Късмет!
Последно промяна от РТЦ Империя на Пет Ное 11, 2011 5:53 pm, променено общо 1 път.
Petur60
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Petur60 »

Моля, модератор да почисти поста на "засегнатата" страна.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

В случаят имаме обвинение , имаме и право на отговор . Мненията на този етап си остават , от тук натам обаче ...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

Колеги аз ви питам за пръчката какво мислите- как ще се справя с примамки 5-15 грама и дали си струва за парите си, а вие за магазин ми говорите. Не се притеснявайте за магазина, аз питам за точно тази пръчка защото в магазин Стон във Велико Търново я има и ако ще си я купувам от там ще е.
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

eroucma написа:Колеги аз ви питам за пръчката какво мислите- как ще се справя с примамки 5-15 грама и дали си струва за парите си, а вие за магазин ми говорите. Не се притеснявайте за магазина, аз питам за точно тази пръчка защото в магазин Стон във Велико Търново я има и ако ще си я купувам от там ще е.
Последната седмица чета само добри отзиви за тази пръчка, в няколко теми, че даже и в другия форум. Доста хора са си я купили и всички са доволни. Чак и аз разбрах, че въдичката струва определено повече от паричките си.
Sorry за спама..
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

А имам още един въпрос- колебая се кой размер да си взема дали 2.7 или 3 метра. Значи по принцип имам една пръчка пак на Formax на 2.7 но е по ниска категория, и сега това ми е голямата дилема след като вече е решено че ще си я купя тази сопичка. :smt111
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
иво2
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от иво2 »

Пламка, вземи 3.0 m. Сам ще се убедиш в предимствата на по-дългата пръчка. Като недостатък мога да посоча, че ще е малко по тежка и с по голяма транспортна дължина.
Поздрави,
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

Мерси за съвета Иво аз вече съм решил да я зема тази пръчка, ама много се колебая за тази дължина, защото да не се наложи заради пръчката да сменям колата :rolleyes:
Голямото ми колебание си остава дали да я 2.40 и да е по мултифункционална всмисъл като има клони и такива работи отгоре да ми е удобно да мяткам.
Или да да е пак 2.7 както досегашната ми- към това най- малко клоня или направо да си е 3 метра, ама пуста му и Корса много мъндзърка и трудно ще се събира, да не говорим че в никакъв случай не мога са си я оставя в багажника и когато минавам от някъде да си я вадя и да си мяткам.
Ама така като гледам ще е 3 метра - като ще е гарга да е рошава :smt066
Изображение Изображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Вземай 3-те метра,че да се успоим всички :lol:На мен 2,70 плюс една резервна ми е макса ,иначе набирам както поне 2 бр.по 2,40 и 2,44,2 по 2,10 плюс още една резервна 2,10, и една архаична ,но модернизирана на 1,70 за терени с надвиснали скали и клони.
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

Колеги още някой ще сподели ли мнението си за дължината или да поръчвам 3 -те метра :rolleyes:
Изображение Изображение
Аватар
sme6ko83
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sme6ko83 »

Ако имаш възможност по-добре първо я поразклати,незнам защо ама ми се струва че на 3м. ще е малко по-лигава отколкото трябва!
milen_ilchev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от milen_ilchev »

eroucma написа:Колеги още някой ще сподели ли мнението си за дължината или да поръчвам 3 -те метра :rolleyes:
Трите метра ще са доби ако я ползваш на някой голям гьол. За река по-добре 2,4м. А може и компромис 2,7м. За леки примамки (3-8гр.) трите метра ще дадат минимална преднина в далечината на замятане. Три метровия спининг товари повече ръката и както колегата каза е "по-лигав" и по мое мнение! Аз лично ползвам 2,7м за открити водоеми и 2,1-2,4м за другите.
milen_ilchev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от milen_ilchev »

Сега видях в другия форум какво си писал. За тези тежести и места за ловене повече от 2,4м, максимум 2,7м не ти трябват!
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

Колеги, сега изникна нов въпрос за тази пръчка какво ви е мнението Formax Vantage Spin 20 gr. 2.40 m http://fishing-market.com/shop/product/ ... -40-m.html защото аз предната си я взех, но мисля че една такава ще ми върши идеална работа по реката с по леки примамки.
Имал ли е някой по близки наблюдения над пръчката, какви положителни и какви отрицателни черти може да има?
Изображение Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”