Суходол 14.05.2011

Модератори: bobopeli, sapuna

jonik
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Суходол 14.05.2011

Мнение от jonik »

В събота опитах за първи път да ловя на щека. Решихме да е Суходол. Справих се горе долу. Излизаха главно слънчаци, епизодични каракуди и още по-епизодични шарани. Бях с жената и още двама приятели. Единия ловеше на фидер където излезе и най голямата риба за деня. Ето и малко снимки:
Изображение
Изображение
Бобсъна
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Фидера м/у 2-3 кг:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аз
Изображение
Жената:
Изображение
Изображение

Шарана на фидер се хвана на сладка царевичка дипната в Solar Quench. Кука 12ка на Камсан Animal, повод 5лб на Дренън
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Суходол 14.05.2011

Мнение от ramcho_gazara »

Браво :!: :!: :!: Добър излет :drinkers:
Vankata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vankata »

jonik написа:В събота опитах за първи път да ловя на щека. ...
Честито сефте :smt023 и все повече и все по-успешни излети :drinkers: Поздравления за хубавия риболов :drinkers:
tisho_9610
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tisho_9610 »

Браво добър риболов си направил.
Аватар
leeds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от leeds »

Браво за релийза....аз бях в неделя,риболова беше повече от задоволителен,бях точно пред храстите .Но ми направи много лошо впечатление един колега който хвана повече от 7-8 шарана и накрая просто си ги сложи в багажника.Та молбата ми е точно към такива ненаяли се "МЕСАРИ" ...колеги това,че сте платили 7 лв такса не означава че трябва да да вземете всичката уловена риба много над допустимите 5кг .Много хора плащаме не само такса 7 лв, но и даваме много по толкова за захранки и стръв.Все пак риболова е хоби и спорт там сме за удоволствие.За мен самия най голямо удоволствие ми доставя, когато преключи риболова да да изсипя живарника обратно пред озадачените погледи на такива екземпляри като по горе споменатия.
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

:P Е аз минах следобяд,щото работих,но 2 часа разходка вечерна с фотото-новото,е как снима :arrow: Изображение тия са такъмите на един пич от княжевоИзображение Изображениетая снимка е за гледане много яка :D Изображение та риболов имаше на края в шаварите на дребни шаранчета :P
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

leeds написа:За мен самия най голямо удоволствие ми доставя, когато преключи риболова да да изсипя живарника обратно пред озадачените погледи на такива екземпляри като по горе споменатия.
Бих ти казал евалата, ако беше изсипал живарника в някоя от близките реки, но щом си ги върнал обратно - ще си замълча.. А относно това, дали ще върнеш уловената риба на платен гьол обратно - за мен лично няма никакво значение..има толкова много реки, в които няма риба, и всяка една пусната там, би донесла живот на хиляди още други...
Иначе колеги поздравления за риболова, щом на най-хубавото място сте хванали толкова малко риба, значи съвсем е привършила пуснатата наскоро..
iv4o_pif4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от iv4o_pif4o »

Чудесен излет колеги.
Поздрави.
Аватар
leeds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от leeds »

jasonsmith написа:
leeds написа:За мен самия най голямо удоволствие ми доставя, когато преключи риболова да да изсипя живарника обратно пред озадачените погледи на такива екземпляри като по горе споменатия.
Бих ти казал евалата, ако беше изсипал живарника в някоя от близките реки, но щом си ги върнал обратно - ще си замълча.. А относно това, дали ще върнеш уловената риба на платен гьол обратно - за мен лично няма никакво значение..има толкова много реки, в които няма риба, и всяка една пусната там, би донесла живот на хиляди още други...
Иначе колеги поздравления за риболова, щом на най-хубавото място сте хванали толкова малко риба, значи съвсем е привършила пуснатата наскоро..
За мен риболова е спорт и удоволствие..водоемите не ги деля на платени и свободни.
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
lusienn

Мнение от lusienn »

leeds написа:Браво за релийза....аз бях в неделя,риболова беше повече от задоволителен,бях точно пред храстите .Но ми направи много лошо впечатление един колега който хвана повече от 7-8 шарана и накрая просто си ги сложи в багажника.Та молбата ми е точно към такива ненаяли се "МЕСАРИ" ...колеги това,че сте платили 7 лв такса не означава че трябва да да вземете всичката уловена риба много над допустимите 5кг .Много хора плащаме не само такса 7 лв, но и даваме много по толкова за захранки и стръв.Все пак риболова е хоби и спорт там сме за удоволствие.За мен самия най голямо удоволствие ми доставя, когато преключи риболова да да изсипя живарника обратно пред озадачените погледи на такива екземпляри като по горе споменатия.
Кои храсти :?:
Тези лиИзображение тука ловяха тези хора :arrow: Изображение Изображение имаха по 1 шаранче и кленчета 2 и слънчаци,като минах към 7,и един скъса пред тях един шаран :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
НИКИ ДОНЧЕВ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от НИКИ ДОНЧЕВ »

jonik написа: Изображение
Жорка как си се барнал в тон с щеката :lol:Евала,изгорее :lol:
Изображение
Аватар
Naiden71