Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

berkley cherrywood pro spin
Модератори: Павел Иванов, sestrata
berkley cherrywood pro spin
Здравейте и от мен.Харесал съм си тази пръчка berkley cherrywood pro spin.Не мога да реша 2.40 8-25гр. или 2.70 9-28гр.Ще ловя предимно на Дунав.За влакно съм се спрял на sunline super pe 15 lb.Моля посъветвайте ме за макара около 60-70 лв.Благодаря предварително.
- eroucma
- разбира нещата
Re: berkley cherrywood pro spin
Колега и аз се питах същият въпрос преди месец някъде и получих това за отговор http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=62
И да ти кажа чесно прави бяха колегите, това е най- доброто за парите си.
И да ти кажа чесно прави бяха колегите, това е най- доброто за парите си.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Не е ли лека за тази пръчка.2.70 sestrata я балансира с 4000
- eroucma
- разбира нещата
Колега аз ти показах марката и моделът, които мисля че ти пасват като бюджет, а за теб оставям да си избереш размерът. Значи макарката я има поне в 2 размера- 2000 и 3000, наистина ще е добре да отидеш с пръчката и да видиш кое по ще ти приляга.
Аз много много от баланс не разбирам, но на мен размерът 2000 ми балансира пръчка 2,70 веднага след халката за закачане на примамката. Моята пръчка е 170 и няколко грама. Така че вади си извод, предполагам че в твоя случай размерът 3000 ще ти свърши работа.
Ааа и сега се сетих колегата radogagov мисля че е със същата пръчка- 2.40 и макарката е Тика Камбрия 2000 и точно по съвет на Сестрата си ги е комплектовал и са в добър баланс, но ако искаш все пак питай и него невярвам да ти откаже консултация
Аз много много от баланс не разбирам, но на мен размерът 2000 ми балансира пръчка 2,70 веднага след халката за закачане на примамката. Моята пръчка е 170 и няколко грама. Така че вади си извод, предполагам че в твоя случай размерът 3000 ще ти свърши работа.
Ааа и сега се сетих колегата radogagov мисля че е със същата пръчка- 2.40 и макарката е Тика Камбрия 2000 и точно по съвет на Сестрата си ги е комплектовал и са в добър баланс, но ако искаш все пак питай и него невярвам да ти откаже консултация

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
На база старият Скелетор то тая гега при размер 2.70м. си се балансира перфектно с макари около 280 гр. . Риоби Заубер в размер 2000 е точно такава 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Значи казвате че с тази ТИКА ще стане работа?а 2.40 или 2.70 да си взема сопата?
Колега аз също съм си харесал същата сопичка, много стегната и пъргава, но понеже имам Мичел 270 15-50гр. , мисля да бъде 2.40. Но по-принцип от брега по-дългата е по-добре. На мен 2,40 ми трябва за лодката за бяла риба. Прецени за какви риби ще я ползваш и от брега или от лодка. Успех!
предимно от брега и клония към тази 2.70.за макарата не разбрах тика 2000 или 3000 да си взема 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
2000 на Tica Cambria ще и е лека на гегата а 3000 ще и е тежка
Явно това не е нужната макара за тази въдица .

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Shimano Alivio FC 2500 а за тази някакви мнения
- eroucma
- разбира нещата
Ето ти още нещо на поносима цена разгледай пак моделите 2000 и 3000 http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... bi-Ecusima

-
- научил се да хвърля
Аз съм с чери про на 2.40 и с тубертини сирио 3000 си пасват прекрасно.
За завистта,глупостта и подлостта почивен ден няма.
Колега аз имам BARKLEY CHERRYWOOD PRO 8-25г. с машинка SHIMANO CATANA2500FA .Добре са балансирани и съм доволинот тях.
Значи вие с 2.40 сте с 2500 и 3000 макари аз трябва да взема 4000 за тази 2.70 и май ще трябва да отделя малко повече парички.Не казахте нищо за това Shimano Alivio FC.Голяма ли е разликата между 2.40 и 2.70
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
4000 за спининг от брега не взимай
освен ако няма да се подготвяш за мистър Олимпия
аз направих тая грешка миналата година като купих едно Шимано и на втория час с него вече съжалявах ,че съм тръгнал за риба