Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
deto_g
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболова около Русе

Мнение от deto_g »

Днес от 14.30 до стъмване бяхме на Корабната малко след портала. На фидер и дъно само попчета. Стръв - шарен червей. Дистанция около 50 метра при слабо течение. Една по-свястна риба не се обади. Иначе Дунава си взе подобаващо количество кошнички и олово :mrgreen: Колегите наоколо и те без никакъв резултат :roll: Явно само няколко колеги от форума могат да се похвалят със сериозни успехи и то на определени места, държащи риба. Доколкото разбрах, в момента хитът е Мартен под помпената, ама се пазят местата от 04.00 сутринта :shock: И после гъз до гъз :lol:
Изображение
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

и под Рига вадят хубави скобари на плувка,ама такава смрад няма никаде.
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

deto_g написа:Доколкото разбрах, в момента хитът е Мартен под помпената, ама се пазят местата от 04.00 сутринта :shock: И после гъз до гъз :lol:
В неделя минах от там и не г*з до г*з ами един в/у друг :D Намятали по 4-5 сопи, абе кой колкото има и се чака. Голямата навалица беше от помпената до първата буна и след това никой...М/у другото не се скъсваха да вадят ;) та колко е хит не знам
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

mmirchev71 написа:и под Рига вадят хубави скобари на плувка,ама такава смрад няма никаде.
Смрадта е след канала, а дава преди него по посока на течението.
Изображение
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

svetlens написа:
lfc_boy написа:
svetlens написа:Ето ви малко от неделя
Много добре :D :drinkers: Това да не е секретното местенце на тенесиста?
Не е 8)
Абе с тоя шлеп отзад :D , май на всекиму е ясно мястото вече. Мястото е разсекретено :lol: Въпроса опира до това как се носи 70 кг. риба на гръб 2 км.? :idea: :lol: :lol: :lol:
Ще заякнете много в ръцете май.

Подкрепям колегата mmirchev71 Тя тая тема се превърна във : " ВИЖТЕ МЕ КОЛКО МНОГО ГИ ЛОВЯ И КАКЪВ ГОЛЯМ МАЙСТОР СЪМ", "а пък вие какви балъци и неможачи сте , че не можете да хванете ни една хубава риба".
Незнам си какви тактики и стратегии...пълни глупости. Цялата истина е ,че рибите са се групирали там и сам се убедих, че и на едно просто олово с две куки едната от горе и една от долу се ловят скобари и мрени и то по много.
То хубаво сте се снимали така с чувалите, ама вземете щракнете една снимка как пускате някоя и друга рибка, ей така от кумова срама да видят хорат,че не сте от най големите месари... :finga:
Последно промяна от lfc_boy на Вто Ное 15, 2011 9:08 pm, променено общо 1 път.
Above us only sky
Аватар
largo85
новобранец
новобранец

Мнение от largo85 »

Абе с тоя шлеп отзад :D , май на всекиму е ясно мястото вече. Мястото е разсекретено :lol: Въпроса опира до това как се носи 70 кг. риба на гръб 2 км.? :idea: :lol: :lol: :lol:
Ще заякнете много в ръцете май.

Подкрепям колегата mmirchev71 Тя тая тема се превърна във : " ВИЖТЕ МЕ КОЛКО МНОГО ГО ЛОВЯ И КАКЪВ ГОЛЯМ МАЙСТОР СЪМ", "а пък вие какви балъци и неможачи сте , че не можете да хванете ни една хубава риба".
Незнам си какви тактики и стратегии...пълни глупости. Цялата истина е ,че риби са се групирали там и сам се убедих, че и на едно просто олово с две куки едната от горе и една от долу се ловят скобари и мрени и то по много.
То хубаво сте се снимали така с чувалите, ама вземете щракнете една снимка как пускате някоя и друга рибка, ей така от кумова срама да видят хорат,че не сте от най големите месари... :finga:[/quote]
ЕВАЛА ПИЧ!!!!!
НАЙ-НАКРАЯ :lol:
Изображение
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

