Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от stich »

Сигурно тъщата е имал предвид! :D
Изображение
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Изображение
Споделете как е преминал днешният ви ден?! :)
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...бахти и спам темата дет стана...

:lol: :lol: :lol:

:drinkers:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Като малките деца сме - учим играейки :lol: :lol:

Утре смятам да си намествам чакрите край село Бегуновци, Брезнишко.
Стискайте ми палци да фана барем една ултравиолетка и да не съм капо, че морето на вътрешното ми спокойствие ще се разбушува като разгонени котки под отворен прозорец.
Смятам да подходя изключително отговорно и да пусна изчерпателен репортаж, в който да опиша, стапка по стапка, дългия път довел ме до улавянето на едната маломерка. Особено внимателно ще подходя към пускането на въпросното рибе, което да продължи да си плива ведро из блатото, докато завърже социален контакт с пернишки ром и ненадейно сподели трапезата му.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

Стискаме палци Влади,с теб сме утре :wink:
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Телескоп написа:Споделете как е преминал днешният ви ден?! :)
С преминаването на деня, премина и седмицата, баси кефа - иде уикенда!...който за съжаление преминава много по-бързо, отколкото седмицата, което е нормално, тъй като в един уикенд има по-малко дни, отколкото в една работна седмица, но въпреки това мнооого бързо минава, дори уикенда да беше по-дълъг откъм дни, сигурно пак щеше да минава като един миг, за сметка на бавно точещите се часове, когато човек е на работа, просто керванът си върви, попадаш в коловоза на ежедневието и си караш по него по системата "ден да мине, друг да дойде" и може би трябва да сме радостни, че все пак другият ден настъпва и все още сме живи, за да го изживеем и него, защото ще бъде много кофти, когато един ден осъмнем мъртви, което може и да не е толкова лошо, ако човек вярва в прераждането или задгробния живот и тези неща наистина съществуват, но по-вероятно е да няма нищо подобно и все пак да свършим на два метра под земята и докато червеите се хранят със загниващата ни плът, гробът ни бавно да обрасва с трева...
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Кире, много мъдрост има в думите ти братко!
Макар и размислите ти върху преходността на уикенда да остават отвъд обхвата на спарения ми в кутията на работното ежедневие мозък, то напълно подкрепям тезата ти, за преобладаващата вероятност да станем храна на червеите. Вселената не търпи състояния на дисбаланс за дълго, което ме кара да смятам, че шанса да се разхождаме с рязани монщуци в компанията на 50 девици е пренебрежително малък в сравнение с червеите, неизменен спътник през целия ни живот. Логичен завършек на един живот изпъстрен с давене, кълцане, замразяване и побиване на кука на представители на съсловието на червеите би бил имено тяхното овъзмездяване с тленните ни останки.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Леле, то и аз съм се сдухал напоследък, ама поста на GODzillata направо ме порази .

Определено повече ми харесваше да обсъждаме визията на В 12.
Въпреки, че официално се отказах от девойката, не мога да спра да се наслаждавам на тази колежка.
С това ефирно потниче и къси панталонки, прилепнали по тялото и, изглежда доста еротомански на фона на тия щръкнали щеки.
Ако може Чируза да пусне и едно фото на В 12 в темата, ще стане още по-ясно защо съм така развълнуван.
Особено манияшки ще изглежда В 12, нагазила със стройните си крака в тинята на напр. язовира на село Бегуновци, Брезнишко.

А иначе за темата,

"Jack Daniels написа:
... може да спретнете един раздел "Хайд парк" и всеки там да си пише каквото си иска, който му е кеф да чете, който не, само ще се разхожда из парка "

Да така е и е добре :D !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

chirusa_bg написа:...Логичен завършек на един живот изпъстрен с давене, кълцане, замразяване и побиване на кука на представители на съсловието на червеите би бил имено тяхното овъзмездяване с тленните ни останки.
Изображение
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Наш`то Инкубусче ме заинтригува:)

Следващия път ще минавам през Смолян, ако получа покана, естествено:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

G.Petkov написа:...Въпреки, че официално се отказах от девойката, не мога да спра да се наслаждавам на тази колежка....
Петков, явно няма да ти излезне таа девойчица от главите, та яла ти набрзо един брз курс по србски, че да знаеш к'во да и викаш - "do jaja, sunce ti jebem, do jaja!" :wink: :mrgreen: :lol:
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

G.Petkov написа:.........Определено повече ми харесваше да обсъждаме визията на В 12.
Въпреки, че официално се отказах от девойката, не мога да спра да се наслаждавам на тази колежка.
С това ефирно потниче и къси панталонки, прилепнали по тялото и, изглежда доста еротомански на фона на тия щръкнали щеки............
Все по-ясно взе да става,че интересът към В12 не е само академичен........,но не разбирам кой какво ти е предложил,та ти се отказваш!? :lol: :lol:
Изображение Изображение Изображение Изображение
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Един заклет подводник(Булти) се опита да обиди темата, без да забележи , дори, че и стилът на изказванията се променя и става все по-изчистен и изискан:)

Инкубус - без капка ирония.
Връщаш ме към младостта ми, когато Витоша ми беше в краката. Катерех я съвсем безсмислено - като луд - от всякъде и на всякъде.
Сигурно за един живот енергия съм хвърлил там.
--------------------
С Юлиан сме спали над Говедарци - в хижа Мечит. На следващото утро - след чайове, коняци и сандвичи, се запътваме към някакви Овчи колиби или нещо подобно.
Изгубваме се, часът е около 10-11. Забравили сме вода. Имаме само бял пелин от стария(вече почина ) технолог в Плевен. Умираме от жажда, пече едно бялоно слънце, един бял сняг блести и ни вади очинките, чьорните:)
Вадя стъклената, четириъгълна бутилка Бял Пелин, горчив като всички билки на България. Навдигам я срещу бялото слънце, искри хвърчат на всякъде.

Отпивам късчета светлина. Незабравимо е:)
Благодаря ти, че ме върна към този спомен:)

Ще ви напиша нещо за спомените..................
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

А, забравих.
Годзи - дните след уикенда потеглям на северозапад. Дай тел някакъв или ми звънни на моя:
0885835998
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

stonetales написа:А, забравих.
Годзи - дните след уикенда потеглям на северозапад. Дай тел някакъв или ми звънни на моя:
0885835998
Те ти моя - 0886 73 73 80, че няма да ти звъня през час да те питам къде си, баце, тръгна ли, да не си спукал гума по пътя, после да не си спукал друга гума на магистралата :lol: и т.н., така че като се озовеш в резервата - звънкай. :drinkers:
Заключено

Обратно към “Разни”