Огоста???

Модератор: Кърцата

Аватар
maver13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Огоста???

Мнение от maver13 »

Колеги споделете нещо за риболова на плувка на Огоста около Оряхово, Мизия или некъде в района :?:
aide nasluka
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Виктор71 »

Колега бях на реката миналата седмица . положението около софрониево е лошо водата е много малко и почти не кълве .е поне на мене . ходих от широкото на хаиредин до оряхово и нищо . според мене просто нивото и е много ниско . това е от мене успех
Бъдете здрави за риболов
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Виктор71 »

Колеги отивам събота и неделя на ОГОСТА при софрониево има понпена станция . преди нея нивото на реката е дълбоко след нея логично се разлива. кажете как да излъжа некоя риба че на река нищо не мога да хвана. дали да зема мач. или спининг. :prayer: :prayer: :prayer:
Бъдете здрави за риболов
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Виктор71 »

КОЛЕГИ никой нищо ли няма да каже за ОГОСТА
Бъдете здрави за риболов
mario_valeriev
новобранец
новобранец

Мнение от mario_valeriev »

мъртвило отвсякъде, капото е в кърпа вързано :evil:
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Виктор71 »

Мисля си да опитам на блесна и на рибета за хишник дали ще се обади .
Бъдете здрави за риболов
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Водорасли като килим, вода малко и с температура около 27-8 гр. Преценяваите сами. Но то навсякъде е същото, така че избора е без значение :(
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Виктор71 »

мерси за инфото но мисля да пробвам три една помпена където е дълбоко и сенчесто . незнам дали на блесни или на мухи или на нещо като пчели скакалци доста мисля да импровизирам . понеделник ще пиша .
Бъдете здрави за риболов
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

като говорим за Огоста знаете ли какво е положението там,че мисля да ходя към Берковица,че там имам роднини и мисля да опитам!
То риба има ама водата е повече.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Софрониево ми е селото и за тая река знам сички по хубави места колегата говори за под понпената станциа по надоло малко след бързея има добри места в бързея излиза добар клен на скакалец без плувка на воблерче и на бяла блесна клатушката е за предпочитане .Иначе след бента 200 метра някаде има едно по добро место там е кам 2 3 метра и се лови сом мрена щтуки каракуди червеноперки абе мн видове риба сега мн ловат там. Към съседното село Бутан има една месност тя се пада между двете села киатрата и викат там е наи дълбокиа вир и съшо се лови мн щуки и клен и в барзея преди кятрата иначе аз съшо ходя и в другите селач Хърлец и Гложене там реката е по дълбока
Изображение
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Митак верно че се лови щука под бента но не и сега. За сом целенасочено да се търси по Огоста аз смятам за несериозно!!!
Шаран се е ловил но преди големите горещини. То по това време сом и аз хванах на врачанския язовир, колкото и да не му се вярва на някои :wink:
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

е попринцип аз там сом не ловя но много от селото ходят и си ловат аз преди 2 години хванах на блесна един кам 4 кг и един миналата година на жабе ама по малак към 2 кг иначе месните ловят главно щуки клен бяла риба мн каракуда и сом .Но както насякаде си има и бракониери едни съседи зимат ток от понпената станция и бият рибата с ток и с бомби с мрежи не но пак си има риба
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”