:smt023
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

lfc_boy написа:Абе с тоя шлеп отзад :D , май на всекиму е ясно мястото вече. Мястото е разсекретено :lol: Въпроса опира до това как се носи 70 кг. риба на гръб 2 км.? :idea: :lol: :lol: :lol:
Ще заякнете много в ръцете май.:
Колега lfc_boy пробвали го тайното, опа.....не толкова тайното място? ;) :lol: :D Аз мераци за там нямам - едно, че не ми се трамбоват километри пеша и второ, че тайното място целия град го знае и по инфо от друг колега е мазало и там, г*ъз до г*з демек, нещо, което много мразя. Предпочитам да няма навалица, може и да не хвана промишлени количества, ама поне няма да има излишни нерви.....
А иначе изцяло подкрепям колегата mmirchev71 - уж темата е да споделяме къде, как и какво около Русе, а всъщност: бате аз ги лова много, ама ня'а ти кажа къде......абе всеки сам си решава в крайна сметка
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Принципно аз съм виновен за целия този хаус. Виж ти до къде водело споделянето с приятели :D
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

tenesista_ написа:Принципно аз съм виновен за целия този хаус. Виж ти до къде водело споделянето с приятели :D
Ще настане бунт :)
lfc_boy написа:[" ВИЖТЕ МЕ КОЛКО МНОГО ГИ ЛОВЯ И КАКЪВ ГОЛЯМ МАЙСТОР СЪМ", "а пък вие какви балъци и неможачи сте , че не можете да хванете ни една хубава риба".
Преди година и половина, когато се регистрирах във форума темата си беше абсолютно същата каквато е и в момента - явно късно сте го прозрели. Вместо да оплювате пишещите в тази тема, първо се замислете, кога Вие сте издали място, което дава риба, и после съдете хората. 90% от риболовците не търсят рибата, а чакат някой да им каже къде дава.
За съжаление просто такава е реалността и колкото да се разтягат локуми нищо няма да се промени.
Изображение
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Форумите са за тва да си помагаме не ме разбирайте погрешно !!! Но съм далеч от мисълта че форума е пълен само с рибари с любителски билети. Тази година беше първата в която споделям свои излети но може би ще е за последно. И ДА рибите са групирани на определени места Но тва място не е единственото което дава в момента И Не си го слагайте толкова тва са все пак едни скобари :D
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

1 последен съвет от мене спрете да ходите на Мартен и Корабната и броят на капотата ще ви намалее драстично.
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

kasabinho написа: кога Вие сте издали място, което дава риба, и после съдете хората. 90% от риболовците не търсят рибата, а чакат някой да им каже къде дава.
За съжаление просто такава е реалността и колкото да се разтягат локуми нищо няма да се промени.
батка, аз явно не съм "прозрял" нещата във форума.Щото съм от онези дето показват и казват ... Има 300-ста и незнам си колко страници темата. Ако имаш време можеш да се върнеш във времето назад и да видиш,че е споделяно за места с много риба.Но всеки си решава за себе си.
п.п. Работата,не беше в това,че не казвате мястото, а по точно че се правите на големи майстори и, че едва ли не прилагате уникални стратегии захранка и монтажи за да хващате,а другите наоколо не хващали почти нищо. А тя ква била работата.
Above us only sky
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Пич ако тва се отнася за мене В кой от постовете прочете че се правя на майстор? И ДА тази година имам 4 излета там и 4те имам най-много риба като се има в предвид че на най-дашното място бях само веднъж. И ДА тва не е 1та година в която хващам толкова риба просто избягвам да споделям излети и май с право
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Ай спрете са с тез скобари вече а. Осра се цялата тема, да не се чудите пак що е заключена.
Всички знаят кое е мястото. Който иска да ходи да го пробва.

Наслука на всички колеги и споделяйте къде какво дава (ако прецените)!

П.С. От толкова много преподаване (от гранд мастър тийчъри) и дразнения се опорочава насоката на самата тема....
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”