Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Скорпионката ми роди! Какво да правя?
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Скорпионката ми роди! Какво да правя?
Колеги,дайте един акъл. Някой гледал ли е скорпиони. Не намирам много инфо из нета на темата и викам,чай да питам тук, дали няма някой, който знае нещо. Не се шегувам, наистина си имам бебета
))

-
- разбира нещата
Гледал съм императорски скорпион 10 години но не е имал малки... ето това знам:
След като бебетата сами слизат от гърба на майката и започват да се хранят с подходящи по размер малки щурчета Майката също ги храни с хванати и разкъсани от нея насекоми. За препоръчване е да не отделяте бебетата от майката, защото така шансовете им за оцеляване ще са по-високи, а риска от канибализъм е малък.
След като бебетата сами слизат от гърба на майката и започват да се хранят с подходящи по размер малки щурчета Майката също ги храни с хванати и разкъсани от нея насекоми. За препоръчване е да не отделяте бебетата от майката, защото така шансовете им за оцеляване ще са по-високи, а риска от канибализъм е малък.

- CERRUTI
- сериозен играч
Ами честито...на един колега бебе момченце му се родило тука колегата-скорпиончета....Честито..
Аз поне мисля че ти трябва да си храниш майката пък тя сама ще се погрижи за малките.
А да те питам-как е забременяла майката?дане би и таткото да е в терариума(не съм сигурен но ако е там може да ги изяде...)
Аз поне мисля че ти трябва да си храниш майката пък тя сама ще се погрижи за малките.
А да те питам-как е забременяла майката?дане би и таткото да е в терариума(не съм сигурен но ако е там може да ги изяде...)
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч