Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Искър - всичко за и по реката
Около с.Реброво някой ловил ли е риба.
Пропуснах риболова до с. Писарово по ред причини,става въпрос за р.Искър а не за старите корита до промивната.От събота имах информаця че е пълно с хора просто няма място да застанеш като хората,приятел ми звъна в неделя да сподели че е имало някакви момци които дарачели между на хората плувките просто страшна картинка.Затова се отказах посетих друга река.
-
- новобранец
Колеги, споделете нещо за Роман. Не може да не е почнал риболова там, не бъдете толкова скромни. В неделя мисля да отида, но не знам как е положението. Благодаря ви предварително!
колега има някакав риболов,но ма приливи и отливи всичко е до ден.В неделя и аз мисля да ги пробвам наслука 

- Menkata
- фен клуб-скобар
Колега ако не ми повярваш и все пак се излъжеш да идеш на вира на Роман информацията е че Електротехниците са минали през вира и са го обезрибили.Няма какпчица живот в него.Предната седмица имаше риба сега няма кьораво рибе.Изродска работаyuzo написа:колега има някакав риболов,но ма приливи и отливи всичко е до ден.В неделя и аз мисля да ги пробвам наслука

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
повечето хора си мислят че ги лъжеме и нарочно не даваме инфо...но картинката по река искър е плачевна..само там кадето енергото не са минавали има шанс..но това са много редки места..почти нулеви...

- Стефан Георгиев
- новобранец
Прави са колегите сега се връщам от р.Искър бях в района на Пелово после и на Староселци едно чукване нямам както аз така и колегите около мен явно всичко е обезрибено и накрая си загубих ситото на Староселци.Трагедията е пълна Ел.техниците действат безотказно.
- yaata
- фен клуб-скобар
Аз пък днес се върнах също от Роман - едно скуби около 0.5 и това е за цял ден - и на плувка и на фидер.Рибите са се изпарили като от удар от ток май
. Де..а и гадовете. Дано се оправи това положение по всички реки, иначе тежка зима ни чака. 

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
-
- фен клуб-скобар
Съобщиха за рекордно ниско ниво на дунава на места с 2 метра под нормалното, дали това не е една от причините за положението по реката.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

днеска реката беше идеална и като ниво и като цвят но риба нема ,от карулково до роман обиколихме всички добри места нема пипане
- divaka_besen
- фен клуб-скобар
аз по карлуково се отказах да ходя, колеги, там работата е много зле, няма и пипане, според мен рибата е към дунава, след всички бентове, вецове и прочие
риба си има в реката,но тази година не калве на обичайните места кадето обикновенно става масова сеч и всеки прибира по 10,15 да дори и по 20кг риба за един излет няма да споменавам местата всеки в този форум ги знае.Рибата е в спокоини и далбоки вирове далеч от населени места кадето не е изтормозена надрана и нее облачена с 220:) това е от мен.поздрави 

Дано да е си е там.yuzo написа:риба си има в реката,но тази година не калве на обичайните места кадето обикновенно става масова сеч и всеки прибира по 10,15 да дори и по 20кг риба за един излет няма да споменавам местата всеки в този форум ги знае.Рибата е в спокоини и далбоки вирове далеч от населени места кадето не е изтормозена надрана и нее облачена с 220:) това е от мен.поздрави
- mitko ribara
- ще става разбирач
Колеги ако има нещо мога да ви давам инфо за раиона на София....и за роман имам наблудения но тук в софия дето минава реката ми е близо и често обикалям.
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
-
- научил се да хвърля
в неделя бях на Червен бряг от тъмно до 11ч само две скобарета от 10-15 човека който ги виждах.От там газ за Брегаре на разознаване там
ловеха по някоя риба мурунаж и скобар.Но най лошо че нямаше места там повечето ловяха на троика имаше и на стръв. От някаде бях чул че ше променят наредбата може и да са я променили незнам. Но ние съвесните риболовци трява да направим нещо да ги спрем тия месари
покаджий и троикаджий,мрежари че от хората който трява да упражняват контрол няма и помен поздрави

ловеха по някоя риба мурунаж и скобар.Но най лошо че нямаше места там повечето ловяха на троика имаше и на стръв. От някаде бях чул че ше променят наредбата може и да са я променили незнам. Но ние съвесните риболовци трява да направим нещо да ги спрем тия месари
покаджий и троикаджий,мрежари че от хората който трява да упражняват контрол няма и помен поздрави