Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболова около Русе
Днес от 14.30 до стъмване бяхме на Корабната малко след портала. На фидер и дъно само попчета. Стръв - шарен червей. Дистанция около 50 метра при слабо течение. Една по-свястна риба не се обади. Иначе Дунава си взе подобаващо количество кошнички и олово
Колегите наоколо и те без никакъв резултат
Явно само няколко колеги от форума могат да се похвалят със сериозни успехи и то на определени места, държащи риба. Доколкото разбрах, в момента хитът е Мартен под помпената, ама се пазят местата от 04.00 сутринта
И после гъз до гъз 

-
- вече хвърля и на тежко
и под Рига вадят хубави скобари на плувка,ама такава смрад няма никаде.
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
В неделя минах от там и не г*з до г*з ами един в/у другdeto_g написа:Доколкото разбрах, в момента хитът е Мартен под помпената, ама се пазят местата от 04.00 сутринтаИ после гъз до гъз

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Смрадта е след канала, а дава преди него по посока на течението.mmirchev71 написа:и под Рига вадят хубави скобари на плувка,ама такава смрад няма никаде.

Абе с тоя шлеп отзадsvetlens написа:Не еlfc_boy написа:Много добреsvetlens написа:Ето ви малко от неделя![]()
Това да не е секретното местенце на тенесиста?

Ще заякнете много в ръцете май.
Подкрепям колегата mmirchev71 Тя тая тема се превърна във : " ВИЖТЕ МЕ КОЛКО МНОГО ГИ ЛОВЯ И КАКЪВ ГОЛЯМ МАЙСТОР СЪМ", "а пък вие какви балъци и неможачи сте , че не можете да хванете ни една хубава риба".
Незнам си какви тактики и стратегии...пълни глупости. Цялата истина е ,че рибите са се групирали там и сам се убедих, че и на едно просто олово с две куки едната от горе и една от долу се ловят скобари и мрени и то по много.
То хубаво сте се снимали така с чувалите, ама вземете щракнете една снимка как пускате някоя и друга рибка, ей така от кумова срама да видят хорат,че не сте от най големите месари...

Последно промяна от lfc_boy на Вто Ное 15, 2011 9:08 pm, променено общо 1 път.
Above us only sky
Абе с тоя шлеп отзад
, май на всекиму е ясно мястото вече. Мястото е разсекретено
Въпроса опира до това как се носи 70 кг. риба на гръб 2 км.?
Подкрепям колегата mmirchev71 Тя тая тема се превърна във : " ВИЖТЕ МЕ КОЛКО МНОГО ГО ЛОВЯ И КАКЪВ ГОЛЯМ МАЙСТОР СЪМ", "а пък вие какви балъци и неможачи сте , че не можете да хванете ни една хубава риба".
Незнам си какви тактики и стратегии...пълни глупости. Цялата истина е ,че риби са се групирали там и сам се убедих, че и на едно просто олово с две куки едната от горе и една от долу се ловят скобари и мрени и то по много.
То хубаво сте се снимали така с чувалите, ама вземете щракнете една снимка как пускате някоя и друга рибка, ей така от кумова срама да видят хорат,че не сте от най големите месари...
[/quote]
ЕВАЛА ПИЧ!!!!!
НАЙ-НАКРАЯ

Подкрепям колегата mmirchev71 Тя тая тема се превърна във : " ВИЖТЕ МЕ КОЛКО МНОГО ГО ЛОВЯ И КАКЪВ ГОЛЯМ МАЙСТОР СЪМ", "а пък вие какви балъци и неможачи сте , че не можете да хванете ни една хубава риба".
Незнам си какви тактики и стратегии...пълни глупости. Цялата истина е ,че риби са се групирали там и сам се убедих, че и на едно просто олово с две куки едната от горе и една от долу се ловят скобари и мрени и то по много.

