Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

блесни за щука
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
блесни за щука
ще ми препоръчате ли някоя блесна, а може би и воблер за щука?
- ivan_yo
- разбира нещата
Re: блесни за щука
http://gallery.nariba.com/elektronchika написа:ще ми препоръчате ли някоя блесна, а може би и воблер за щука?
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- научил се да хвърля
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
pantofi на показаните от теб примамки не се очудвай ако ловиш повече респер , доица и бяла и в по-рядко щука
Един съвет - на кастмастера със силиконовото рибе му разкарай рибето и му тарифай сал една тройка , ще е по-ефективен
велчев62 на показаните от теб примамки бих наблегнал в щукоулова на Луксоса и ( тва не съм сигурен дали не е Моска или друга блесна за туй пиша оригинал
) Лонга 

велчев62 на показаните от теб примамки бих наблегнал в щукоулова на Луксоса и ( тва не съм сигурен дали не е Моска или друга блесна за туй пиша оригинал

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- велчев62
- ще става разбирач
Отговарям на Павел Иванов за блесните които показах и съм показал със цел различни по вид блесни
Първата РАПАЛА( скутер) e за водорасли които са на 50-60см под повърхноста и е не потапяща
Втората рапала е потапяща и може да си я водиш,почти по всичките слоеве на водата
показал съм и тандем на шекспир
А за ЛУКСУСА е МЕПС,поне така пише,че е френски,АГЛИЯТА също.
А що се отнася за моските,също са добри,като им се сменят тройките защото са малки
Първата РАПАЛА( скутер) e за водорасли които са на 50-60см под повърхноста и е не потапяща
Втората рапала е потапяща и може да си я водиш,почти по всичките слоеве на водата
показал съм и тандем на шекспир
А за ЛУКСУСА е МЕПС,поне така пише,че е френски,АГЛИЯТА също.
А що се отнася за моските,също са добри,като им се сменят тройките защото са малки
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Въх кога чак пак погуеднах тука
Начи велчев62 знам какви са и Луксоса ( Люксос бувален превод ама нема да придиряме па и мене тва ю ич мъ некефи
) и Аглиата , просто за втората блесна не бех сигурен тя ли е щот не и се чете името та тъй
pantofi кат смениш рибката може на едната кука на тройката да тарифаш плътно една опашка от силикон ( не целият червей а сал опашката и да е съвсем малко по-дълга от тройката а не да изпълнява баш функцията на силиконка
) ще ти помогне като вид незацепляйка и малко ще забави загубването на кастмастера в дълбините водни .
Браво alexkb ама ако вземеш та почнеш да пишеш на Кирилица а не на маймуница ще е екстра ! Във форума пишат колеги от цял свят и се съобразяват с това че форума е Български и в него се пише и чете на Български за да не се тормозят Българите да четат не Български списувания !

pantofi кат смениш рибката може на едната кука на тройката да тарифаш плътно една опашка от силикон ( не целият червей а сал опашката и да е съвсем малко по-дълга от тройката а не да изпълнява баш функцията на силиконка

Браво alexkb ама ако вземеш та почнеш да пишеш на Кирилица а не на маймуница ще е екстра ! Във форума пишат колеги от цял свят и се съобразяват с това че форума е Български и в него се пише и чете на Български за да не се тормозят Българите да четат не Български списувания !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов