Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Огоста???
Модератор: Кърцата
-
- новобранец
- ceno cenov
- разбира нещата
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Софрониево ми е селото и за тая река знам сички по хубави места колегата говори за под понпената станциа по надоло малко след бързея има добри места в бързея излиза добар клен на скакалец без плувка на воблерче и на бяла блесна клатушката е за предпочитане .Иначе след бента 200 метра някаде има едно по добро место там е кам 2 3 метра и се лови сом мрена щтуки каракуди червеноперки абе мн видове риба сега мн ловат там. Към съседното село Бутан има една месност тя се пада между двете села киатрата и викат там е наи дълбокиа вир и съшо се лови мн щуки и клен и в барзея преди кятрата иначе аз съшо ходя и в другите селач Хърлец и Гложене там реката е по дълбока

- ceno cenov
- разбира нещата
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
е попринцип аз там сом не ловя но много от селото ходят и си ловат аз преди 2 години хванах на блесна един кам 4 кг и един миналата година на жабе ама по малак към 2 кг иначе месните ловят главно щуки клен бяла риба мн каракуда и сом .Но както насякаде си има и бракониери едни съседи зимат ток от понпената станция и бият рибата с ток и с бомби с мрежи не но пак си има риба