ЕВАЛА ПИЧ!!!!!
НАЙ-НАКРАЯ

-
- вече хвърля и на тежко
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега lfc_boy пробвали го тайното, опа.....не толкова тайното място?lfc_boy написа:Абе с тоя шлеп отзад, май на всекиму е ясно мястото вече. Мястото е разсекретено
Въпроса опира до това как се носи 70 кг. риба на гръб 2 км.?
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще заякнете много в ръцете май.:

А иначе изцяло подкрепям колегата mmirchev71 - уж темата е да споделяме къде, как и какво около Русе, а всъщност: бате аз ги лова много, ама ня'а ти кажа къде......абе всеки сам си решава в крайна сметка
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
-
- ще става разбирач
Принципно аз съм виновен за целия този хаус. Виж ти до къде водело споделянето с приятели 

Ще настане бунтtenesista_ написа:Принципно аз съм виновен за целия този хаус. Виж ти до къде водело споделянето с приятели

Преди година и половина, когато се регистрирах във форума темата си беше абсолютно същата каквато е и в момента - явно късно сте го прозрели. Вместо да оплювате пишещите в тази тема, първо се замислете, кога Вие сте издали място, което дава риба, и после съдете хората. 90% от риболовците не търсят рибата, а чакат някой да им каже къде дава.lfc_boy написа:[" ВИЖТЕ МЕ КОЛКО МНОГО ГИ ЛОВЯ И КАКЪВ ГОЛЯМ МАЙСТОР СЪМ", "а пък вие какви балъци и неможачи сте , че не можете да хванете ни една хубава риба".
За съжаление просто такава е реалността и колкото да се разтягат локуми нищо няма да се промени.

-
- ще става разбирач
Форумите са за тва да си помагаме не ме разбирайте погрешно !!! Но съм далеч от мисълта че форума е пълен само с рибари с любителски билети. Тази година беше първата в която споделям свои излети но може би ще е за последно. И ДА рибите са групирани на определени места Но тва място не е единственото което дава в момента И Не си го слагайте толкова тва са все пак едни скобари 

-
- ще става разбирач
1 последен съвет от мене спрете да ходите на Мартен и Корабната и броят на капотата ще ви намалее драстично.
батка, аз явно не съм "прозрял" нещата във форума.Щото съм от онези дето показват и казват ... Има 300-ста и незнам си колко страници темата. Ако имаш време можеш да се върнеш във времето назад и да видиш,че е споделяно за места с много риба.Но всеки си решава за себе си.kasabinho написа: кога Вие сте издали място, което дава риба, и после съдете хората. 90% от риболовците не търсят рибата, а чакат някой да им каже къде дава.
За съжаление просто такава е реалността и колкото да се разтягат локуми нищо няма да се промени.
п.п. Работата,не беше в това,че не казвате мястото, а по точно че се правите на големи майстори и, че едва ли не прилагате уникални стратегии захранка и монтажи за да хващате,а другите наоколо не хващали почти нищо. А тя ква била работата.
Above us only sky
-
- ще става разбирач
Пич ако тва се отнася за мене В кой от постовете прочете че се правя на майстор? И ДА тази година имам 4 излета там и 4те имам най-много риба като се има в предвид че на най-дашното място бях само веднъж. И ДА тва не е 1та година в която хващам толкова риба просто избягвам да споделям излети и май с право
Ай спрете са с тез скобари вече а. Осра се цялата тема, да не се чудите пак що е заключена.
Всички знаят кое е мястото. Който иска да ходи да го пробва.
Наслука на всички колеги и споделяйте къде какво дава (ако прецените)!
П.С. От толкова много преподаване (от гранд мастър тийчъри) и дразнения се опорочава насоката на самата тема....
Всички знаят кое е мястото. Който иска да ходи да го пробва.
Наслука на всички колеги и споделяйте къде какво дава (ако прецените)!
П.С. От толкова много преподаване (от гранд мастър тийчъри) и дразнения се опорочава насоката на самата тема....