Това надминава всички граници!

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Това надминава всички граници!

Мнение от ribata92 »

Чудех се къде да е постна тази тема и мисля,че това е най-подходящото място.Искам всеки да си каже мнението.
Разрових се сега в галерита и гледах галерията на колегат s_v_e или s_v_e_ и видях такава гледка :cry: :cry: Две кофи пълни с шарани по 1-1,5 кг.Добре хванал си ги ми вземи си 1,2,3 колкото ще изядеш за какво са ти толкова много?И на мен ми се е случвало така да взема повече риба но веднъж,най-много два пъти ама този...
И не само ако се поразровите в галерията ще видите далеч по-ужасяващи гледки.Колкото и да ми е неприятно да го кажа в момента сами си копаем гроба и след 10 години няма да има какво да ловим ако не спрем такива хора,бракониеритеи не зарибяваме!
То риба има ама водата е повече.
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Re: Това надминава всички граници!

Мнение от Mitak »

ribata92 написа:Чудех се къде да е постна тази тема и мисля,че това е най-подходящото място.Искам всеки да си каже мнението.
Разрових се сега в галерита и гледах галерията на колегат s_v_e или s_v_e_ и видях такава гледка :cry: :cry: Две кофи пълни с шарани по 1-1,5 кг.Добре хванал си ги ми вземи си 1,2,3 колкото ще изядеш за какво са ти толкова много?И на мен ми се е случвало така да взема повече риба но веднъж,най-много два пъти ама този...
И не само ако се поразровите в галерията ще видите далеч по-ужасяващи гледки.Колкото и да ми е неприятно да го кажа в момента сами си копаем гроба и след 10 години няма да има какво да ловим ако не спрем такива хора,бракониеритеи не зарибяваме!

Абе пич намаш ли си пишка да си играеш бе... Стига с тия теми егати хората уж рибарски форум а все за простотии спорим.. Така е решил колегата така е направил..
Изображение
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

S_V_E е гола вода и кал по ушите. Я виж моита и шараните са 3+:
Изображение
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Абе то бива еколози, ама и 15 годишно пишлеме еколог станало.
Пич не знаеш ли че такива шарани само на платен язовир се ловят. Кои ги е хванал и кои ги е взел е все тая. Така или иначе ще отидат на пазара. Като пораснеш ще научиш повече неща. Не бързаи да се изцепваш без да знаеш за какво става на въпрос!!!
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

ceno cenov написа:Абе то бива еколози, ама и 15 годишно пишлеме еколог станало.
Пич не знаеш ли че такива шарани само на платен язовир се ловят. Кои ги е хванал и кои ги е взел е все тая. Така или иначе ще отидат на пазара. Като пораснеш ще научиш повече неща. Не бързаи да се изцепваш без да знаеш за какво става на въпрос!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

опа,опа айде по-полека.Аз пък мога да ти покажа места дето не е на платено само ела към Пловдивско!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: s_v_e e истински риболовец, който инвестира в риболова и съответно хваща, :roll: такива теми са безмислени :roll: Рибата92 за пореден път се изказва прибързано за което му е простено поради факта, че е млад и кравта му кипи! от друга страна е хубаво, че е загрижен какво става :roll: Бъди сигурен s_v_e играе по правилата и е един бъдещ национален състезател по риболов! Пожелавам Ви бъдещи риболовни рекорди и пълни водоеми :wink:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Нещо май съм назад с материала - абе откога има световни по риболов,че незнам(съдя по мнението на ангата) :)
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

Може да е на 15 години ама мисли много по-добре от тебе. Именно точно като си малък трябва да имаш някъво отношение към рибите. Второ мога да ти кажа че такива шарани не се ловят само на платено. Има все още места където не ги знаят хора като теб и затова има риба там. :wink: А що се отнася до колегата ribata92 евала ти казвам. Продължавай все така и за напред, резултатите ти няма да закъснеят.
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Доко благодаря за подкрепата и аз се надявам сега лятото да надграда малко качествата си на рибар :)
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ей,изядохте момчето-пак :lol: :lol: че аз малко след 15 обьрнах пьрвата девойка :wink: :lol: :lol: ай стига с тия теми,че само до скандали водят-кой кво иска да прави-има си органи,има си вьзпитание,има си сьзнание и пр...и аз сьм взимал по 20 кила-и аз сьм пускал по 20 кила си ходят,всеки го е правил пьрвото,нема си кривим душите,ама лошото е,че НЕ ВСЕКИ е правил второто :idea: мое мнение
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Точно тва исках всеки да си каже мнението нищо повече ;)Иначе аз съм правил вторто само,че не с 20кг,че не съм ловил толкова :)
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

doko написа:
Може да е на 15 години ама мисли много по-добре от тебе. Именно точно като си малък трябва да имаш някъво отношение към рибите. Второ мога да ти кажа че такива шарани не се ловят само на платено. Има все още места където не ги знаят хора като теб и затова има риба там. :wink: А що се отнася до колегата ribata92 евала ти казвам. Продължавай все така и за напред, резултатите ти няма да закъснеят.
Още един които не знае колко уши има по главата :lol: :lol: :lol:
СЪБУДЕТЕ СЕ ОТ ДЪЛБОКАТА СИ ДРЯМКА И ПОГЛЕДНЕТЕ ПО РЕАЛНО НА НЕЩАТА.
Ако се мислите за по добри от други значи нещо тотално е объркано във Вашето съзнание. Не се надценяваите и не обиждаите останалите съфорумци. За повечето останалите тук са напълно непознати. А за това кои какво е ловил и е взимал или не, си има ИАРА и личното самосъзнание на всеки от нас. Кои сте Вие? - СВЕТЦИ МОЖЕ БИ!!! Това би ви дало право да се изказвате по такъв груб и обиден начин по отношение на хора които изобщо не познавате. :evil:
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Вече ми остана да кажа само No Comment по-хубаво някой да я заключи тази тема или да я остави да се обиждаме тука,че тя затва послужи :lol: :lol:
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Колега първо създаваш темата , а после искаш да я заключат понеже, потребителите на сайта се поскарват помежду си, кой се познава кой не яко се цепят ...... Ми и аз вече неможах да здържа и ще напиша нещо, От такива теми вече на хората в форума им е писнало ..... такива теми могат да доведът само до отрицателно отношение към рибите :!: защото следващия път като ходя за риба ще ги (натаркалям) 100 кила шарани и ще си ги снимам във банята ! само заради ТАЗИ ТВОЯ ТЕМА !
СПРЕТЕ ВЕЧЕ С ГЛУПАВИТЕ СИ ТЕМИ ! пишете за риболов , не показвайте изблици на завист :!: Покажи някой монтаж някоя въдица макара кука или каквото и да е , но да е от полза на всички ни!Споделяи опит :!: Но не и да гледаш в канчето на другия !
УСПЕХ !
Заключено

Обратно към “Сладководен Риболов”