Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Суходол 14.05.2011
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Суходол 14.05.2011
В събота опитах за първи път да ловя на щека. Решихме да е Суходол. Справих се горе долу. Излизаха главно слънчаци, епизодични каракуди и още по-епизодични шарани. Бях с жената и още двама приятели. Единия ловеше на фидер където излезе и най голямата риба за деня. Ето и малко снимки:

Бобсъна

Фидера м/у 2-3 кг:

Аз

Жената:

Шарана на фидер се хвана на сладка царевичка дипната в Solar Quench. Кука 12ка на Камсан Animal, повод 5лб на Дренън
Бобсъна
Фидера м/у 2-3 кг:
Аз
Жената:
Шарана на фидер се хвана на сладка царевичка дипната в Solar Quench. Кука 12ка на Камсан Animal, повод 5лб на Дренън
-
- ще става разбирач
Re: Суходол 14.05.2011
Браво
Добър излет 

Честито сефтеjonik написа:В събота опитах за първи път да ловя на щека. ...

-
- ще става разбирач
Браво добър риболов си направил.
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Браво за релийза....аз бях в неделя,риболова беше повече от задоволителен,бях точно пред храстите .Но ми направи много лошо впечатление един колега който хвана повече от 7-8 шарана и накрая просто си ги сложи в багажника.Та молбата ми е точно към такива ненаяли се "МЕСАРИ" ...колеги това,че сте платили 7 лв такса не означава че трябва да да вземете всичката уловена риба много над допустимите 5кг .Много хора плащаме не само такса 7 лв, но и даваме много по толкова за захранки и стръв.Все пак риболова е хоби и спорт там сме за удоволствие.За мен самия най голямо удоволствие ми доставя, когато преключи риболова да да изсипя живарника обратно пред озадачените погледи на такива екземпляри като по горе споменатия.
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!

Риболовци.
- jasonsmith
- разбира нещата
Бих ти казал евалата, ако беше изсипал живарника в някоя от близките реки, но щом си ги върнал обратно - ще си замълча.. А относно това, дали ще върнеш уловената риба на платен гьол обратно - за мен лично няма никакво значение..има толкова много реки, в които няма риба, и всяка една пусната там, би донесла живот на хиляди още други...leeds написа:За мен самия най голямо удоволствие ми доставя, когато преключи риболова да да изсипя живарника обратно пред озадачените погледи на такива екземпляри като по горе споменатия.
Иначе колеги поздравления за риболова, щом на най-хубавото място сте хванали толкова малко риба, значи съвсем е привършила пуснатата наскоро..
-
- научил се да хвърля
Чудесен излет колеги.
Поздрави.
Поздрави.
- leeds
- вече хвърля и на тежко
За мен риболова е спорт и удоволствие..водоемите не ги деля на платени и свободни.jasonsmith написа:Бих ти казал евалата, ако беше изсипал живарника в някоя от близките реки, но щом си ги върнал обратно - ще си замълча.. А относно това, дали ще върнеш уловената риба на платен гьол обратно - за мен лично няма никакво значение..има толкова много реки, в които няма риба, и всяка една пусната там, би донесла живот на хиляди още други...leeds написа:За мен самия най голямо удоволствие ми доставя, когато преключи риболова да да изсипя живарника обратно пред озадачените погледи на такива екземпляри като по горе споменатия.
Иначе колеги поздравления за риболова, щом на най-хубавото място сте хванали толкова малко риба, значи съвсем е привършила пуснатата наскоро..
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
Кои храстиleeds написа:Браво за релийза....аз бях в неделя,риболова беше повече от задоволителен,бях точно пред храстите .Но ми направи много лошо впечатление един колега който хвана повече от 7-8 шарана и накрая просто си ги сложи в багажника.Та молбата ми е точно към такива ненаяли се "МЕСАРИ" ...колеги това,че сте платили 7 лв такса не означава че трябва да да вземете всичката уловена риба много над допустимите 5кг .Много хора плащаме не само такса 7 лв, но и даваме много по толкова за захранки и стръв.Все пак риболова е хоби и спорт там сме за удоволствие.За мен самия най голямо удоволствие ми доставя, когато преключи риболова да да изсипя живарника обратно пред озадачените погледи на такива екземпляри като по горе споменатия.

Тези ли

Риболовци.
-
- сериозен играч
- Naiden71
- научил се да хвърля
Той от край време има влечение към Розевото и ЛилатаНИКИ ДОНЧЕВ написа:Жорка как си се барнал в тон с щекатаjonik написа:![]()
Евала,изгорее

Ама и нещо Втален ми се вижда....

Cohiba Fishing
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
нема та да ми говориш ма да не изгоришNaiden71 написа:Той от край време има влечение към Розевото и ЛилатаНИКИ ДОНЧЕВ написа:Жорка как си се барнал в тон с щекатаjonik написа:![]()
Евала,изгорее
![]()
![]()
![]()
Ама и нещо Втален ми се вижда....