Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Това надминава всички граници!
Модератор: bobopeli
-
- ще става разбирач
Това надминава всички граници!
Чудех се къде да е постна тази тема и мисля,че това е най-подходящото място.Искам всеки да си каже мнението.
Разрових се сега в галерита и гледах галерията на колегат s_v_e или s_v_e_ и видях такава гледка
Две кофи пълни с шарани по 1-1,5 кг.Добре хванал си ги ми вземи си 1,2,3 колкото ще изядеш за какво са ти толкова много?И на мен ми се е случвало така да взема повече риба но веднъж,най-много два пъти ама този...
И не само ако се поразровите в галерията ще видите далеч по-ужасяващи гледки.Колкото и да ми е неприятно да го кажа в момента сами си копаем гроба и след 10 години няма да има какво да ловим ако не спрем такива хора,бракониеритеи не зарибяваме!
Разрових се сега в галерита и гледах галерията на колегат s_v_e или s_v_e_ и видях такава гледка

И не само ако се поразровите в галерията ще видите далеч по-ужасяващи гледки.Колкото и да ми е неприятно да го кажа в момента сами си копаем гроба и след 10 години няма да има какво да ловим ако не спрем такива хора,бракониеритеи не зарибяваме!
То риба има ама водата е повече.
Re: Това надминава всички граници!
ribata92 написа:Чудех се къде да е постна тази тема и мисля,че това е най-подходящото място.Искам всеки да си каже мнението.
Разрових се сега в галерита и гледах галерията на колегат s_v_e или s_v_e_ и видях такава гледка![]()
Две кофи пълни с шарани по 1-1,5 кг.Добре хванал си ги ми вземи си 1,2,3 колкото ще изядеш за какво са ти толкова много?И на мен ми се е случвало така да взема повече риба но веднъж,най-много два пъти ама този...
Абе пич намаш ли си пишка да си играеш бе... Стига с тия теми егати хората уж рибарски форум а все за простотии спорим.. Така е решил колегата така е направил..

- ceno cenov
- разбира нещата
- ceno cenov
- разбира нещата
Абе то бива еколози, ама и 15 годишно пишлеме еколог станало.
Пич не знаеш ли че такива шарани само на платен язовир се ловят. Кои ги е хванал и кои ги е взел е все тая. Така или иначе ще отидат на пазара. Като пораснеш ще научиш повече неща. Не бързаи да се изцепваш без да знаеш за какво става на въпрос!!!
Пич не знаеш ли че такива шарани само на платен язовир се ловят. Кои ги е хванал и кои ги е взел е все тая. Така или иначе ще отидат на пазара. Като пораснеш ще научиш повече неща. Не бързаи да се изцепваш без да знаеш за какво става на въпрос!!!
ceno cenov написа:Абе то бива еколози, ама и 15 годишно пишлеме еколог станало.

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- doko
- ще става разбирач
Може да е на 15 години ама мисли много по-добре от тебе. Именно точно като си малък трябва да имаш някъво отношение към рибите. Второ мога да ти кажа че такива шарани не се ловят само на платено. Има все още места където не ги знаят хора като теб и затова има риба там.ceno cenov написа:Абе то бива еколози, ама и 15 годишно пишлеме еколог станало.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ей,изядохте момчето-пак
че аз малко след 15 обьрнах пьрвата девойка
ай стига с тия теми,че само до скандали водят-кой кво иска да прави-има си органи,има си вьзпитание,има си сьзнание и пр...и аз сьм взимал по 20 кила-и аз сьм пускал по 20 кила си ходят,всеки го е правил пьрвото,нема си кривим душите,ама лошото е,че НЕ ВСЕКИ е правил второто
мое мнение

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- ceno cenov
- разбира нещата
Още един които не знае колко уши има по главатаdoko написа:Може да е на 15 години ама мисли много по-добре от тебе. Именно точно като си малък трябва да имаш някъво отношение към рибите. Второ мога да ти кажа че такива шарани не се ловят само на платено. Има все още места където не ги знаят хора като теб и затова има риба там.ceno cenov написа:Абе то бива еколози, ама и 15 годишно пишлеме еколог станало.
Пич не знаеш ли че такива шарани само на платен язовир се ловят. Кои ги е хванал и кои ги е взел е все тая. Така или иначе ще отидат на пазара. Като пораснеш ще научиш повече неща. Не бързаи да се изцепваш без да знаеш за какво става на въпрос!!!А що се отнася до колегата ribata92 евала ти казвам. Продължавай все така и за напред, резултатите ти няма да закъснеят.

СЪБУДЕТЕ СЕ ОТ ДЪЛБОКАТА СИ ДРЯМКА И ПОГЛЕДНЕТЕ ПО РЕАЛНО НА НЕЩАТА.
Ако се мислите за по добри от други значи нещо тотално е объркано във Вашето съзнание. Не се надценяваите и не обиждаите останалите съфорумци. За повечето останалите тук са напълно непознати. А за това кои какво е ловил и е взимал или не, си има ИАРА и личното самосъзнание на всеки от нас. Кои сте Вие? - СВЕТЦИ МОЖЕ БИ!!! Това би ви дало право да се изказвате по такъв груб и обиден начин по отношение на хора които изобщо не познавате.

- ribarq
- сериозен играч
Колега първо създаваш темата , а после искаш да я заключат понеже, потребителите на сайта се поскарват помежду си, кой се познава кой не яко се цепят ...... Ми и аз вече неможах да здържа и ще напиша нещо, От такива теми вече на хората в форума им е писнало ..... такива теми могат да доведът само до отрицателно отношение към рибите
защото следващия път като ходя за риба ще ги (натаркалям) 100 кила шарани и ще си ги снимам във банята ! само заради ТАЗИ ТВОЯ ТЕМА !
СПРЕТЕ ВЕЧЕ С ГЛУПАВИТЕ СИ ТЕМИ ! пишете за риболов , не показвайте изблици на завист
Покажи някой монтаж някоя въдица макара кука или каквото и да е , но да е от полза на всички ни!Споделяи опит
Но не и да гледаш в канчето на другия !
УСПЕХ !

СПРЕТЕ ВЕЧЕ С ГЛУПАВИТЕ СИ ТЕМИ ! пишете за риболов , не показвайте изблици на завист

УСПЕХ !