Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Моята еднометрова щука
-
- разбира нещата
Re: Моята еднометрова щука
Време е да си вземеш кантар,който тегли до повече кила
Прекрасна щука!

Прекрасна щука!
Четири страници поздравления, но пък и трофея си заслужава. Не ме сдържа - трябва да се присъединя. Особенно пък щом си я изскубал на воблер. Това е истинския риболов на щука. Браво.
Понеже често има спорове между колегите къде колко голяма може да стане щуката, много бих искал да отговориш на един въпрос. Като гледам снимката, гьола изглежда малък. Ясно е, че местоположението му няма място в общия форум, но би ли го сравнил по големина с някой общоизвестен. И според тебе, ако имаш наблюдения разбира се, каква риба от водоема изхранва тоя гад. Улавял съм трикилограмова в локва с размера на апартамента ми, но по-големи - единствено в сериозни по големина водоеми и в Дунава. Винаги ми е било любопитно какви са минималните условия да има десятка в някой водоем.
Поздрави отново за чудесния улов.
Понеже често има спорове между колегите къде колко голяма може да стане щуката, много бих искал да отговориш на един въпрос. Като гледам снимката, гьола изглежда малък. Ясно е, че местоположението му няма място в общия форум, но би ли го сравнил по големина с някой общоизвестен. И според тебе, ако имаш наблюдения разбира се, каква риба от водоема изхранва тоя гад. Улавял съм трикилограмова в локва с размера на апартамента ми, но по-големи - единствено в сериозни по големина водоеми и в Дунава. Винаги ми е било любопитно какви са минималните условия да има десятка в някой водоем.
Браво браво и пак браво ...
Честно да ти кажа колега,като гледам и кръвта ми закипява....и ми идва да си взема един болничен и да не спра да обикалям по водоемите ...
Прекрасна щука .......

Честно да ти кажа колега,като гледам и кръвта ми закипява....и ми идва да си взема един болничен и да не спра да обикалям по водоемите ...
Прекрасна щука .......

- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Невероятен крокодил за България, направо много му се кефя! Поздравления, а още по- големи адмирации за това, че отново си я дарил със свобода!
И все пак наистина ще ми е интересно и на мен без да назоваваш името на водоема, където улови еднометровата красавица, да отговориш на въпросите на колегата Arol.
И все пак наистина ще ми е интересно и на мен без да назоваваш името на водоема, където улови еднометровата красавица, да отговориш на въпросите на колегата Arol.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
Да кажем, колкото коя да е баластриера около София, не от най-големите, разбира се. Ихтиофауната е също напълно съпоставима.Arol написа:Четири страници поздравления, но пък и трофея си заслужава. Не ме сдържа - трябва да се присъединя. Особенно пък щом си я изскубал на воблер. Това е истинския риболов на щука. Браво.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Докторе, дълго мислих как да напиша поста си и ето:
Да хванеш такава риба, на свободен водоем и да напишеш само това, като сводка за нивото на р.Дунав
!
!
Иначе за пускането - само адмирации. И аз за себе си вече съм решил да пускам всички големи щуки, ама тази година те решиха да ме подминат
!
А за това :
А колко щукари има, там вече нещата направо са несъпоставими
!
Чудесна щука си хванал, чак ти завидях малко.
Да хванеш такава риба, на свободен водоем и да напишеш само това, като сводка за нивото на р.Дунав

Нямаше ли някакви емоции, та такива риби Св.Никола ги изпраща на избрани свои любимци и то само по веднъжД-р Флекс написа:Днес, около 1000 часа, на спининг, 270 см Mikado Blackdraft II MH, Abu Soron STX 40, 16 либри Pezon&Michel, повод FC 0.35 Pezon&Michel, Cultiva Rip'n Minnow воблер:

Иначе за пускането - само адмирации. И аз за себе си вече съм решил да пускам всички големи щуки, ама тази година те решиха да ме подминат

А за това :
Около София има баластриери по два км дълги и по 40 м дълбоки.Д-р Флекс написа:Да кажем, колкото коя да е баластриера около София, не от най-големите, разбира се. Ихтиофауната е също напълно съпоставима.
А колко щукари има, там вече нещата направо са несъпоставими

Чудесна щука си хванал, чак ти завидях малко.
Колега,G.Petkov написа:Докторе, дълго мислих как да напиша поста си и ето:
Да хванеш такава риба, на свободен водоем и да напишеш само това, като сводка за нивото на р.Дунав!
Нямаше ли някакви емоции, та такива риби Св.Никола ги изпраща на избрани свои любимци и то само по веднъжД-р Флекс написа:Днес, около 1000 часа, на спининг, 270 см Mikado Blackdraft II MH, Abu Soron STX 40, 16 либри Pezon&Michel, повод FC 0.35 Pezon&Michel, Cultiva Rip'n Minnow воблер:!
Иначе за пускането - само адмирации. И аз за себе си вече съм решил да пускам всички големи щуки, ама тази година те решиха да ме подминат!
...
и аз дълго мислех, как да отговоря, и ето какво ще кажа: усещането беше като да се разминеш с експресен влак на неохраняем прелез, или като това, на дуел съперника ти да стреля пръв, и пистолета му да засече

Ама от предното стъкло ли го гледаш или в огледалото?Д-р Флекс написа:Колега,
и аз дълго мислех, как да отговоря, и ето какво ще кажа: усещането беше като да се разминеш с експресен влак на неохраняем прелез...
- nicky_and1
- новобранец
Поздравления и от мен за улова и евала за пускането му.
Само да вметна - без никакви лоши чувства и заядлици, че мен специално по- ми допада как дърпа половин килограмова щука на мухарката отколко затърмъчен 40 килограмов толстолоб (сигурно щото не съм хващал на търмък и не познавам чувството)
Само съм слушал за такива бракониерски подвизи - надявам се и при тебе да е така
Поздрави отново
Само да вметна - без никакви лоши чувства и заядлици, че мен специално по- ми допада как дърпа половин килограмова щука на мухарката отколко затърмъчен 40 килограмов толстолоб (сигурно щото не съм хващал на търмък и не познавам чувството)
Само съм слушал за такива бракониерски подвизи - надявам се и при тебе да е така

Поздрави отново
Браво колега много красива щука ... много добър улов !!!