Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболова около Русе

Мнение от djokoriboloveca »

Бах мааму,то целият град знаел къде е мястото пък само аз останах непросветен за заветното(тайното) място.А като се знае от толкова хора защо само няколко човека ловят риба там,кажете го най-после това място и да се отпусне душата на хората-демек да раатясат.Днес си направихме разходка от 23 помпена през Ряхово,Мартен че на теца.Освен попчета друго нямаше.На теца са си направили и колиба,режат се дърва с бензинопили абе стройна организация за нощният риболов на мряна.Капацитета когото сварихме там каза че между 18.30 и 23ч просто я скъсвале.Излизали парчета от 2 до 2.5-3 кг.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Стига с тия скобари дайте им почивка :D По островите шарани не се ли обаждат ?
ivo_barns
новобранец
новобранец

Мнение от ivo_barns »

kutinchev написа:Ай спрете са с тез скобари вече а. Осра се цялата тема, да не се чудите пак що е заключена.
Всички знаят кое е мястото. Който иска да ходи да го пробва.

Наслука на всички колеги и споделяйте къде какво дава (ако прецените)!

П.С. От толкова много преподаване (от гранд мастър тийчъри) и дразнения се опорочава насоката на самата тема....
Така е колега прав си ма до някъде-в другите теми за Струма,искър и прочие хората споделят всичко па тука си мерим б....е,иначе снощи минах под Рига толова телескопи няма сигурно във всичките рибарски магазини :shock: :shock: :shock:
е от време на време се вадеха и по някоя рибка,погледах малко и си набих камшика.
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Пичове ще се хапете толкова за местата си.

Всеки си има любими места и им знае цаката.Това , че някой не иска да ги сподели си е негов проблем.А ако иска някой може да го попита на ЛИЧНИ.Има много хора (не казвам колеги), които само четат и чакат някой да каже място и да го опоскат.
При нас спинингистите също си има тайни места но ако попитам 90% от хората ще ми кажат къде и как .
Трябва дя се подкрепяме поне тези ,които пишем .
Организирайте си една среща и се разберее , кой , кога и как .

Успех на всички и наслука
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
Whassup
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Whassup »

ivo75 написа:Пичове ще се хапете толкова за местата си.

Всеки си има любими места и им знае цаката.Това , че някой не иска да ги сподели си е негов проблем.А ако иска някой може да го попита на ЛИЧНИ.Има много хора (не казвам колеги), които само четат и чакат някой да каже място и да го опоскат.
При нас спинингистите също си има тайни места но ако попитам 90% от хората ще ми кажат къде и как .
Трябва дя се подкрепяме поне тези ,които пишем .
Организирайте си една среща и се разберее , кой , кога и как .

Абсолютно точен отговор. Надявам се да спрете да се карате вече :D
Аватар
suravia
новобранец
новобранец

Мнение от suravia »

И аз обичам да ходя на места където няма навалица , а в същото време колата да е до газа ми.И да споделя местата няма смисъл защото ще се възползват само тези с лодките а другите ще се дразнят.Ето пример http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... EyNP15LWGk
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

:lol: :lol: :lol: Мисля,че се досещам къде е това.Преди да сложат оня бетон до ЖПлинията,сме ходили до 4-ката с Лада! Сега е трудно и пеша да се ходи-пътя изчезна.
Ако е за там където си мисля де :lol:
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

tenesista_ Слаба работа. Давам прясно инфо от вчера - 3бр. обвити в слуз, излязли без никаква борба.

За тази година зазимявам. Ще пиша догодина - живот и здраве ;)
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Kutinchev тва си е пак постижение На сандровския остров риболова приключи отдавна въобще ако може да се говори за риболов там :D
Аватар
suravia
новобранец
новобранец

Мнение от suravia »

трапера написа::lol: :lol: :lol: Мисля,че се досещам къде е това.Преди да сложат оня бетон до ЖПлинията,сме ходили до 4-ката с Лада! Сега е трудно и пеша да се ходи-пътя изчезна.
Няма верен отговор :(
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

suravia написа:
трапера написа::lol: :lol: :lol: Мисля,че се досещам къде е това.Преди да сложат оня бетон до ЖПлинията,сме ходили до 4-ката с Лада! Сега е трудно и пеша да се ходи-пътя изчезна.
:D :D :D :D
Има има верен одговор,остров ЛЮЛЯКА :D :D :D :D :D :D
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Люляка,хм може. Аз отвътре не го познавам,само отвън
Изображение
Изображение
Изображение Мястото беше идеално за плаж,при това ниво на водата,все още недостъпно откъм "Петров". След сутрешното кафе в къщи пред телевизора,чудесно бюджетно "моренце" след обед-само на няколко литра бензин :lol: Риба се ловеше 50-100м по-надолу.
Изображение

Понякога ни идваха и "гости"
Изображение
А веднъж имаше голямо нападение на такива мушмуроци
Изображение

П.С.-Говоря и показвам в минало време,защото от две години нямам възможност да риболувам.Само зимата излизам в отпуск за 2-3 седмици.
П.С.1-
suravia написа:И аз обичам да ходя на места където няма навалица........... ще се възползват само тези с лодките....
Много са лодкарите,де рибари де туристи :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
лягам си star
събуждам се super star

Аватар
suravia
новобранец
новобранец

Мнение от suravia »

K.KOLEV79 написа:
suravia написа:
:D :D :D :D
Има има верен одговор,остров ЛЮЛЯКА :D :D :D :D :D :D
Да правилно.Само сподели кои издаде?
А на мястото на първата снимка на колегата (трапера)даваше много добра дойца
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

Има има верен одговор,остров ЛЮЛЯКА :D :D :D :D :D :D[/quote]
Да правилно.Само сподели кои издаде?
А на мястото на първата снимка на колегата (трапера)даваше много добра дойца[/quote]
Не са много лудите в русе да знаеш!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Та се чудех :D :D :D :D кой е направил път на острова,ама я виж ти как се издаде :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Не само ленд роувара варви по пясака и гази пресечени месности :wink: :wink: :wink: :wink:
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

ivo75 написа:Пичове ще се хапете толкова за местата си.

Всеки си има любими места и им знае цаката..............
Тук,Иво е адски прав! Местата ОКОЛО Русе (не в Русе) са общоизвестни. Спирате си колата на Безмитна и от там 30-40 мин. "марш на скок" през джунглата и ....
099 - Копие.jpg
099 - Копие.jpg (221.22 KiB) Преглеждано 846 пъти
100 - Копие.jpg
100 - Копие.jpg (220.31 KiB) Преглеждано 846 пъти
101 - Копие.jpg
101 - Копие.jpg (224.36 KiB) Преглеждано 846 пъти
.... сте на местата.

Но нали знаете-ден с ден не си приличат! Днес тук има много,утре може едвам да се отърве капото. Ходене му е майката. И пробване! Преди десетина години работих в КТМ-то,на цигара път от 4-та буна.Всяка обедна почивка бях на разузнаване-къде,как,на какво,какво.... И петък не се прибирах а оставах на работа и в 12 като пуснеха химна по радиото,леви леви на позиция.Едвам дочаквах да съмне..... Но не всеки път имаше слука.Няколко санта през нощта като мръдне водата и рибата се измества и тя. Цяла седмица на такова място,каквото показва Тенесиста излизаха скобари,а аз като отидох само удари и късане два часа.Докато се усетя,че е мряна :shock: -на15-20 метра от брега в тихо обратно течение :shock:
И да каже някой-"тука вчера хванах толкова и такава риба,на такава стръв,на такъв монтаж и т.н."-каква Ви е гаранцията,че утре като отидете и Вие ще имате същия успех!
Ще споделя една случка,а изводите си ги правете сами!
Есен.Бях под Моста,даваше много мряна на "оранжев и жълт бял червей",който се продаваше само в магазина на бл."Енергетик".Засякохме се с един познат,който беше с автобуса и на връщане го взех при мен в колата. Та стигаме в квартала,разтоварва си човека багажа и ми вика да почерпи в кварталната кръчма по коняк.ОК. викам и влизаме-той с раницата и въдиците.Да ама рибата още жива и торбата шумулка и мърда. И от съседната маса някакъв младеж,явно рибар се заинтересува-какво,къде на какво? И моя (вече на втори коняк)като почна-"..идваме от Пиргово,на пристанището...от Сашо полицая купуваш една захранка черна като пластелин и направо я слагаш на оловото...наронваш си стиропорени топчета и ги накисваш в счукан чесън...нанизваш го на куката над лопатката...на голяма кука и дебел конец не взема №14 и 0,20 максимум...и като отидеш гледай дупките където са били забити колчетата..." А аз само гледах телевизора :mrgreen:

Януари се връщам за 20 дена и ако няма ледоход съм по буните с калъчката :wink:
Последно промяна от трапера на Пет Ное 18, 2011 4:38 pm, променено общо 2 пъти.
лягам си star
събуждам се super star

Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”