Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Има ли го още водоема до Петрич(селото)
Модератор: Paublo_Eskobar
Има ли го още водоема до Петрич(селото)
Здравейте,преди години ходих редовно до водоемчето до село Петрич,Соф.Област.Имаше хубава щука,червенопер,а и по реката можеш де се пробваш.Та въпроса ми е,платено ли е,ако да,колко,има ли риба и то каква...Предварително Благодаря...
Re: Има ли го още водоема до Петрич(селото)
Баце,гледайки тоя аватар на хората им е трудно да мислят за риболов 

TICA FAN
Колега,за с.Петрич посока Горна Малина ли питъш.Или за с.ПЕТРЪЧ Костинбродско. 

това за аватара е много вярно 

- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Ако става дума за гьола на баластерната има го и дава щука дребна.Чат пат лин и червеноперка. А по реката има мряна червеноперка и кефал. абе бива да се разходиш. Успех
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тоя аватар ме кара да скоча в монитора на компа
Ако знаш тая кака на какво кълве и къде казвай 

...Палавници...придържайте се към темата моля...че пращам каката да ви нашляпа... 

...............и мен и мен и меннннннннpechoto написа:......че пращам каката да ви нашляпа...

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
здравейте , и аз мисля да се разходя до този водоем .някои може ли да ми каже как е положението там.има ли рба и каква -чух че имало добри щуки и червеноперка
Щука има, предимно дребна, макар че в гьола живеят и едри екземпляри. Проблемът е, че площта е малка и през уикенда е пълно с тападжии, опъват по 10-12 въдици и трябва да им мяташ между тапите.buda1986 написа:здравейте , и аз мисля да се разходя до този водоем .някои може ли да ми каже как е положението там.има ли рба и каква -чух че имало добри щуки и червеноперка
Аз ходих в началото на септември покрай цър-пър и глът-глът
. Много плитък, много и много яки водорасли. Дребен слънчак и червеноперки. Един по-млад колега си ги събираше в торбичка, червеноперките де ...
Дори да бяха мерни, от там риба не - тази която извадих дъхаше на тиня доста. За щука също чух, че има, и че вадят ... но не съм видял с очите си. Сега като са паднали водораслите не знам как е ...

Дори да бяха мерни, от там риба не - тази която извадих дъхаше на тиня доста. За щука също чух, че има, и че вадят ... но не съм видял с очите си. Сега като са паднали водораслите не знам как е ...