Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дунавски Скобари част 3та
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Дунавски Скобари част 3та
за мен по важно е какъв монтаж е ползвал колегата..ако ще и 5 тона да е хванал все тая...и да си чешем езиците много хора го правят това...не пускат нищо.всичко у торбата.
кажи повече за такъмите и захранката
кажи повече за такъмите и захранката

- djokoriboloveca
- разбира нещата
До tenesista,колега направи още репортажи,4,5,6 колкото времето позволява.Затвори устата на тези мухльовци които ходят само на платено(и са се научили да пускат рибата защото нямат пари да я платят) и никога не са стъпвали на р.Дунав.И не знаят как се лови и колко е капризна реката.Не отчитат колко унищажават токаджии,мрежари,бомбаджии.Преди седмица бях на "тръбата" при с.Бръшлен ако щете вярвайте но по едно време Дунава почерня от корморани,имаше и пеликани и други рибоядни птици.Настана такъв пир че не мога да го опиша.Дали колегата е извадил за три дена толкова риба колкото изядоха птиците за два часа,не вярвям.И хайде стига сте писали глупости а оставете момчето да си лови рибата защото това го умее.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
БРАВО!!!djokoriboloveca написа:До tenesista,колега направи още репортажи,4,5,6 колкото времето позволява.Затвори устата на тези мухльовци които ходят само на платено(и са се научили да пускат рибата защото нямат пари да я платят) и никога не са стъпвали на р.Дунав.И не знаят как се лови и колко е капризна реката.Не отчитат колко унищажават токаджии,мрежари,бомбаджии.Преди седмица бях на "тръбата" при с.Бръшлен ако щете вярвайте но по едно време Дунава почерня от корморани,имаше и пеликани и други рибоядни птици.Настана такъв пир че не мога да го опиша.Дали колегата е извадил за три дена толкова риба колкото изядоха птиците за два часа,не вярвям.И хайде стига сте писали глупости а оставете момчето да си лови рибата защото това го умее.
Е това обяснявах и аз - който не е ходил по Дунав, той не знае за к'во иде реч там....
И на всичкото отгоре колегата tenesista_ каза какво е станало с рибата....
А за платените(там дето рибата е повече от водата) не говоря - 1 път съм ходил-повече не отивам, няма тръпка, няма кеф...само хвърляш-вадиш. Все едно в нас в аквариума. Шарани вадиш, ама един 3кг дунавски е за предпочитане пред един 6-7кг шаран на платено.....
Айде стига сме спамили темата на колегата.....Чакаме Дунавски скобари 4

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
БРАВО!!!djokoriboloveca написа:До tenesista,колега направи още репортажи,4,5,6 колкото времето позволява.Затвори устата на тези мухльовци които ходят само на платено(и са се научили да пускат рибата защото нямат пари да я платят) и никога не са стъпвали на р.Дунав.И не знаят как се лови и колко е капризна реката.Не отчитат колко унищажават токаджии,мрежари,бомбаджии.Преди седмица бях на "тръбата" при с.Бръшлен ако щете вярвайте но по едно време Дунава почерня от корморани,имаше и пеликани и други рибоядни птици.Настана такъв пир че не мога да го опиша.Дали колегата е извадил за три дена толкова риба колкото изядоха птиците за два часа,не вярвям.И хайде стига сте писали глупости а оставете момчето да си лови рибата защото това го умее.
Е това обяснявах и аз - който не е ходил по Дунав, той не знае за к'во иде реч там....
И на всичкото отгоре колегата tenesista_ каза какво е станало с рибата....
Айде стига сме спамили темата на колегата.....Чакаме Дунавски скобари 4

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
Абе, пичове, ама вие наистина изобщо не разбирате за какво иде реч
Много, ама много тъжно е това! Не само в контекста на темата за риболова, а и по принцип!
Аз лично много се надявам, колегата пуснал темата да се вслуша в поста на indalo.
Защото човека го е казал съвсем човешки - без да дава определения, без да обижда, без да се прави на велик.
За разлика от други, изцвъкали се в темата..
АЙде....със здраве!

Много, ама много тъжно е това! Не само в контекста на темата за риболова, а и по принцип!
Аз лично много се надявам, колегата пуснал темата да се вслуша в поста на indalo.
Защото човека го е казал съвсем човешки - без да дава определения, без да обижда, без да се прави на велик.
За разлика от други, изцвъкали се в темата..

АЙде....със здраве!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
-
- научил се да хвърля

+1djokoriboloveca написа:До tenesista,колега направи още репортажи,4,5,6 колкото времето позволява.Затвори устата на тези мухльовци които ходят само на платено(и са се научили да пускат рибата защото нямат пари да я платят) и никога не са стъпвали на р.Дунав.И не знаят как се лови и колко е капризна реката.Не отчитат колко унищажават токаджии,мрежари,бомбаджии.Преди седмица бях на "тръбата" при с.Бръшлен ако щете вярвайте но по едно време Дунава почерня от корморани,имаше и пеликани и други рибоядни птици.Настана такъв пир че не мога да го опиша.Дали колегата е извадил за три дена толкова риба колкото изядоха птиците за два часа,не вярвям.И хайде стига сте писали глупости а оставете момчето да си лови рибата защото това го умее.
Живей за днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде.
Spinning Fishing 2012
http://vbox7.com/play:63869c37d5" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2013
https://www.youtube.com/watch?v=gkhr7vv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2012
http://vbox7.com/play:63869c37d5" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2013
https://www.youtube.com/watch?v=gkhr7vv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
+ всички които знаят що е Дунавски риболовdjokoriboloveca написа:До tenesista,колега направи още репортажи,4,5,6 колкото времето позволява.Затвори устата на тези мухльовци които ходят само на платено(и са се научили да пускат рибата защото нямат пари да я платят) и никога не са стъпвали на р.Дунав.И не знаят как се лови и колко е капризна реката.Не отчитат колко унищажават токаджии,мрежари,бомбаджии.Преди седмица бях на "тръбата" при с.Бръшлен ако щете вярвайте но по едно време Дунава почерня от корморани,имаше и пеликани и други рибоядни птици.Настана такъв пир че не мога да го опиша.Дали колегата е извадил за три дена толкова риба колкото изядоха птиците за два часа,не вярвям.И хайде стига сте писали глупости а оставете момчето да си лови рибата защото това го умее.

Още веднъж

+1Младенов_78 написа:Май на много от "големите разбирачи" и велики риболовци им се разлупкаха сърчицата при вида на пълните живарници в 3 поредни излета.Ееейй завистта е много лоша работа ше знаете.
И от безсилия почват да пишат отново и отново за норми и закони,и да се правят и от бога по светци.Аре престанете с простотията,с 1 въдица няма да наруши рибния баланс в Дунав.Други са виновни за състоянието му.Ама на тях не смеете да скачате като ги видите с лодките с мрежи,бомби и т.н.,Само пред компа сте велики.
Как па не го питахте момчето първо дали е задържал всичката риба и тогава да почвате да плюете собствената си завист и жлъч отгоре му. Направо жалка картинка.
Аре много здраве.
Чакам- Дунавски скобари 4
-
- научил се да хвърля
Бравос, колега
,но би ли казал бялата мряна на каква стрьв кьлве най-добре 

-
- ще става разбирач
бял червей 6 номер кука и навътре колкото можеш. Пробвай и на кашкавал!!!
- mitko ribara
- ще става разбирач
Братленце евала ти си ги разкатал!.! 

Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
като си почнал да отваряш очите ..поне и кажи мястото за да видиш тогава за какво иде реч..като гледам брега кадето ловиш това сигурно е някои остров..защото въобще не ми прилича на дунава ....???tenesista_ написа:бял червей 6 номер кука и навътре колкото можеш. Пробвай и на кашкавал!!!

- Румен Александров
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Аз това говоря от дни..... ,но обещавам да ви покажа в близко време как го правя аз...ribolovcho написа:като си почнал да отваряш очите ..поне и кажи мястото за да видиш тогава за какво иде реч..като гледам брега кадето ловиш това сигурно е някои остров..защото въобще не ми прилича на дунава ....???tenesista_ написа:бял червей 6 номер кука и навътре колкото можеш. Пробвай и на кашкавал!!!
-
- сериозен играч
+1djokoriboloveca написа:До tenesista,колега направи още репортажи,4,5,6 колкото времето позволява.Затвори устата на тези мухльовци които ходят само на платено(и са се научили да пускат рибата защото нямат пари да я платят) и никога не са стъпвали на р.Дунав.И не знаят как се лови и колко е капризна реката.Не отчитат колко унищажават токаджии,мрежари,бомбаджии.Преди седмица бях на "тръбата" при с.Бръшлен ако щете вярвайте но по едно време Дунава почерня от корморани,имаше и пеликани и други рибоядни птици.Настана такъв пир че не мога да го опиша.Дали колегата е извадил за три дена толкова риба колкото изядоха птиците за два часа,не вярвям.И хайде стига сте писали глупости а оставете момчето да си лови рибата защото това го умее.
Поздравления колега!!!
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!