iliaka
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- научил се да хвърля
iliaka
Здравейте на вси4ки,имам един елементарен въпрос но все пак щеми е от полза!Телескоп води се карбон,марка-GRAPHOMAGIC- 7м. и струва около 60лв. стува ли си, ако ли не дайте ми съвет за тези пари + 20лв какво даси взема?Дължината да е 6-7 метра.Ако нещо несъм написал където трябва и съм пратил, моля за извинение и приемам критики зада се коригирам.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Здравей колега. За тези пари ще тежи телескопа. Препоръчвам ти да си вземеш 6м. Ще е по-лек и по-евтин от 7цата
Успех
Успех
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Колега хвърли един поглед на това: http://www.fishing-mania.com/ads/view_ad.php?id=2330
Разпъвах веднъж такъв, за цената му ми се видя перфектен. За съжаление не мога да ти дам повече инфо, но ако някой от колегите е ловил с такъв, може да даде повече инфо
Разпъвах веднъж такъв, за цената му ми се видя перфектен. За съжаление не мога да ти дам повече инфо, но ако някой от колегите е ловил с такъв, може да даде повече инфо
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател